soliga underbara dag

Gud vad skönt väder det är just nu, och har varit idag. På min lediga dag också. jag är så sjukt happyface nu och jag känner att jag skulle kunna jobba i tusen år till, för nu är jag nöjd och belåten.  längsedan jag var så här allmänt nöjd.  Igår så jobbade jag och sedan chillade hemma hos anton med fredrik och  vi bakade kladdkaka och såg på Miami ink. ÄLSKAR programmet! Älskar alla som jobbar där och man smälter när man ser Ami James och chris Nuñez, helt galet. Vi drog senare till thomas där gujja, tobias, tii var.vi såg på skräckfilm och senare så for jag ,tobias, gustav och thomas  ut med bilen till ett myskoställe, det var bland det sjukaste läskigare jag varit med om. helt ärligt.  Nä nu ska jag få på mig lite riktiga kläder och bege mig ut på samhället(L) hah lol. Hanee!!!


Hej världen

Nu har jag precis kommit hem, hem ifrån mitt hem, mitt andra hem är hos min pappa som just nu är bortrest, så jag kom hem till mitt andra hem hos min mamma. Det känndes lite creepy hemma ikväll, så jag vågade inte sova själv.  så jag beslöt mig för att gå.  Det händer inte så mycket i mitt liv just nu,  det är jobb, vänner och chilling typ. Men ångesten över att jag har prövning någon gång i augusti börjar sakta slakta mig bakifrån. får ta itu med det problemet senare. Jag suktar efter min lön iaf, och den kommer kännas så sjukt skön när den kommer. PÅ tal om jobb, så fångade jag en fågel idag, den hade flygit in på kontoret och jag , emelie och klicken kämpade hårt för att få tag i den, och tillslut så fick jag den. vilken drake. Antons fest i lördags var faktiskt sjukt rolig och stämningsfull and i hope for more. .  Det hetaste samtalsämnet nu på häggan handlar om tatueringar tror jag, och nu är jag helt säker på vad jag vill göra och vars jag vill ha den. så  nu får jag bara dra mina hundögon för mamma och pappa och hoppas på svaret " ja men självklart så kan du få göra en tatuering, du är våran lilla sockerpulla och du får göra som du vill, precis hur stor du vill ha och och på vilket ställe. vi älskar dig mitt barn"
så lär det inte gå till, men jag ser ljusare förhoppningar på pappa, han har ju själv, så wtf. Jag funderar på sängen och en film nu, känner mig pigg eftersom att det var tänkt att jag skulle sova tidigt idag, och ja det gjorde jag. men jag vaknade av någon anledning, kanske var det den creeeeepyga känslan jag hade,  jag hann sova nåra timmar iaf..
Men godnatt!
METALTOWN


helt insane

Parkfesten...parkfesten.. fysatan vad kul jag har haft i helgen. Det var så sjukt kul att träffa mycket folk som man inte träffat på länge och alla var på toppenhumör. Åh börjar redan längta tills nästa. Det blev iaf partajjande fredag och lördag och idag mår min kropp och huvud inte så bra, men baksmällan har lagt sig lite faktiskt. Anton var iaf mest urspårad som vanligt. Jag var hos han ikväll och vi chillade bara. mest. typ. Jag färgade mitt hår idag också, färgade det lika mörkt som vanligt, och alla säger att färgen ser ut som svart,  men nej, den heter Mellan brun. fuckers. ( hehe)  Håret hade hunnit blekas som fan och utväxten syndes till polen, inte sweet.
Jag ska jobba i morgon och känner mig faktiskt uppfylld,
taggad,glad,sprallig och en smula sugen. !

Underbara dag

Jag har nyss kommit hem från stan nu, och åh vilken skön dag det har varit idag. Började med att jag tog bussen in till stan där jag skulle möta de snyggaste in the world, josefine, linn, lina och emelie. Vi gick runt  och chillade på stan ett ganska bra tag, köpte lite kläder, och brudarna shoppade klockor som idioter. ^^ anyhow, kl halv 6 så gick våran bio och vi skulle se Ice age 3 ( andra gången jag ser den) vi köpte godis och chips och taggade filmen. Filmen var iaf bland den sjukt bästa roligaste och mysigaste film på väldigt länge, vi garvade sönder under hela filmen typ. Filmen är ett måste på " att se listan" Efter filmen så gick vi på kina och käkade , dyng gött vare och vi käkade som om vi aldrig sett mat tidigare. Vi satt och pratade och skrattade där fram till kl 9 och sedan begav vi oss mot centrum, blev lite chilling och sedan tog vi 10 bussen hem, alltså en sjukt skön och underbar dag och kväll. Dom där tjejerna är så sjukt älskade. åhhhhhhhhhhhh
 
