TJOLLAAA

hehe, hej. Saknat er....
jag kom nyss hem i allafall. HUUUUR skönt som helst var det att komma hem, helt galet! somnade ialafall på matten idag (sista lektionen) och det är ju ganska förståligt. Hade mitt nationella idag, engelska. HAH fan vad jag failade. tror jag, får vell skriva vad resultatat blev sen. Jag är  vråltrött och hungrig, men ska skriva en lapp på min dörr där det står : VÄCK MIG INTE ÄVEN FAST DET ÄR MIDDAG.. så trött är jag. Var på stan med alexander och paula idag, mysigt!hittade en tröjja som jag ska ha i morgon, lösnaglar , 2 ringar och lite grejs. :) så, hörrni.. vad händer för er i morgon? själv har jag ju lite planeer,  (ska iaf inte fara till skolan.. he he he osv). men dom blir vell helt pajj om det regnar, hade nämligen tänkt att fina valborg själv, i skolgen sittandes på en sten.. nä men faktiskt inte.. aja :)ska iaf lägga ut en massa bilder som jag tagit under de dagar paula varit här.. så... håll kikaren framme!! Pussloveu!


nu säger jag GODNATT!

God natt alla fina. :) nu ligger jag och paula här i sängen och ska snart sova.. måste med bussen 06.55 i morgon.. suck. Ikväll for vi till pappa och drack kaffe och snackade ännu mer skit.. sneakYyyyY. Jag har nationella i morgon och jag vill att ni önskar mig lycka till och kanske håller en liten tumme för mig. :)
hihi.. Godnatt


tikitarrrrrdo

hihih såg att ALEXANDER "Inte" skrivit på bloggen... inte kul att han aldrig gör det.. atm.. hih jag och paula har haft haft det värsta mysigt idag..  btw.. har varit ledig mån,tis,ons.. anyhow.. paula kom till mig igår.. vi käkade på la casa mia, myste  och pluggade  lite inför lektionen vi skulle hålla idag i 40 minuter på artediskolan.. var lite nervös, men det gick huuuur bra som helst.. så kl 8.40 var vi klara och var ledig hela dagen.. vi for till ida, käkade frulle där, drack kaffe och pratade skit.. vi tog sedan cyklarna till häggströms (1 mil dit) där kikade paula på kläder och var naken och snygg.. tog cykeln hem också.. HEM OCKSÅ!!! så vi cyklade 2 mil.. var lessa och ville dö under hela vägen typ.. hehe.. kom hem och då bjöd fredrik på grillat, satt som en käftsmäll på en dryg jävel.. sedan har vi bara sett solsidan och myst i solen.. åh.. älsklingspaula. aja .. ska vara naken och metal nu.. herrå.. ^_^lol


jag är gay

Japp, jag, alexandra nordlund, är gay. på alla sätt som går!

och alexander är bäst i hela världen, jag lovar! helt underbar är han.

coheed...

alltså! william räddade kvällen nyss, har sickade en playlist på coheed and cambria. troligtvis dom låtar som kommer på metaltown! :D ååh.. börjar känna taggen mer och mer nu.. och jag kan ju säga att det kom som fan igår, när vi satt hos thomas och såg live video på rammstein! :D omfg!!! alltså...jajaajajaj.. idag har det varit aschill.. har jonna nu på morgonen eftersom att mamma är i stockholm och fredrik börjar 04.30 typ.. så i morse gick jag upp med jonna kl 7, gjorde henne i ordning för skolan och cyklade med henne till skolan. Sedan så kom ida och då var klockan 8 typ... hon frestade mig med att göra kaffe hemma hso henne och .. det kan man ju inte säga nej till?  drack kaffe, chillade och typ lite efter 10 så gick vi ut och gick....gick..gick..gick.. kl 3 hade vi gått klart :O 5 timmar.. kändes galet. askönt vare ialafall. chillade hemma sen, blev less, skulle se håkans bar, men gick ut och gick (IGEN) istället... 1,5 timme.. haha det fula vara att det började regna :D och.. det var huuur skönt som helst.. ville bara ställa mig mitt på vägen och bara he ut mina armar och låta regnet bara falla över mig..(trodde jag var med i en film) heheh nä men.. det hade varit skönt. Nu ska jag göra te och bara njuta av att vara den enda vakna i huset.. ska iofs upp halv 7 i morgon men:)nu kommer en masssa randombilder jag tagit under de senaste dagarna.

olivia somnade på vagnen efter vi hämtat henne på dagis..^^sötnos.


nu ikväll när jag var ute och gick..


käkade en massa götta på badhuset..mysigt!



mattelektionerna förgylls av denna människa!!


jag och jonna gjorde käk..


taggade jobb!!!


har blivit galet mycket marilyn, [putting holes i happiness]



alexander spottade mig i handen...

