det är lördag och det är fessssssssssst!!


Världens lamaste inlägg

gjorde såndär spåkulagrejs och spåkulan sade att jag skulle bli glad när jag sökte på björktrast och det gjorde jag, eftersom att jag faktiskt tror på sån skit, horoskop också..Men jag vet ärligt inte om den här fågeln gjorde mig mer glad precis, vad tyckerni?


skönt med ensamhet

en fredag som denna.. Mina tankar snurrar lika mycket som huvudet kan göra när man ska sova på fyllan. Jag sitter i alla fall och snaskar på en påse tutti frutti och det smakar riktigt gott. Har suttit törstig nu i typ en timma, men är på tok för lat för att hämta något att dricka, hade någon annan varit hemma hade jag bett om det, men nu är jag ensam, helt ensam, så skönt, så tyst så mörkt och så skönt.... så törstig... suck...Ikväll har jag varit förbi robin och druckit kaffe och busat med Olivia, for och handlade lite hudkrämer, ny rakhyvel och lite frukost till i morgon också..sedan ställde jag mig i duschen, var där en evighet..rakade benen, hårinpackning, hade spotify på datorn medans jag målade naglarna och hade gurkor på ögonen, ja.. så skönt!!!  Nu sitter ja och skriver projektarbete och det flyter på bra, men eftersom att jag ska jobba i morgon, plus att jag ska festa i morgon så funderar jag på att joina kudden faktiskt..Tidigaste fredagen jag sover på länge tror jag, om jag nu kan somna förståss. Men ni andra som är ute ikväll eller ni som sitter hemma och petar er i naveln, eller som min vän patrik, snusar lös och spelar dataspel, så önskar jag er en fortsatt god kväll..


it's Friday


Godmorgon!

Efter en god macka, trötta ögon och lite lugn tid här på morgonen är jag redo för att snart gå till bussen.. det är himla tur att hag har så nära.. typ 20 meter? mindre?mer? aah men typ.. idag är det en sjukt dryg dag i skolan, går tills kl halv fyra.. omgomg..Nä nu blir det att ta på sig kläder och sedan ut i stormen.. se yaah!!!


OSKAR

Efter att ha taggat upp lite med oskar angående house of metal så har jag bestämt mig!!! KLART JAG SKA FARA!!!! men dock tror jag bara att jag far på fredag eftersom att det är egentligen bara ett band jag vill se och det är Dark Tranquillity!!! sjukt bra band!!!
jaha nudå? Maten är i ugnen och jag har städat klart, haha på tal om det där med dammsugaren, tror ni inte att jag lyckades få dammsugarjäveln på fotknölen, fick ett blåmärke, och stod och svor fina meningar i ett tag..läckert... Nu ska ska jag byta om så jag är redo kl 6 för att fara på gym..((på återseende))


ett ryck

JA ETT STORT STÄDRYCK!!!!!!!!!! ska städa hela lägenheten, eller jag håller på, jag tycker att det är kul att städa, kanske inte mitt rum men resten av lägenheten.. haha.. man blir som så pigg av det!!! FÖRUTOM när dammsugaren välter, fastnar i dörrkarmar och dylikt, man blir arg och drar i den för hårt och då åker den in i hälsenan.. det är mindre kul. Men nu ska jag fortsätta städa, sedan fara och handla och gymmet efter det, kanske lite plugg.. oooh, vilken torsdag..(: tjing!!


yes!!

Får gåshud varje gång


DUKTIGA

VÄNNER JAG HAR!!!!!!



kvällens sköna böna

Hoehoehoe! nu sitter jag här, och äter en väldförkänd god apelsin med massa c-vitamin (tror jag dem intehåller !?!) aja! vart ett ganska långt pass på gymmet idag med sandra och elina, huuur skönt som helst :) jag ska ta tag i att städa rummet lite nu, sedan skriva lite organisation och ledarskap.. mindre roligt kanske men.. Satt och kikade på Design: Simon och Tomas och det går bara inte att inte älska dem, haha fyfan vilka klockrena människor!!! nu började jag le när jag tänker tillbaka på dem..går deras program att ladda hem? någon? NU ska jag ställa mig i fönstret och kika ut på den fina sikten över kyrkparkeringen.......MEN VAD SER JAG DÄR??? just nu 2 fula epatraktoer.. åh en vanlig kväll i nordmaling..