Juste, i måndags så hände det lite grejjer. hah det började att jag kom hem till pappa och fick veta att det ska komma främmande till oss under marknaden och att det kommer en karl på 18 bast som ska bo hos oss och hans familj under marknaden.. hmm. blir spännande. Ialafall så for jag, anton och thomas hem till magnus och där var det mer folk, satt typ och spelade guitar hero och tillslut så kom Gibson fram( manges orm) och helt plötsligt så låg den i mitt knä, cp anton bara la han där, men eftersom att jag inte är så spec rädd för ormar, faktiskt är dom ganska fina , så vågade jag klappa den ^_^  dom är rätt mysiga, men anton ville impa på alla karlar som var hos magnus och hade den runt halsen ( han kammade inte ett skit!! ) Vi drog senare till gujja där niklas kom på att vi skulle dra till stan och käka, så runt  1 tiden på kvällen var vi i stan, där käkade vi och träffade lite folk, hah men på vägen hem blev vi stoppade av polisen för att det var så dåliga däck på niklas bil och vi fick lämna ut personnummer och en massa skit. haha ! När vi var tillbaka till gustv så blev det tydligen " åh vi häller vatten på alexandra så hon blir skitblöt och sedan skrattar åt henne"  ni vet vilka ni är, och jag ger er den onda blicken nu.. den är riktigt ond.
Men jag tror jag ska gå och se en film med min moder nu och vara lite social, jobbar i morgon btw. hejja mig!


Måndag = ledighet

Äääntligen min lediga dag, gud vad skönt det känns, fast är ledig på tisdag också, så det känns ännu skönare.  Jag har åkt på världens förkylning hosta, huvudvärk och snuva. Gud vad härligt.  Inatt blev det inte mycket sömn, låg och såg på ett tv program igår om tidernas rockstjärnor och det var sweet, när jag väl hade somnat så vaknade jag typ var 3dje timme typ, var beroende av vatten hela tiden och det kändes som att jag var bakis som fan varje gång jag vaknade. Klev upp kl halv 1 idag iaf, och det är ju en rätt okej tid, jag la mig i soffan med täcke och te, men mitt samvete höll inte på att ligga och lata mig, medans fredrik håller på att måla vägg och tak där uppe, så jag tvingade mig själv att gå upp dit och hjälpa till.  Jag är helt vit , svimmfärdig och  snuvig. vilken underbar dag.  Jag ska ringa lina föresten, vi brudar ska på bio i morgon kanske, och det kommer bli asnice ! (: nu ska jag hoppa in i duschen. 

    

Lay where you're laying, don't make a sound
I know they're watching, they're watching
All the commotion, the kiddie like play
Has people talking, talking

You, your sex is on fire

The dark of the alley, the breaking of day
The head while I'm driving, I'm driving
Soft lips are open, knuckles are pale
Feels like you're dying, you're dying

You, your sex is on fire
Consumed with what's to transpire

Hot as a fever, rattling bones
I could just taste it, taste it
If it's not forever, if it's just tonight
Oh, it's still the greatest, the greatest, the greatest

You, your sex is on fire
And you, your sex is on fire
Consumed with what's to transpire

And you, your sex is on fire
Consumed with what's to transpire


Mötley Crüe

är det som spelas nu på spotify.
Åh det var sjukaste länge sedan jag skrev, men har varit upptagen typ hela tiden, så jag prioriterar inte datorn.  Efter de dagar som har varit sedan jag kom hem från utlandet har varit mycket härliga. Turkiet var helt sjukt underbart det också. Träffade nya människor och solen sken varje dag och ja, allt var bara helt perfekt. När jag kommit hem från turkiet var det inte många dagar kvar tills Metaltown, varje dag kändes som en evighet, men tillslut var det torsdagmorgon och vi begav oss med bilen, fyfan vad vi taggade. Metaltown var helt oslagbart och det är ett minne jag aldrig glömmer, aldrig. Det sjukaste var ju att våran största önskan var att stå längst fram på Slipknot, volbeat, och marilyn  och ja det slog in helt sinnes. Träffade en massa nya personer där och det var sjukt kul. slipknot var underbara och jag älskar dom. verkligen älskar dom. När metaltown tyvärr var över, så har jag jobbat, bara jobb, jobb jobb och jobbet fortsätter fram tills skolan börjar igen. Men jag har hunnit med fest, skräckfilmer med en massa underbara personer, och chilling hemma hos gustav. Var och firade Lina också, 18 år nu. :* Kom hem från niklas nyss, det vankades om att det skulle vara drag där, men .. eeh det var bättre hemma. hah. Jag börjar kl 9.45 i morgon men slutar kl 3 så det känns najse, jag jobbar under marknadshelgen också, men nog ska man hina med lita parttyyy ändå. Även fast vädret suger så, känns det ändå helt underbart. Jag funderar på att fara till Pdol också, skulle vara awesome och se Hardcore superstar.
Nu ska jag lägga mig och se Tv, Natti


*Okej min Mobilkamera suger

RSS 2.0