HAHAH



hahah skrattar fan ihjäl mig!
asså man blir ju inte sugen på lakris iaf! (L)

.

vresa upp!! fan rave på mediekommunikationen!


woopwoop

istapp-snö


hahah asså att det finns ett band som heter istapp.. ganska chef.
Der är iaf inte skönt att gå ute idag alltså. just nu är det 1-4 typ.  inget man egentligen vill uppleva en tisdagmorgon.  hur som helst så känns det här som en stressig dag,  har en jävla massa arbeten i skolan, gym, och packning ikväll, ska även hinna med att fara till ida , hon har köpt massa nya mysiga smaker på te som hon vill att jag ska smaka ^^ hihi.. nu ska jag försöka få värme i mina fötter, kännner inte min egna lilltå ens en gång. hörs later!

vresa !

hallooooo!!!

asssså h-e-l-g-e-n... satan vad den spårade men, var en av de roligaste helgerna på mycket läge faktiskt!  Fredagen var jag på förfest hos bella och sedan var en jävla drös brudar som bagav oss mot 5ive.. var galet där inne hur awesome som helst..!!! Nåväl, på lördagen for jag hem från stan med paula och jobbade till kl 3.. var huuur seg som helst.  Blev bjuden på ferra så vafan lixom.. for till mackan och där var det så mycket underbara människor och ja.. kastrullfull blev man.. vid typ..hmm.. halv 12 eller nått for vi på puben och sedan hem igen och partade till 6 på morgonen.. heheh, paula och jag gick upp vid 11 tiden för att sedan invänta linn och gå modevisning! heheh asså .. ja det var ju istid och alla frös som fan , men det var faktiskt ganska kul.. efter så tinade vi oss hemma med att käka pizza och sedan bara mysa i soffan och se tv och film hea kvällen/natten.. ååh..älsklingstjejer!

och nu till något helt annat, den här bilden säger bara ett ord och det är : K-Ä-R-L-E-K

Ffffffredag

vad är det för dag idag? Jo fucking fredag! så jävla skönt alltså!! Ikvääll blir det ferra.. känns goett!!  sitter på mediekommunikation med paula nu.. har typ hål i sjuttioelva dagar och arton minuter  typ.. sedan blir det gym.. soch efter det ska jag senare en snabbis på stan med paula och sedan, blir det att börja göra sig i ordning.. Och vad händer med vädret idag?   snöar som bara denn och jag.. verkligen... hatar.. det! huvvaligen. får åter igen tillbaka tanken på pappa och sandra som är i thailand i 4 veckor..vilka rackare! aja, dom kommer hem nästa fredag och det ska bli otroligt skönt att träffa dem igen. (:  nu blir det lite bilder i brist på annat!!

var i stockholm i oktober och det var så jävla awesome!


var på dragqueen show och det var så
jävla roligt, ett minne för livet verkligen!!






haha marina och jag! sjukt taggade på slottet..hoe hoe hoe


äckligt dålig bild på min tatuering, men wtf
den går lite längre ner än vad som syns..



hårt som fan


Hoe hoe hoe!
här kommer några metal låtar som mina vänner här har bestämt att dom tycker är bland de bästaste, dom fick välja en låt var.. enjoy!

jakes favvolåt



williams favvolåt


paulas favvolåt



niklas favvolåt


oskars favvolåt

var är benny???!?!?!?!?!

hallå alla insnöade korvar!
jag sitter på lektionen nu och  bennyboy har inte dykt upp än, så jag och paula sitter och lyssnar på julmusik. Ska börja skriva lite arbete hade jag tänkt. Men först vill jag dela med mig av en härlig liten jullåt nu så här på morgonkvisten.



tja alla unicorns

sitter här med oskar den store och kikar på tatueringar. har ju en plan på tatuering nr 2, som ja, ska vara en text på mina revben. Tror det kommer bli nice och jag har en text som ja, är i min smak lixom.  tänkte visa nåra godingar i allmänhet:

jimmie strimell, hallå? så jävla snygg, och snygga tatueringar!! allt i ett!!
behövs bara en bild..



.

Se och snjut! fortarande lika rolig varje gång!


perkele

God morgon alla kära!
hoppas ni sovit gott inatt. Kan iaf berätta att jag sov inte en blund inatt,  och att sedan ta bussen 06.55 är inte det  man längtar efter precis. Gårdagen var mysig, var hos syter som sagt, åt, drack kaffe och såg hockey.. Jaja modo förlorade. Just nu sitter  jag på historia lektionen, längtar bara till kl 10 då det ska vara glögg i kaffan!!! så himla mysigt ju, snö och glögg och finaste paula vid min sida(:
Ikväll blir det gymmet med mackan, och jag ser fram emot ännu mer träningsverk.. så fint när man går som en halft förlamad tant som stelopererat både ben och rygg, och en liten bit an skinkan..kul
kan ju lägga upp en goding :

 


filurius

har en fet mediekommunikation lektion nu.. har laddat upp med kaffe och lite karra, så ska nog överleva. Har haft gym på morgonen och benen skakar fortfarande. Inte skönt alls alltså. haha kom till skolan idag och kikade i mitt skåp. T-O-M-T! allt är borta , men jag tror att det är mappe som är tjuven... ska försöka få igen mina böcker och allt innan jag far hem, är i stort behov av en bok.. nåväl. Ikväll ska jag dirr efter skolan fara till ida och sedan tillbringa kvällen där med götta och hockey.. snize. tänkte lägga upp en fin bild på paula, hon har tjatat om att hon vill synas mer i min blogg..


FINSKA SISU

nu är min finske vän, papa alpha klar med sin tatuering och ni som gissar vad det är och vad den symboliserar får en date med min historialärare benny. Kom igen nu alla sugna.


back on.....äsch vafan..

SKA FAN BÖRJA OM PÅ NYTT NU!!! UPPDATERA VARJE DAG OCH LÄGGA UT MASSA BILDER SOM JAG BORDE LAGT UT OCH SOM NI SÅ HEMSKT MYCKET VILL SE..JAG KOMMER LÄGGA UT MASSA LÅTAR OCH NEJ JAG HAR INTE GLÖMT CAPS PÅ.. OCH DU KAN SLUTA LOLA ÅT DET HÄR PAULA...

nåväl! hej igen. var ett tag sedan. Men nu, nu känns det som att jag har kommit i en period då jag vill börja skriva igen.. heheh.. låter fan aslamt men det är sant. Jag ska inte börja skriva vad jag gör just nu i skolan men , har som precis inget annat att skriva om.  Jag sitter iaf på psykosocialt arbete och det är verkligen en rövryttar lektion.. har 2 idioter bredvid mig och deras namn är paulaäckel och oskaridiot. Så himla inte kul att sitta med dem på lektionen :S
hehee. eeeh.. aja, ska iaf lägga in en bild på min finske kompis papa alpha , han är btw och gör en tatuering nu .. men iaf här kommer en bild på när vi hade limmat igen hans öra.. spy och ha en trevlig dag.
Fred





RSS 2.0