rolling in the deep

Hallådär! eftersom jag bara hade en lektion idag så for jag icket till skolan..Fick ta igen lite skolarbete istället hemma och även hunnit fara till banken.. haft en massa problem med bankkortet och har till och med skaffat egen internetbank.. mer vuxenopoäng där än att skaffa abonnemang nästan. haha. Ska ta väl hand om min nya bankdosa(: Nu sitter jag och väntar på att världens bästa sandra ska komma hem så att vi kan fara på gymmet. sedan efter gymmet blir det nog mer plugg och även se BB..Känner just nu efter ett stort sug efter te, och det var längesedan faktisk, kaffe har liksom bara funnits i mitt huve den senaste tiden.Får koka mig en fet kopp när jag kommer hem.
 haha juste, skänker en tanke till alla i nordmaling som blev utan vatten igår, även jag blev det, men tänk dem stackarna som satt på toaletten och sedan insåg att det inte gick att spola.. HE HE HE!!! när jag skulle kolla vattnet i toaletten och i kranarna vara bara brunt slaskvatten som kom, och inget varmvatten heller har vi än tror jag.. hmm, ska kika.. brb.. JOPP, det är tilbaka!!  :D hade inget igårkväll!!! Nu ska jag byta om så hörs vi senare!!
Love

Olivia tar en snabb nash på soffan..


only time

sådärja!
Nu har jag kommit hem och ska snart byta om för att fara på träning. haha egentligen inte så smart att träna när smärtan i halsen våldtar mina halsmandlar men, man är ju inte en viking för inget liksom. var ju hos läkaren idag och tack och lov så var alla värden bra,tacktacktack. Men jag ska fortfarande få piller jag ska käka varje kväll.. och det är en enorm lättnad att jag ÄNTLIGEN fick något.. Pjuh! Ska skriva lite projektarbete och se BB ikväll hade jag också tänkt
Hahaha,alltså, när BB var förut så köpte jag och mamma kanalen så vi kunde se 24/7.. vi låg hela tiden i soffan och kikade på det programmet, det blir som att man blir fast i det..Tex Hade jag inget och göra en dag eller kväll så såg jag på BB, men dem är ju inte roliga hela tiden och gör en massa sjuka saker, så där låg man i soffan och hängde tandkött medans man såg massa personer i ett hus också ligga i soffan och hänga tandkött.. haha sjukt lamt när jag tänker på det.. nä nu har jag inte tid att sitta här! time 4 gym! tjing






hänger dökött

Sitter just nu på skolan och hänger dökött på mediekommunikationen..
ifall ni ville veta, inte mpnga barn blir gjorda här inte..

igår vart det nästan 2 timmar på gymmet, hur skönt som helst och tiden går så jävla fort, plus att det är så sjukt trevliga människor där..men det känns av i armarna idag kan jag lova..helt äckel ont alltså. Sitter just nu och räknar ner timmarna för att få ta bussen hem kl halv 2 och sedan få fara till sjukan, skulle få tillbaka provsvaren idag tror jag. kan bli skönt att få veta vad proverna visade.  hahah såg på "livets ord med magnus betner" och alltså det KAN inte finnas en skönare människa här i sverige, fyfan vad han är chefig.. snygg också dessutom, som ett litet plus i kanten. nu ska jag göra någon nytta, will talk to u lateeeeeeeeer!! tjing!


låten som ger en skön underhållning


skolan..darN


Just

eftersom att klockan är, ja, snart kl 01 och vi ska upp kl halv 6 så har jag och paula kommit fram till att det inte är lönt att gå och lägga sig inatt helt enkelt.. vi ska sitta uppe och skriva projektarbete..jävla skit arbete alltså.. ger bara gymnasieleverna en massa press och stress, inget positivt precis.. så överskattat..gash!


Nu är det dax


För den late är det fest alla dagar.


