Snart sova

HejHej, jag har precis städat klart min garderob, och ska fortsätta packa snart. Haha jag tror att Jonna är lika nervös som jag inför Metaltown, ärligt hon frågar hela tiden hur man ska se ut om man lyssnar på slipknot och volbeat, haha hon är så söt, idag när jag kommit hem från häggan hade hon en tröja där det stod ROCK på, så jag passade på att måla henne lite och sedan ta nåra kort.Jag har förövrigt hosta, snuva och huvudvärk, så jag lever på halstabletter och alvedon, men det ska inte få stoppa mig från att ösa på metaltown. Nu är det sol ute och jag ska släppa in lite frisk luft i mitt rum och bara njuta. Ni får ha en god fortsättning på kvällen.
  


Snart smäller det!

            
Helo! Need berätta om gårdagen, Först så drog jag till anton, sedan drog vi vidare till thomas, samt Tii och brasarn kom , väldigt trevligt. Vi taggade( jag ,thomas) skräckfilm och så blev det. Jag kan inte vad filmen hetter på rak arm så här men, den var satan i mig sjukt jävla urspårad! åh vilken hemsk film, bland den läskigaste jag sett i år. När vi sett klart den var man helt skakis i kroppen typ, råläskigt. Sedan så blev det som dagen innan, att efter filmen så drog vi med bilen ut till skogen och besökte ett asgammalt hus, när man skrämmer upp sig själv blir allt så mycket värre. iaf huset var inte mysigt någonstans, bara sjukt creeepy. Fast jag hade det hur trevligt som helst, så jag ska inte klaga. Jajuste Thomas, Tii, och anton,mf. drar ju till peace and love idag, och jag hoppas dom får det hur trevligt som helst och att allt kommer vara galet awesome. puss till er. Idag iaf så klev jag upp ganska tidigt, skulle fara och se om ja kunde hitta lite kläder, måste fylla på garderoben, och jo jag hittade lite kläder, skööönt. Iaf så är det en bild på min sjukt vackra vattenpipa också..åh. Nu ska jag börja packa, och det känns sjukt roligt. ärligt. nu känns det att vi är nära.




                            

Staden

Tjenareeeee,Nu har jag precis vaknat efter en otroligt skön nap. Idag så blev det att kliva upp i ganska god tid, runt 11, pratade med albin ett tag, sedan begav jag mig till stan med fredrik. vi skulle på hans och ( alla karlars favvoritställe,Clas Ohlson) vi köpte utebelysning och lite småtjafs. Jag har länge stönat och bett efter en ny tv, så idag så gav fredrik med sig och vi köpte en ny platt tv till mig också, så just nu är jag ganska happy. skönt. Jag fattar det inte att jag/vi drar på onsdag natt, obeskrivligt. Sitter och lyssnar på Trivium nu och, ja dom är sjukt galet sköna. ska ringa anton nu. (:

Creeepy

Igår så hade jag det jättetrevligt, och det är Jockes,thomas,anton, och tobias förtjänst. Vi såg skräckfilm, en ny norsk,den var satan bra alltså och jag lovar att jag aldrig kommer se den ensam. vi drog senare ut och skrämde upp oss själva,haha, tards. Men kom hem iaf lite efter kl 3 och vaknade med ett leende på läpparna idag när jag vet att jag inte kommer börja jobba förnst efter jag kommit hem från bgb. sköönt. Nu ska jag käka och sedan dra in till stan.


Vi hade iallafall tur med vädret, Igen

Japp, så ligger det till. Jag har nyss sett den filmen och jag skrattade sönder åt den, det kan bero på att jag är sjukt trött idag och har allmänt sne humor, eller så.. ja det är nog den bästa teorin, för så bra var filmen faktiskt inte. lite. men inte så mycket. Jag ska ta en promenad till anton nu, ska bara ta på mig lite kläa och sedan bege mig. Över 2 veckor sedan jag såg honom, illa.
Hare


Över hela 2 veckor

Hej.
Det känns sjukt tråkigt att ha fått komma tillbaka till Sverige igen, ärligt så gör det det.Men jag har iaf haft det så Otroligt kul där borta i turkiet,åkte med så härliga personer, och man lärde känna så mycket nytt folk. Kvällarnas höjdpunkt var nog att få dansa, fyfan vad kul det är, vi hade värsta beachpartyt där alla dansade och vi hade den skönaste                         DiscJockeyn också. Vi hade trevliga dagar i Side också, fick ju träffa  Memmeth, Niill, och en hel den aldra personer som känner igen en, sedan man var där förra gången. det är ganska kul att dom gör det. Men det var alltid sol, och hur mycket bad som helst. haha sista kvällen så var det något som hette Miss pegasus world det var en tävling som hotellet hade på stora scenen. och vem tror ni dom drog upp där? jo jag, fyfan vad nervös jag var, det var lätt över 500 personer som var där och tittade. men i den sista tävlingen man skulle göra, så hade jag 2 poäng under hon som vann, så jag är en stolt 2a. haha. Det har hänt så sjukt mycket där borta, och det skulle ta flera timmar att skriva så.. jag fattade mig kort.
Men över till midsommar
Det började att jag for till Lina med Valle och Linn och Jossan, vi gjorde oss i ordning och Lina hade köpt så vi gjorde jordgubbar,ananas och smält choklad och det var så sjuhelvetes gött. Det lockades hår, plattades hår och sminkades och sprejades. Men efter slit och hårt arbete var vi midsommarfina alla fyra, då så tog vi fram min vattenpipa, den är svart och är den finaste ever(HEHEHE) Anyhow,så efter att vi suttit och rökt ett tag så drog vi vidare till lungan, det var jättetrevligt där, med dans,musik,lekar och sång. Albin och jocke ringde också,bland dom skönaste killarna i know iaf. Efter midnatt drog vi vidare till mackan på efterfest, där var det också sjukt mycket dans och hur härlig stämning som helst, så vid halv 5-5 tiden så vandrade jag och Linn hem, nöjda, glada,slitna,ganska trötta och ont i fötterna, men det är ju det som hör till. Vaknade kl 12 idag och vi chilla med frukost och såg på film. och nu sitter jag här helt alone och bara njuter och funderar på att ta en nap snart. Känns lite slitet idag så. Men tack till att det varit ganska fint väder idag, det gör en så sjukt mycket mer taggad och vet ni som är mer taggat?............jo ni vet allt........M E T A L T O W N om 6 dagar, asså 6 dagar helt sjukt overkligt det känns, men det kommer nog bli sommarens höjdpunkt.