ÅH! glassigt! har ishjärna nu.. sitter och äter glass, för att dränka min sorg att jag inte har någon cola. annars då, allt bra mer er? själv med mig är det ganska bra. har haft en sjukt slapp dag/kväll.. var på jobbet till kl 3, fick jobba med ellen..ÄNTLIGEN! aslänge sedan vi jobbade ihop.  Vi pratade om allt mellan himmel och jord, riktigt skönt faktiskt. Jag kom hem typ halv 4. då skulle ja dra , en powernap,tror nästan att man kan förknippa mitt namn med powernap. anyhow..skulle bara nappa lite tills pappa och sandra skulle komma hem. Men vaknade kl 22 nu ikväll och insåg att dom inte kommit hem.. så. jag sov bort hela kvällen, kanske inte en toppenlördag men.. hehe. Såg ialafall 2 kända ansiken ute, alex och klicken..så har stått och pratat med dom ett tag..Nu somsagt äter jag glass och ser på en "peace,bree,wallah,bom, bam" film. den är inte något att hänga i julgranen men den funkar ikväll. Kom nyss på att jag har inga kläder till valborg, jag kanske är tidig med min planering? ingen annan som börjat planera? aja. nu ska ja se om jag kan somna.. jobbar i morgon 12-15 :) natti!


hatar vulkaner

Jessica berättade för mig att anledngen att det  är kallt nu är pga vulkanen, och all den där askan. Jag tyckte först att det var "coolt" att det hade blivit ett vulkanubrott, men har ändrar mig som fan nu. Jag har inte hunnit skriva på länge men det har inte hänt så mycket.. Jobb, sett film och varit ute på promenader. Igår gick jag med kim och johhny i typ 1,40 timme typ. Var hur skönt som helst.Vi for sedan och såg disturbia.:)idag känner jag mig jättetrött och låg. Fick höra en massa skit om idrotten också.. hade inte behövt höra det idag. Men aja, är ailafall glaaaad att jag har fått mina skor nu :D dom är så fina och sköna, och när jag har dom på mig så når jag faktiskt till de högsta hyllorna i köket ( behöver inte kliva på en stol längre) haha kanske ska böja bo i dessa skor.  nu är ärtan här och yttligare en seg lektion ska börja. BRB!


SHULULULU!

Sitter på engelskan nu, och det är alltid lika kul (L) *host* Min agg till engelska kan nog vara därför att jag är urusel på det.verkligen i särklass.. Det är jättesoligt ute och jag är happy. :) jag kanske ska vara med mama på  stan sedan, hon är på inköp nu..Tänkte fråga er, ifall om det är någon som läser detta som har beställt något från nelly.com. jag undrar.. är varorna försenade efter vulkangrejset, eftersom att varorna kanske kommer med flyg, eller kanske det kommer med lastbil? jag har ingen aning, men jag hoppas att dom kommer med lastbil.. vill ha mina skor NU! ikväll ska jag ut på promenad med kim, ( kan säga att jag tvingade honom, fast egentligen inte, men det känns bättre att säga så)^^ hih hörs later!


Åh jag är såååå glad!

Jag hade tydligen tappat min plånbok i fredags kväll, och någon hade lämnat in den på biblioteket i lördags. Har gått med en klump i magen hela helgen, eftersom att jag har haft känslan om att mitt bankomatkort och busskort och pengarna skulle vara borta. Gick och hämtade börsen för ett tag sedan och ALLT var kvar i den. Åh jag är så glad och så evigt tacksam till den personen som lämnade in den. Tacktacktacktacktack!!

