kanske

hittat några funderare





i taket lyser stjärnorna

JAG KAN INTE SOVA! har inte försökt heller men.. aja! lyssnar på musiken som är med i filmen P.S I Love You.. åh. så vackert..
jag och min käraste syster ida var ute och gick ikväll,och ni i nordmaling vet hur jävulst mycket det regnade ikväll.,åskade och blixtrade på som bara den. Vi Var helt genomblöta när vi kom hem,  så baxade byxor och tröja av ida.. sedan satt hon, jag  och robin och spelade kort och drack kaffe. Trevligttrevligt.:) och kan ju skryta med att jag gick hem med vinst..Satt fint! och nurå? lite bilder.? paula kommer på tisdag också.. blir härligt att snacka skit och vara allmänt sjuk i huvudet.. (LOVE)











Jonna tvingade med mig på cirkus.........







regnizen som kom efter att det regnat som fan idag!

creeepy

och i nattt smäller det igen.. det är nämnligen fullmåne.. varje gång det är det påminner mina föräldrar mig, eller kommer jag på det själv att : alex, inatt kommer du inte kunna sova.. Redan sedan jag var  liten har mamma och pappa berättat att jag inte kan sova när det är fullmåne, jag pratar i sömnen, går i sömen och drömmer mardrömmar och vänder och vrider på mig..  samma sak händer alltid när det är fullmåne.. så.. jag ser faktiskt inte fram emot att sova inatt.. aja.. någon fler med samma problem? och.. äre någon övernaturligt skit  kraft eller nått som gör att det blir såhär?.eller blir jag en jävla varulv på natten utan att jag inte vet något... mysko.. aja.. nu ska jag sitta och skratta åt fula saker..herrå


saved by the bell

önskar jag...jag vet inte..suck..
S
ka sluta deppa på en massa olika saker och berätta en hemlis. Det är så här att jag har legat och funderar och tänkt och riktigt kännt efter och ja, jag ser fram emot ett sista skolår. wtf alex?!?!  i know. Men.. Ja, eftersom, alla underbara människor som man får träffa igen, iaf jag får tillbaka rutiner och kan bara blicka fram till balen och studenten, och sedan efter det.. Dra långt som fan härifrån. så ja.. det kommer bli funny med skola. Plus att paula kommer på tisdag :) hihi weeiii.. nu ska jag koka kaffe och sätta igång någon rulle, har fortfarande inte vaknat till riktigt än ^^ hejs!


konstiga dag..

hej alla fina själar, ni elaka själar säger jag hej till också..
idag/går var en sådan konstig natt lixom.. städade garderoben och så till sena natten, somnade inte förens kl 3 typ. klockan ringde 04.30..juste.. måste hem till mamma för att fredrik åker ju på jobbet.. jag packar mina saker och börjar vandra.. Det var minus 6 grader ute, det var kallt men samtidigt så gillade jag kylan. Mina fingrar frös och mina öron blev iskalla, men just den smärtan tycker jag om... Det var så friskande att gå ute, det var fuktigt, kallt och luften var alldeles ny, inte använd lixom..Jag kännde så otroligt många dofter jag aldrig skullle lägga märke till annars.. Ibland luktade det så sött att jag bara ville räcka ut tungan i hopp om att få någon smak på den..ibland kom fräna dofter som jag absout inte kände igen... jag gick där med min stora jacka och mina boots och kände att jag skulle kunnat gå i evigheter i hopp om att komma till en väldigt vacker plats. Men.. jag kom ju hem någon gång också.. sov till kl 8.. väckte och tog fram frukost åt jonna.. lämnade av henne på fritids.. somnade och vaknade av att ida ringde på hemma.. och nu.. sitter jag här. TAGGAD som ett cp på modo matchen ikväll och är sugen på kaffe.. såja!


