Äntligen fredag

Min morgon började awesome. Hade sovmorgon, var på super humör så allt ägde,och att få kliva upp att veta att det är en dag närmare till turkiet. Bussresan gick hur bra som helst, jag sov inte enns,.. sikkt. Men helvetet började när vi skulle ha nått test där vi skulle springa 3 km . Eftersom att jag har varit borta ganska mycket från idrotten så var jag bara så illa tvungen att vara med. och jag säger bara fyfan. jag höll serriöst på dö! jag menar , vem fan springer 3 km en fredagmorgon !? typ ingen . bara sjukt.  Amen nu är det över och ´Jens sa att han var nöjd över min tid, så det är vell bara tat tacka och ta emot. Nu blir det 3 lektioner efter varandra, ssedan hemfärd, göra sig i ordning åka till jocke och albin och sedan åka därifrån vidare till stan. HAHA! åh vi har genomgång nu i mattenationella, jag nehöver bara 7 poäng till så har jag G , fast det lär nog inte hända. fnizz..

Jag måste bara nämna att jag hade en helt magisk kväll igår.

.....helt awesome.

Kommentarer
Postat av: shinedown

jag vet inte vad jag ska säga. tack



nu ska jag låtsas att du hade en speciell mening med bilden på tequila sunrisen och mysa



:***



2009-05-29 @ 16:05:38
Postat av: nakenstripset

tja tja, shinedown. !!

du behöver inte säga något , bara ta det till dig och njuta.

jaså, who knows att jag INTE hade en mening ? eller hade jag? eller.. gud vet säkert, eller!?

:*

2009-05-29 @ 17:00:15
Postat av: Gud

jaha ska man hjälpa till här nu också?..... jaja vänta, ska ta fram laptopen och kolla vad du tänkte när du la upp bilden... ah här:

du valde tequila sunrise för att när du lärde känna den där karln så var det nåt nytt och samtidigt fint för dig (soluppgång). sen så är det två sugrör, för att du vill vara honom nära, och du vill dela med dig med honom av dig själv och annat. bla bla, såna grejer. nu måste jag ta ut soporna säger kärringen... ta hand om er nu!

2009-05-29 @ 17:50:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0