Har nu käkat kyckling och en massa sallad. Riktigt gött i käften. Ska prova lite kläder som mamma kom hem med och sedan se Håkans bar (haha måste vara den pinsamaste serien ever) och sedan ska jag ut och gå, och lite plugg sen kanske. Åh.. jag är såååå himla glad. yeeeeyyy!! Se u laterrrr.. och en massa pussar till den som lämnade in plånboken!!!!


.


hej hej monika, hej på dig monika..osv

god morgon mina små fisar!
fick nyss den där monika låten på huvvet, kan det bero på att det är sol och fint väder ute, eller för att min hjärna inte har något bättre för sig.. vet faktiskt inte...lite klurigt detdär.... Jag kom nyss till skolan och har psykologi.Det är riktigt kul faktiskt.Hur är det med er idag? nä nu ska vi typ leka, se yah later


KOM SNART DÅ ÄLSKLINGAR!!!!


omfg det är.......................????

har sett på ballar av stål ett antal gånger och älskar det.. men nu på äldre dar så har mina känslor verkligen blivit serriösa. Jag har hittat en "BF",soul mate..osv
godnatt


.

shulululu.
Det käns inte så okej att säga, GOD MORGON alla fina. EFtersom att det är fint vänder ute, och jag borde inte ha sovit tills nu. Men jag har en förklaring, var hemma lite innan 06 i morse.(Inget festande)^^ så känner mig fortfarande sjukt sliten och trött, typ som att jag hade supit igår, blivit nedslagen,överkörd och pissad på.. ska ta en go dusch och äta lite så kommer det nog bli bättre. :) blir typ plugg och mys hemma ikväll. skööönt!! brb!

haha hittade en bild som jag tog i somras.. hade typ regnbågen över lägenheten.


today!

Känner mig lite depp, ont i magen, kan bero på några olika saker.Skulle powernapa för ett tag sedan, men kunde inte somna. Ska försöka nu igen. Jobbet gick bra iallafall. Hoppas eran dag varit kanon. Min förstördes nyss, hela kvällen kommer vara förstörd nu också.. DET BÖRJADE SNÖA som fan! vad hände lixom, det bara vrääääääker ner!! omg.. -.-

"Putting Holes in Happiness
We'll paint the future black
If it needs any color
My death sentence is a story
who'll be digging when you finally Let me die?
The Romance of our assassination
If you're Bonnie, I'll be your Clyde
But the grass is greener here and
I can see all of your snakes
You wear your ruins well
please run away with me to Hell


gick lös!

När pappa och sandra for.. så började jag dansa.. till en låt som jag ska länka sen, fick något i ögat, och sen fick jag reda på  att jag ska fara och hålla mamma sällskap på la casa mia.. hon ville att jag skulle äta med hene, men ska inte svika adam. så.. ska ba ta en cola och vara cool eller nått.


nu är jag glad igen.. Nu ska jag fara och möta mamiii..
LYSSNA PÅ LÅTEN, och danska ni också!!!
http://www.youtube.com/watch?v=z-X-MPAfD24


SOMMAREN är här(kanske?)

Peace breeee, vad händer yao?
Hallå alla glada och fina. Hoppas att ni har älskat med solen, för det har jag. Fast stämningen for lite när det började blåsa. heh. Anyhow så pratade jag med adam, min halvbror och vi ska ut och käka på lacasa mia ikväll, trevligttrevligt. Ska försöka mordhota han så han kan ge mig lite skvaller. Mina päron ska fara bort och grilla ikväll och så klart var jag to cool för att följa med..;) hah lol. Sitter nu och lysnar på Cat stevens och iggy pop       " can't keep it in" värsta sommarlåten!!  haha jag nojjar fortfarande med det där om vulkanen..tänk om man verkligen kan bli förgiftad i lungorna...who knows lixom..Nä nu ska jag vara dryg med pappa och sandra. Hörs senare!


Morningmorning

Nyss gjort mig i ordning, sitter i morgonrock och käkar fil och flingor, lovley!! hörs later!
btw! fint väder ute= waynes idag..

JAMEN GREAT!