In i kylan

HelloOo!!
äre nu man ska skriva vad som har hänt(?!!?!?) okej..
Iaf så ligger jag i sängen och ska snart sätta igång en film.. skönt att ligga och slappna av.. Fick suget av att läsa en bok också, men det suget försvann nästan lika fort. saaad..  Blev ju bjuden på middag hos ida och robin och det var riktigt gott:) tack !! vet att du läser det här ida ;) Btw !! du kan ju ringa mig i morgon på dagen! ensam hemma. aja.. När jag pappa och sandra varit hos ida for vi till statoil och hyrde en film och köpte lite.. götta... for hem , såg första filmen som var The wolfman.. satan den var fan bra, hoppade till som satan ibland.. och ibland satt jag och kikade i handen, mellan springorna som blir, ni vet ^^  Sedan efter den filmen blev det någon annan vidrig film, som jag dock inte minns namnet på..  Nä dax för film. Godnatt alla fina själar!


dagens lilla höjdpunkt

Åh tillbaka inne igen.. blev inte så länge på ballan.. Men jag hann bli glad och varm i kroppen på den lilla stunden.. Verkligen små saker kan göra mig så lycklig.. Nämnligen det var såhär, att det gick 2 små barn och en mamma på gatan.. Barnen gick runt och lekte med varandra och skrattade så himla gott.. nästan så att dom blev dubbelvikta.. Skrattade så mycket att det lixom inte kommer något ljud.. Jag satt och log tills jag inte såg dem något mer.. Barnskratt kan verkligen få mig att må så himla bra.. det ger en sådan god energi till kroppen och man blir alldeles lycklig!  Nä nu ska jag pallra mig in i duschen och göra mig i ordning, ska på middag hos ida och robin ikväll och då får jag träffa mina älsklingar, Olivia och maya :) hihi weeii!!


somsagt

....så äter jag frukost.. och ni som vill anteckna kan gärna göra det.. ni får det... annars ok hane dö..  för det smakar förjävla gött, mackor med oskt,skinka och gurka och en stor kopp kaffe. och underbar musik..oohhh. knullas i munnen och i öronen...
Nudå? Jo det är så här mina vänner, att jag har nu tänkt.. eller försökt tänka. Jag  tänker skriva lite vad jag vill..lixom... Tex..fösta prioriteringen, Hål i tungan. Andra prioritering, tattueringen. Tredje prioritering FLYTTA.. sedan efter gymnasiet vill jag så gärna sticka till stockholm..hmm. det borde kanske vara prioritering ett.. ah. skitsamma. fjärde då? utomlands.. ja utomlands är prioritering fyra.. och nu femte prioritering är att jag ska hämta mer kaffe.. sätta mig på ballan och sola lite.. HANE! :D


Jättekul!

verkligen jättekul att se att det är folk som kommenterar som jag inte känner och länkar sina bloggar.. :) blir som väldigt spännande då :) weeiiii

anyhow.. dagen? vad hände? joo.!! så här ligger det till, gick ut i solen.. insåg att det kanske är dax att göra sig lite i ordning istället.. så jag tog på mig kläder osvosvosv.. Sedan så ringde thomas och frågade om jag skulle med in till stan en snabbis.. FINE tyckte jag lixom.. storstaden är ju alltid ngt lite extra.. Thomas lämnade in några jobb papper och senare sökte ett par skor.. vi gav upp och for och käkade istället. Gött som fan i käften! Nåväl.. vi drog sedan hem igen.. For ner på basketplan och ravade lite.. eller ja.. killarna spelade och jag satt mest och psykade.. har inte riktigt längden för att dunka och hålla på ^^ hehe.. sedan for vi hem till thomas och såg film.. skulle se 2 typ, men det slutade att vi såg en.. undercover brothers.. den är as clean ju!!! se den ifall ni INTE har. har ni det SÅ SE DEN IGEN.. jajaja.. nu ska jag klura ut något..vet inte riktigt vad men.. berättar vell sedan.. hihi talk to u later.. nu lite skor som´jag vill ska bo i mitt skorum :







inspiration




nu går jag ut, ut i solen


04.09

Nä nu lägger jag mig ner och ska se film.........bampambampaaaaaaaaa och det är TORKEL FUCKING I KNIPA.