Satt på scenen ( och stekte så sjukt mycket och var inte nervös alls, eller?) 
på den där tävlingen, och man ser Lee och Kiki också.




näst sista skoldagen, sedan SOMMARLOV

Nu sitter jag här med jonna, jonna är min lillasyster, ifall ni inte viste. jag kan lägga upp en bild på henne sen. Jag tänker sedan inte sitta vid datorn något mer, eftersom att jag har massvis av plugg att göra. så det här är sista inlägget för idag. För bara en stund sedan så kom anton till mig (kapare,mongot från nordmaling,cpåke,sjökossan, osvosv) Vi satt ute, chilla på altanen, sedan såg vi lite på tv, men han skulle inte stanna så länge, eftersom att jag har läxor att göra. Jag fick veta att jag fick Ig på matte A, döda mig, men läraren sa att det var anton,ludvigs,och patriks fel. haha! wtf. varför ska dom få skulden för att jag inte bryr mig om matten? ja... frågan är ju. Men jag fäller inga krokodiltårar över det inte. bara att man börjar att skärpa sig i 2an. Jag är barnvakt åt jonna ikväll, och ska gå och läsa en saga för henne nu.

 

Tisdag, nu äre fika på skolan

Vi har fika nu, i klassen och det är ganska najs. idag har jag heldag,det känns ganska drygt , men ja ska till stan idag efter skolan, för att gå ut och äta med mamma. det ska bli mys. vi ska se om vi hittar lite kläder också, kanske nåra till snygga skor till turkiet. Jag har iaf suttit igår och dagen innan det och skrattat så oerhört mycket, och det jag skrattade åt var jockes och albins filmer, hah dom är så sjuka, men på bara ett positivt sätt. (: och på tal om dom, så vill jag, och så kanske dom ska till metaltown, som nu skulle vara så sjukt jävla kul. ! anyhow. det är tisdag och nu är det bata 2 dagar kvar till turkiet, fan vad jag tjatar om det där jävla turkiet men jag är så sjukt tagggad.

igår var det ganska mys, vad var ju hemma ganska tidigt. Så jag pluggade, njöt på altanen osv, men sedan fickjag ett impulsfall och kände att jag verkligen behövde glass, så jag ringde min trogne vän anton, och han hämta mig med bilen, vi fpr och köpte glass, for ut till vattnet, och åt glass. det var faktiskt mysigt. sedan drog vi till basket och träffa " barnen och gujja" haha. men det blev inte långvarigt där, eftersom att plugget väntade. Jag kunde plugga hela kvällen eftersom att jag inte hade jobb igår. Men idag blir det jobb, och det känns tyå ändå kul. Nu har oskar hämtat fika åt mig, och jag tycker om han så mycket nu.


Hemma, funderationer och diskussioner

Åh nu är jag äntligen hemma, eller jag har varit hemma ett ganska bra tag, tog bussen kl halv 2 idag. Jag har suttit på altanen med mina päron och vi har suttit och pratat om turkiet suttit och druckit kaffe och tittat i resekataloger, det finns så sjukt många fina ställen man vill fara till(: Nu har jag precis kommit in och ska he igång spotify och börja plugga tills jag ska vidare till nästa ställe. Jag såg nu också att det ska komma marabou jordgubb, erhm, vet inte om den låter så god?
Nä nu är det dax att sätta igång med Ulsen och sedan börja plugga på kommunikationen. hare bäst.



 
 
 
 

skolan suger


Jag sitter på kommunikation nu, och vi ska tydligen gå ut . det är kallt och jävligt. så jag tänker strejka. läraren suger och nu började dagen suga. Men låten är underbar och jag har lyssnat på den aslänge nu.

Godnatt!

Åh jag kan inte sova, så jag passar på att ordbajsa lite till. Anton björklund är allmänt sjuk i huvudet. och hans blogg är sjuk den också. www.hjarnskadad.blogg.se/ Det blir den tidiga bussen i morgon till skolan, känns tungt men, med tanke på en fin helg med sena nätter. Jag har iaf sjukt mycket att göra i skolan, så det känns inte alls taggande. Men jag får härda ut de sista dagarna för på torsdag smäller det, turkiet. fyfan vad skönt det ska bli. jag sitter och lyssnar på sommarmusik och det ger en sjuk härlig stämning. mitt rum är typ 30 grader = inte skönt att sova i. cry cry. och öppnar jag fönstret så lär jag ju få in ett x antal myggor. najs kväll.  Nä nu ska jag ska lägga mig och läsa lite inrednings tidningar och kolla i nåra klädkataloger. hane gött hujj.


RSS 2.0