.

tjong i medaljongen.
Nyss proppat käften full med en massa mat och det satt lika fint som låten "bögarnas fel" eeeh, ja ska på korran nu med paula pullan lundström och handla lite karra, vi ska kriva på projektarbetet det har blivit mycket plugg för oss det sistonde, och det ska vi kanske ta som positivt eller nått, börjar liksom styra upp skolan lite.. haha vi har suttit och tänkt på vad vi ska göra i sommar, och här är förslagen :
utomlands
peace and love
lulekalaset
pdol
sundsvalls gatufest
storsjöyran
åka till danmark
en weekend till londom
en kryssning till riga

ja det var det vi vill hinna med i sommar, men om vi lyckas är ju en annan femma.. haha
ikväll ska vi se :

Exorcisten!!!! AWESOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




tyler


mmmbop

tjenare! är lite mer som en människa nu igen... efter lite mat i magen, gott sällskap och en liten nap i soffan så känner jag mig piggare. 2 alvedom har slunkit ner också.. Nu ska jag och paula på konsum och handla lite godis, sedan ska vi vell kika förbi en fest.. kan bli trevligt (: Gårdagen var faktiskt riktigt kul, trevligt folk osv.. men resan hem och slutet på max är en lucka, men lixom.. vad gör det om hundra år?!?! nää inga barn blir gjorda här inte.
tjing!


brb, ska bli en människa igen


pinjata

Sitter nu och dricker varm oboy med paula, är så jävla kallt ute! Vi ska snart göra oss i ordning och sedan bär det av till staden igen för att tillbringa kvällen på five eller corona.. vet som inte riktigt än vars det blir.. ser ut som att det ska vara mycket folk på båda ställerna liksom..hmm.. aja.. vart inte mycket sömn inatt men, var ändå ganska pigg i morseanska sjukt egentligen, så lite timmar, men ändå så pigg.. Kan ju berätta att jag failade som fan på min prövning som jag hade idag.. så blir att plugga till en till prövning i maj typ.. Nu ska det göras i ordning lite saker! Ha en trevlig helg!!!


!!!!

SÖMNLÖS!


...

looooool, inte börjat plugga än.. vad HÄNDER?!?!?!?
eftersom att man ska skriva som man känner och tankar och så i bloggen, eller det gör man ju hur fan man vill men. Jag bryr mig då inte ia allafall.. Det är så här att, jag känner på mig att jag inte kommer gå ut gymnasiet med fullständiga betyg, den känslan har jag.. varför jag känner så kan bero på att jag har 3moment att ta igen, eller att tanken om att man kan lyckas i livet ändå utan att behöva gå ut med ett fullständigt betyg finns inne i min hjärna. Men vist, jag vill ju mest av allt ha riktiga betyg liksom, då känns det nog som att man tar studenten på "riktigt" Men som sagt..jag har en tvekmacka på betygen det har jag, men det som förvånar mig mest är att jag egentligen är helt obrydd om jag går ut med betyg eller inte..sjukt egentligen..

Nu ska jag iaf äta min apelsin, som hade en stänk av blod i sig, och sedan
börja packa lite till i morgon, tillbringar helgen i stan i think. hane hejs


SKIT!

vart en skitdag efter jag kom hem från skolan.. somnade kl 3, vaknade kl 7 ????? vad i hela, jag som skulle plugga, med tanke på att jag har en prövning i morgon..!!åååh, anus, skjut mig! får sitta inatt och plugga med andra ord..
nolia var jävulst lamt idag, förutom att en kille från luleå universitet levererade..vilken tiger.. aja nu ska jag sätta mig och skriva..tjing


godmorgon mina fina

idag känns det som en bra dag, var pigg i morse när jag vaknade och, ja, det är la allt man kan begära när man kliver upp 05.30 :) hostan är kvar, slemmet i halsen också för den delen. låter som en sönder drucken whiskey alkis när jag skrattar.. nu blir det iaf att fixa det sista sedan ta bussen in till staden.. blir att köpa kaffe sedan att fara till nolia... tjing!!


hittade

en läcker bild på paula sedan förra sommaren när hon var på fezt..
spårade den kvällen..

se på fan

tycker dem är ganska sköna faktiskt






tjenis penis

tare ba jävligt lugnt eller?????
king! jag är klar med mitt rum, och nu sitter jag och pluggar.. ska göra en blåbär/hallon smooothie.. kommer sitta som en skön käftsmäll kan jag lova..
nu ska jag skriva lite, ska sammanfatta 25 sidor i samhälls.. TAGGANDE!!
här kommer lite ointressanta bilder:
btw,blondinbella kommer till nolia i morgon*paus* ............
ungefär lika lam som den där pausen var, bryr jag mig att hon
kommer.. nu vet ni..