åh


inspiration

skulle kunna döda för att äga varje färg



världens finaste

Nu har jag precis nattat olivia.. Hon är verkligen världens finaste.. Min tjej lixom.. mosters ögonsten.. Läste "kråke i mammas mage" och sedan fick jag dra ihop en berättelse om tandfen.. tror hon gick på den faktiskt ;) hehhe..  sa att man får ganska mycket pengar när man tappar tänder, så.. får se till att ida och robin lever upp till det jag berättat ;) anyhow.. ida och robin är ute och går, så nu ska jag vänta på dom, kanske koka mig lite kaffe och se tv.. sketa najs......

Jajuste.. weinhofen. du mystiske människa.. DU HAR LYCKAST IGEN.. låten var riktigt awesome.. var typ som en käftsmäll..ordagrant.. !! tack! :) och emelie, du kan gärna ta med dom på häggan så jag kan prova dom! skulle vara riktigt snällt :) Nåja gott folk.. munnen skriker efter kaffe... see u soon!


Ledighet

hola amigos! som sagt så skulle jag vara vaken till kl 5 i morse och med min tjurighet så klarade jag det .. for hem till mamma då.. hon jobbade natt och fredrik började jobbet kl 5 ..så.. var tvungen att vara hemma då .. så  att  jonna inte fick vara ensam hemma.. Kom hem, sov till kl halv 12(!?!?) Nu ska jag göra mig i ordning och sedan dra till ida hade jag tänkt. Vet inte riktigt om dom älskar mina våldgästande fasoner, men jag är sugen på kaffe.. så.. dom får tycka vad dom vill. Äre lotta på liseberg ikväll? eller allsång på skansen? eller är det inget mysigt på tv ikväll.. ska kika upp det tror jag.. Jag är iaf ledig nästan hela veckan och det kan inte kännas mer än skönt.. Juste, ville unna mig själv lite bling idag och köpte mig en ny navelpiercing.. en vanlig men  med en svart diamant på typ.. fint med svart.. hehe.. inte direkt ovanligt.. (: men i will talk to u later.

juste, hittade den här muterande äcklet på jobbet också.. sjukt vad olika färger det finns på dom.. spy svälja


och nu till något som gör mig på bra humör.. Önskar att jag var den här bruttan:
sjukt cpbra röst och allmänt.. ja.. underbar?

Love the way you lie

HÄSTAR! lol. aja Tjenare!! somsagt... Har gråtit som en svamp till green street hooligans.. typ som en flugsamp som saknar sina vita prickar.. som stripset utan smältost.. ja ni fattar.. som en bärplockare utan blåbär.. Är nog lite mer känslosam idag, mer än vanligt.. men fick höra lite festskvaller, randomskvaller på väg till statoil med anton, och det gjorde mig på bättre humör. Idag har jag jobbat,och tiden gick sjukt fort idag.. hålller på att fixa in hösten nu och skylta med det, och har nu hållt på i en veckas tid.. och är långt ifrån klart.. shit.  Nu ska jag iaf sätta igång med städandet och bara känna lugnet. Great! aja. hade en flickig klänning idag.. i know, vad hände. Även mörkret har sitt lilla ljus. Hane dö!


Helo!

*förjävla underbart!* och nu lite.. to do llist!


ahaha

åh.. kommentarer.. vill bara veta vem den mystiske a weinhofen är (!?!?!?!).. och bara tacka för låten

The Devil Wears Prada - Outnumbered [New Song - 2010]

den var bra och The Devil Wears Prada är ett grymt cp bra band i allmänhet! såå.. det fick bli morgonens låt :)
nu ska jag försöka sova lite igen.



Sena,sena kväll

Och redan är klockan halv 2! vad händer med tiden? :O kanske dax att sova nu.. inte sovit på.. hmm. hur många timmar blir det.. inte sedan kl..  vaknade kl typ halv 4 igår eftermiddag..blir fan många timmar utan sömn.. aja.. är ju en viking så att säga.. typ " alexandra den vrålande vikingen" satan så chef! aja! hade fläta idag, och t.om anton reagerade på det.. och eftersom jag är tjej!??!? så tog jag lite bilder. hehe. fan vad lol.. här kommer nåra. Ska he igång en rulle nu och dricka lite juice.. Nattnatti


såå!