"Aska från vulkanutbrottet på Island fortsätter att driva in över Sverige. Det svenska luftrummet stängs helt och hållet från klockan 22 i kväll, uppger svenska luftfartsmyndigheter.
- Idag kl 22 kommer hela Sveriges luftrum att stängas för persontrafik.
 Vi vet inte hur länge det kommer att pågå.
 Det beror på vulkanen och väder och vind,
säger Björn Stenberg vid Luftfartsverkets pressjour..osv"

Jaha är det enda jag kan säga.. fick nyss reda på det.. eller för ett ta sedan.. Jag har läst också att det är farligt att dra in sig luften, eller ja.. luften med det är ju giftiga gaser,aska eller vare nu är i den  efter vulkanutbrottet och att alla med astma ska hålla sig inne... och jag som hade tänkt att gå ut och gå ikväll.. haha nu måste jag plugga på den tid jag hade tänkt att gå ut och gå på.. D-R-Y-G-T! heh.. Jag sitter och väntar på middagen och det ska bli riktigt gott, var på min särmatte efter skolan idag, eller inte bara jag.. hela klassen typ, vi fick bullar :D det var gött i käften! Nu ropar papi att det är mat.! se u later!


true!

jag och paula håller på att jobba om rättvise handel, och ärligt det är väldigt intressant. men blir rörd när man ser videos och läser om hur folk får slava för att göra våra kläder vi har på oss. Därför så ska man välja att köpa rättvisemärkt , då vet man att dem som gör kläderna har bättre varbetsvillkor osv.
Köper ni rättvisemärkt?


WIHOOOW!!




Har nyss beställt dessa ögonförtrollade underbara skor!! Och dom kommer på måndag typ. Halleluja mothetfucker!!!
Nu har jag VI timme och sedan lunch.. hörs sen lovers!

Onsdag!

Tja alla bajsätare!
menar mest till kim, men er andra också. Jag blev precis klar med engelskan, har suttit med den sedan kl halv 11 typ. Dagen idag har varit slapp, slappa lektioner, (och dom tillbringades med världens bästa brudar), hade en  skön sovning på bussen och skönt väder. Jag är lite arg på väderguden btw,eftersom att den lovade dåligt väder idag..morr... anyhow, ikväll var jag med kim och johhny.. skrattade gött i käften när kim fick syn på Ulf Brunnberg.. (han som är med i jönssonligan) och frågar om han får ta ett kort, och såklart det fick han, och sedan skakade han hand med honom.. hahah!!! fyfan vad kul.. såg så..efterblivet ut..haha. gjorde ändå min kväll :) Ändå roligt att sånna " kändisar" kommer hit till lilla nordmaling. aja .. nu ska jag skalla kudden..kommer aldrig orka upp annars.  ses i morgon. Puss!!




kan dra en dagens outfit :


Natti!

Jag hade tänkt att sova om en stund, ska upp halv 6 i morgon. känns fett. Har nyss duschat och sova med blött hår = kommer se ut som en skrynklg groda i håret i morgon. Gillar egentligen inte att sova med blött hår.. anyhow.. Jag har nyss pratat med väderguden, och det lovas inte så bra väder i morgon.. får vell se hur det blir med det, fast det ser alltid ut som pissväder när man far till bussen 06,55. Har suttit med min engelska nu ikväll och skrivit en massa, men jag och mitt tröga tänkande han inte tänka så långt så jag tog inte med mig dataladdaren hem.. så min skoldator med arbetet dog(sparade det dock) så jag kan inte göra klart den.. Headbanade sönder datorn då.. eller nej, gjorde jag inte, men jag tänkte. Tänkte lägga ut lite bilder på det jag köpte idag, men tar det i morgon i stället :) Sovgott alla!


river phoenix!!! ska drömma om han kanske....


SOLiga dag

Kom hem från skolan för ett tag sedan.. sov i bussen och det var otroligt härligt! behövde all sömn jag kunde få. Skoldagen idag har gått väldigt fort :) så härligt när man får sitta ute i solen också och jobba..Det väcker så himla mycket sommarkänslor. Jag åt, eller ja.. drack något på waynes med paula innan bussen gick, och det var riktigt gött i käften, och hon käkade hallonpaj. Så jag äter lite fil och flingor nu och ska dra en powernap tills jag ska börja plugga. kan ju iofs  medans jag äter, skriva av dikten som jag skrev idag på svenskan.. orden skulle börja på samma bokstav typ, i varje mening.. så här lyder den :

paula pumpade pop i en turkbil med motorstopp.
De rökte och krökte till iggy pop,  tillslut sa bilen stopp,
paula flög ut genom rutan....plopp....

haha!! måste ju bli en diktare...brb, ska sova!