 

innan modomatchen

ganska oskön förlust mot timrå

hände lite spännande saker i nordmaling

mosters älsklingar

helen 19 svåra år

 


städning

Nu ska jag stäääääda som en tok fram tills maten är klar. "wohoo" Resterande tid lägger jag ner på att plugga till min prövning som jag har på fredag, dukig tjej..!! Dagen idag har fan vart asslapp.. 2 lektioner, slutade kl 11. satt på skolan och pluggade med paula, ni läser helt rätt.. PLUGGADE fram tills kl halv 4. Helt sinnes, lär nog ardrig hända igen men.. Ser nu utanfär fönstret att det är typ 2 bilar som krockat eller nått, bildelar över vägen och en bil som står intryckt i sidan.. MEN det kan ju vara så att den där bilen krockat med agda 95.. stål agda 95.. går inte att rubba den tanten med sin rullator inte.. bilen som fick ta smällen..hmm..  aja nu ska jag sluta hänga dökött och få nått gjort. Peace


Vackert, med stort V


Can you feel this?
I'm dying to feel this
Can you feel this?

I am all, but what am I?
Another number that isn't equal to any of you
I control, but I comply

Pick me apart, then pick up the pieces
I'm uneven

I am the damaged one
All my life and the damage done

 



GODMORGON

GODMORGON SVERIGE!
Med lite kaffe i magen så känner jag att det här kommer
bli en " wild tiger" dag.. leva lite farligt idag kanske.. mjaoew



Grannfejden gör mig sinnessjuk.. värdelöst....



salta pastiller

är det man sitter och trycker just nu. sånna där svarta runda som det är pingviner på. goda i käften.


annars då, läget? här hemma är det sinnessjukt kallt, någonting har lagt av, pump eller nått skit, så våra element funkar inte, känns som att man kan blåsa kalla rökmoln ur munnen i mitt rum ungefär. Har tänt en massa ljus, så det är ganska mysigt men. Men mysigheten håller inte i sig så jävla länge ändå, man hinner powernapa med öppna ögon och bara tare jävligt lugnt, sedan börja allt om skolan komma framsmygandes i huvudet igen. projektarbete och en massa prövningar, huvvaligen. studenten, nutack!

Ska btw visa något cooolt!!! paula visade mig videon idag, helt galen!! kanske ser ut att vara dökött i början, men sedan kommer det bli helt INSANE!! måste se den!! kan visa den sedan!!!




OKEJDÅ!!! lägger upp den nu, kan inte hålla mig!! asså den är värd 8 minuter att se!!


TJENARE!

Har härdat mig till skolan, fortfarande massa förkyld men.. är man en viking är man ju.. på tal om när jag säger viking så tänker jag på mina goda vänners band:
Fisherman's Death


anyhow..har en massa skitsnack att berätta egentligen , men det känns ganska jobbigt,
kan ju iaf berätta att det gick bra hos läkaren igår, väntar bara på provsvaren.
Hade världens lamaste läkare som inte såg ut att bry sig spec mycket. tänkte ge han onda getögat, men var ganska snäll.
jag sitter iaf och har den där klumpen i magen som verkligen våldtar mig sakta där inne i magen. VARS SKA JAG I SOMMAR!?  Metaltown? sweden rock? peace and love? utomlands ska jag iaf med paula. så det är inget som jag oroar mig över precis.

nu lite godingar, lovley!







lol vad hände

råkade lyssna på james blunt och började gråta lite?
shiiiiiiit!!!!!!! wtfffff!!!


juste!! ska uppdatera så småningom..ligger på latsidan just nu .. hänger dökött och inte får mycket gjort med andra ord.. Nu ska jag iaf gå och lägga mig, fältstudei i morgon..  ok!


RSS 2.0