Blev helt tokig alltså.. Hela google chrome bara spårade och inlägget jag skrev översattes till engelska.. tack och lov att chris upptäckte det .. säker fler som gjort det också.. men nu har jag iaf Mozilla och det funkar mycket bättre. jag behöver inte översätta varje sida till svenska och en massa skit, och sedan har jag hittat ett tema som är svart,svart och svart. Kan inte mer än att bara älska det ! :) weiii!!  Idag då.. Känner att ögonen värker och att jag känner mig trött, men vafan, inte sovit ju.. smällar man får ta.. Idag kring 2 tiden så for jag med mamma, jonna, marina och hennes 2 små vildingar, cissi,  och nathalie och cissis 2 små döttrar på fiket och käkade lunch.. Käkade en kyklingsallad som verkligen knullade mig i munnen.. var götttttt!! Den där salladen blev min frukost, lunch och middag.. :) For efter det till falle(fahlgrens) och handlade lite nytt smink.. Måste även rengööra min sminkväska.. Min ögonskugga har gått sönder i den och du ser det ut som ett skithål där nere.  Tar lång tid faktiskt att tvätta upp och torka alla grejer.. Men.. det får ju tiden att gå iaf. eftersom att jag inte har nåra större planer på kvällen :) Nä nu ska jag duscha och bli en människa igen! talk to u later mates!
Och taggen inför helgen är enorm!! yeaay!


JAG LEVER


Part 2

Part 1

07.23

och som sliten krigare har jag inte lagt mig för att sova än.. och nu känns det som försent, så idag/natt blir det ingen sömn. Kanske ska dra in till stan.. först ska jag ut och gå här på morgonkvisten.. kanske köpa lite frukt på konsum när dom öppnar.. får se hur jag gör.. Är iallafall överlycklig att jag äntligen hittade en låt som jag sökt hela natten!! YES! sååå.. nudå? vad ska jag göra nu!?!?

HEHEH

vill egentligen skriva såhär :
ÅH hej alla!! nu har jag varit ute i skogen och plockat massor med blåbär.. var ju en massa blåbär ute nu när alla bärplockare strejkar..Jag hade inga större tankar på att jag skulle bli uppäten  av en björn eller dö i ett stort spindelnät.. Allt var så fridfull och ensamt.. bara jag och hinken full med blåbär.. oj, oj oj vad jag ska äta  blåbär nu, tills jag både bajsar och kissar  lila.. hihi. busigt..
Men tyvärr går det ej, har inte varit ute och plockat blåbär.. skulle nog aldrig ge mig ut i skogen bara för det! så satans cp rädd för björnar. anyhow! Kvällen spenderades hos ida och robin, vi såg tv, bastade och pratade..och drack kaffe som några gamlingar som suttit på hem och inte gjort något vettigt än att dricka kaffe under flera år. Sedan kring halv ett tiden gick jag hem.. nu sitter jag och, vet faktiskt inte vad jag ska göra.. typ.. se film.. är sugen på att baka något.. eller kanske lägga ut fällor på kyrkparkeringen så jag kan förstöra för alla eparaggare!! får se hur jag gör.. talk to u later




15.40

Var tiden jag klev upp idag :) sjukt skönt var det att sova,sova,sova,sova. Inte behöva tänka, bara ligga och inte drömma något alls.  Nu har jag iaf käkat frulle och ser på family guy :) somsagt, ska våldgästa peter på statoil, dricka lite kaffe och ge tillbaka hans munspel som jag haft hemma sedan parkfetsen. Sedan talade jag med ida och robin nu och dom ville att jag skulle komma ikväll och se film och basta, och det tackar man ju absolut inte nej till. (: weiii .. Btw! är en fet klunga bärplockare utanför mig, mitt i nordmaling som har strejkat hela dagen.. stackare.. heh.  aja! talk to u later!!


dra åt helvete-250 kg kärlek

Svar till emelie : jag har 36-37 :) vilken storlek var skorna ??:)


tankeställare.
eftersom jag inte finner ord. Så kan jag relatera till en passande låt.
"The image of myself
Defiled for my deeds
Carrying only sad memories
There´s nothing for me here"