......................................................................................

ni som inte vill läsa eller kanske inte förstår.. det är lugnt. jag fårstår inte heller..måste bara få skriva av mig, vet inte hur man lösenordsskyddar heller..

jag förstår inte, förstår inte hur man kan känna ångest,sorg,skuld,oro för något som man inte ens borde vara involverad i.Hur kan man ändra uppfattining på människan så många gånger.. så många gånger att man själv börjar att ta åt sig och känna sig galen.Jag får skuldkänslor och en klump i halsen när jag skriver det här, vet inte varför men det kan bero på den kontakt vi har.Känns som att jag sviker och på samma gång så känns det, bra. det får räcka nu. jag själv orkar inte,fast..lite av all ångest är mitt egna problem,jag kanske är för känslig..jag vet inte men det som känns nu , så långt inne är bara.. tycka synd, tycka så otroligt synd..... men inte om mig själv.


Kom nyss hem från jobbet..

och väntar på Linn, Vi ska ut och äta ikväll och bara mysa! Slänger upp lite bilder när jag och mami var på ikea.






Tjenare alla!

Vet att jag inte skrivit på Vääääääldigt länge, men jag har verkligen inte haft tid.. Har alltid haft något att göra . Och den tiden som jag varit ledig på har jag legat helt slut..:) Kan ju sammanfatta lite vad som har hänt på lovet iallafall : Förra fredagen åkte nåra nordmalingsbor till thomas i stan, där vi bowlade,och även var med på nattbowlingen, sedan for vi och käkade på max och drog hem till thomas  och såg skräckfilmer, jag var hemma vid halv 5 tiden.Jag har hunnit jobba, varit ute och lunchat med ida, varit på bvc med maya, försökt lära olivia att cykla (gick inte så bra, varken hon eller jag har tålamodet)^^ sedan på kvällarna har jag varit med kim,johnny,anton mfl..typ varje kväll.^^Igår var jag på Oriflame visning eller vad man nu ska säga.. kurs kanske?.. Men det var iallafall mycket folk, och man fick titta på massor av prudukter,fick göra hand&fotbad, och man fick fika, HEHEH.. det var jättetrevligt.. I morgon ska jag jobba och sedan fara till älsklingslinn, bara vi två hemma och det ska verkligen bli jättetrevligt, har inte träffat henne på år och dar. weiii :) Nä nu blir det att åka till:


Nu drar jag till.....


torsdag

Åh första dagen på lovet, GUD VAD SKÖNT!!! ville ta vara på dagen i dag, så kl 9 for jag till min syster och åt frukost eftersom att jag var ensam hemma, och det är så mycket trevligare att fika med någon..:) fick pussa på både maya och olivia, vilken underbar morgon :) igår så chillades det bara med anton, såg white chicks, den är HUUR king som helst. haah fast jag somnade^^"ovanligt".. I Morgon ska jag till stan och vara med thomas,jocke och anton. ska se rec 2, kommer bli sweet :) hade varit mer sweet om jag inte jobbade på lördag, men inget att göra åt.

Nu är det ju påsk, och jag har inte blivit lurad än,känns skönt..och jag har fått påskägg redan, fast på lördag så är det dom "riktiga" påskäggen, (enligt mamma) hon gör såna där lekar och gåtor och skit innan man letat och hittat sitt påskägg, okej .. det var kul när man var liten, men när man är 17 är det inte lika kul..haha känner mig som ett offer..springa runt och leta och göra lekar...men eftersom att jag vet att mamma verkligen går in för det och jonna också för den delen, är det bara att le och låtsas att leta ägg är det roligaste jag vet...
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning :) ha en bra kväll alla.. Här kommer en väldigt "old" låt som man har glömt bort att den finns..

Bloodhound Gang – Fire Water Burn


RSS 2.0