HOLA AMIGOS

tacos... Åh, nu är jag hemma, men ska senare in till El umeas. Iaf gick det inte bra på jobbet idag, I KNOW! Dagen gick cp segt! blev less, ville gå hem.. Aja nu är jag ju hemma iaf. HAha alltså idag när jag ringde paula, så kom jag fram till nån taxi, då har mongot tappat telefonen i taxin, ville skratta, spy och svälja samtidigt.. så paula, om du läser det här, så är iaf din telefon i goda händer. :) pjuh.. Aja nu ska jag göra mig lite i ordning sedan dra.  känner att, jag är avis på alla som är/varit på ACDC.. graawwwww.. hejdå

                                                          Älsklings paula


HE HE HE HE!

Nu är jag här igen.. suck tänker säkert de flesta^^ jag med för den delen.. Vet att jag egentligen borde sova så jag är pigg till jobbet i morgon.. men NÄHÄDUU.. alex är i full sjå med att ta kort på sina nagellack.. hah insåg att jag hade en del :S eller.. har vetat det, men inte brytt mig, köper och slänger  hela tiden. AJA.. Nu har jag målat mina naglar svarta iaf.:)wiieee!! tänkte lägga upp lite bilder på dem. lol

DEPEND


ISADORA


H&Ms ( och bakom en skymt av.........)


...av HELLO FUCKING KITTY.. det är okej att spy och svälja..


Lite annat random bajs


FAVVISARNA


Typ alla


Mamma har alltid sagt till mig att nagellacken håller bäst i kylskåpet.. och jag tror henne.. eller ja ngt liknande.


Här igen

heheheh, känner mig så otroligt busig. Har precis visat mamma en film, ni kan ju gissa vilken? Jo.. a night at the roxbury. Mamma gillar den lika mycket som jag, likaså jonna. och DET GILLAS!..  vad gör jag nu? jo skulle ju ha "filmkväll" enligt mamma, men nu hörde jag henne ropa godnatt :S sååå.. jaha.. vad ska jag göra själv ikväll? film? typ det.. kanske städa garderoben? ta kort på min bröstpiercing? hehe fick det i en kommentar.. aja.. får se vad jag hittar på.. Men på tal om thaiimat.. dom här skorna som jag hittade på nelly.. vill dom bo i mitt skorum!?


filmkväll!

HOLA AMIGOS! vad gör ni!? jag kom nyss på mig själv att jag sitter och smeker min piercade bröstvårta.. ohh.. lol. ska sluta med det.
Nåväl!! Äntligen hemma igen efter en jobbdag, gick otroligt fort idag.. lite folk faktiskt, men det är skönt ibland, då hinner man få så mycket mer saker gjort ! :) nåväl. gårdagen var fin, hittade skor, tröjor, leggings, en MSSSA smycken osv. Känns så bra när man shoppar fast men egentligen inte borde ha något.  hehe. käkade jättegod mat och sedan blev det bio X2.. såg första bion kl 18.00 då såg vi Letters to juliet , och andra filmen vi såg gick kl 21.30 och var Bröderna karlsson. var lite.. hmm.. om den filmen innan, men den var verkligen Hur bra som helst :) väldigt rolig!!  Det var äckligt sjukt cp stört mycket folk på bion igår!! men jag fick träffa alexander som jag ej sett på hela sommaren, lite funny faktiskt :) Men inte undra på att det var så mycket folk med tanke på det otroligt inte fina väder, regn hela dagen och kvällen ju..  haha! Nu ska jag powernapa tills mamma har gjort mat.. och sedan blir det film hela kvällen med henne :) ååw, tänker ni säkert nu.. mammas lilla flicka.. hehe.. vill skylla på att jag inte har ngt bättre för mig, men då ljuger jag..  bye bye then..






HEJDÅ!

för några timmar, nu drar och och mamma till umeå :) ska shoppa, äta, och se bio. Kommer säkert bli trevligt!


ville bara se hur vacker jag är på morgonen.. LOL!  dagens lögn, gick till alexandra nordlund 17 år, 18 om någon månad!! hejdå!


Hittade det störda människor !

FÖRÄLSKAD!

tack robin!!!!

God morgon!

Nu har jag pecis typ slagit upp mina trötta ögon, somnade inte innan kl 06 i morse. Men anyhow! jag har inte vågat titta ut heller med jag känner på mig att det är dåligt väder,då gör det faktiskt inget om jag ligger kvar en timma till i sängen(: Idag ska jag ta hand om mitt städande och sedan kanske fara till stan. funny!  känns som så konstigt att jag är ledig idag.. det gör det verkligen..nu ska jag slå igång en film och fortsätta ligga..skoent! Kul att höra att ni lever iaf! hane så länge

jag känner att jag vill ha myskväll med tigrarna igen!


Tjingtjing! saknar eller när jag skriver det.. hon säger alltid så.. tjing..

brb.. ska ut en snabbis.. 5 min..

sådär!
Åh vilken slappar dag jag har haft idag! helt sjukt. Klev upp typ kl 13. käkade lite frulle sedan for jag hem till ida och robin. Drack lite kaffe ( måste vara med i det dagliga intaget av vätska) sedan så klirrade jag hennes fiskar som hon hade köpt. hehe. fisk,fisk.. var där till typ halv 5, for hem, sedan har jag dött resten av kvällen..kännner mig som död snö.. heh måste nog se den ikväll. anyhow så kommer jag lägga ut en massa randombilder nu. Tills mitt te har blivit lite kallare och drickvänligt. jajuste ! LOL! jag har ju tagit ut min töjning i örat! tänkte att jag inte ska ha den på balen, men det är ju fan månader kvar tills dess ju.. aja.. så fort balen är över ska jag börja töja igen!


Åt fukost ute, fast vi var som ändå inne.. men det var Hur fint som helst, och frukosten var go som fan i käften. chillade med jossan och linn i stockholm..









Marknaden!!


chill i övik och husum :)



NU TILL DET VÄRSTA!!! jag har typ en djungel ute vid jobbet! kika in dessa monster som jag hittat!


Nä nu ska en mindre taggad alex göra något annat! seeee yah!

dude

jag har egentligen inget spec att skriva... så busigt...aja lol, iaf så känns det som att alla jobbar i morgon.. jag borde jobba men jag är ledig, men ska fråga om jag kan få jobba på tisdag:) på onsdag blir det troligtvis stan med mami.. ska se om jag hittar mig nåra krämiga skor, lite smyckz, och kanske nån tröja eller 2..kanske 3.. jag vet inte. Nu vill jag se död snö, men för att inte göra som jag vill ska jag se family guy.. eller först ska jag kika på lite utlandsresor..rawrrr


.

tjingtjing!!
Och inte kunde jag hålla det jag lovade heller.. dumma, dumma alex. Men nu har jag kabeln, nu ska jag bara orka ta mig till mitt andra hem och lägga in bilderna där. Blir kanske ikväll. ska ändå ut och promenera tror jag :) Gårdagen var kanske inte riktigt som jag tänkt mig, men jag fick komma bort och rensa mina tankar ett tag, blev också bjuden på champagne ( stavas det så ens en gång?) whatewah! nu sitter jag proppmätt och ser på friidrott. ganska less efter bara 3 timmars jobb.. fast det kan ju bero på att jag inte sov så mycket inatt heller.

Jag har iaf tänkt på en grej, eller jag och jag.. jocke och jag har tänkt. Om vi skulle vinna en massa pengar, alltså huuuuuuuuuuuuuuur mycket pengar som helst, då skulle vi göra en gratis festival, med de grymmasta banden. alltså då menar vi de grymmaste av det grymmaste. Vi skulle köpa upp hela olofsfors åkern och det området är ju galet cp stort. Sedan skulle det komma tusentals personer och bara njuta av våran festival och den  chefiga musiken vi har.. åh.. vad jag vill vinna en massa pengar nu....åh.. brb...


RSS 2.0