Sköna dag.

Gårkvällen kan jag beskriva med ett ord; awesome.

Idag så har jag jobbat, jag fick ett cp ryck och bestämde mig att cykla till lögdeå, kl kvart över 7 på morgonen. " hej du som inte har alla chips i påsen" till och med mamma kallade mig mongo, för att jag skulle cykla. Anyhow så var det sjukt skönt, det var varmt och jag hade min musik. Jobbar ju med Linn och vi  pratade och taggade metaltown som satan. jag cyklade hem after work och hann med solen lite. är faktiskt bränd i mitt ansikte. Senare for vi till Olivia, hon är 2 år gammal nu, och jag är en 2 år äldre moster känns det som. heh. fick iaf go fika och satt på altanen och njöt av solen och att se barnen springa och leka i gräset. (:Nu ska jag säätta mig och plugga, och sedan få mig min efterlängtade nattsömn. Whitesnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaake


lördag, och jag har redan startat om.

igårkvällen var helt sinnessjukt bra.  Allt började med att jag for till skolan, fick sluta jättetidigt. Då blev det hemfärd med halv 2 bussen , och hem och bara chilla och göra sig i ordning. för vid typ 8 tiden så for jag hem till jocke, vi chilla,skratta och bara hade det hur trevligt som helst, sedan så kom albin. vi hade det askul och bara.. ja åh.. jag älskar dom där killarna. vi drog senare in med bilen till stan, för att tagga björn rosenström. Är björn underbar eller!? jo, det är han. snygg är han dessutom. iaf så träffade jag hur mycket nya personer , som också var hur trevliga som helst. När vi taggat björn som fan .. så vare dax att se karln också. oh my.. Jocke slet och trängdes och tillslut stod, jag, han och albin längst fram, vi slickade stängslet typ. det var den sjukaste stämningen.fan vad kul. jag träffade alexander också, Så kvällen kunde inte bli bättre.  Jag kom iaf nyss in, har legat ute och solat, och vattnat varje liten buske och rabatt på gården, duktiga mig. Jag har också hunnit med att visa mina sjukt bra ritarkunskaper, genom att rita med min lillasyster på vägen [: fnezz. Nu ska jag hoppa in i duschen. hane
 


 


Hemma igen.

Den här dagen ägde, ja allt äger just nu, plus att jag tycker att det ägde att jag fick 3 poäng från g i mattenationella . haha det kan låta helt creepy att jag är nöjd över det, men jag har inte jobbat ett tal sedan någon vecka innan jullovet. så jag förväntade mig inte så mycket. Jag ska bärja göra mig i ordning nu, sedan vänta tills jag ska ta bussen till jocke.

jag har köpt mig en glass faktiskt, den nya magnum. den där med " lådan över" den ligger här framför mig nu och bara skriker efter att jag ska sätta tänderna i den, och i will do that, i will. 

När jag lix är på G , så måste jag visa ett, eller ja flera läppglans av samma märke, dom sitter verkligen jättelänge och jag lovar att man inte blir besviken. jag själv är läppglansberoende har ett ex antal av de sorterna.  och färgerna.
och jag har även nåra andra godingar..




Äntligen fredag

Min morgon började awesome. Hade sovmorgon, var på super humör så allt ägde,och att få kliva upp att veta att det är en dag närmare till turkiet. Bussresan gick hur bra som helst, jag sov inte enns,.. sikkt. Men helvetet började när vi skulle ha nått test där vi skulle springa 3 km . Eftersom att jag har varit borta ganska mycket från idrotten så var jag bara så illa tvungen att vara med. och jag säger bara fyfan. jag höll serriöst på dö! jag menar , vem fan springer 3 km en fredagmorgon !? typ ingen . bara sjukt.  Amen nu är det över och ´Jens sa att han var nöjd över min tid, så det är vell bara tat tacka och ta emot. Nu blir det 3 lektioner efter varandra, ssedan hemfärd, göra sig i ordning åka till jocke och albin och sedan åka därifrån vidare till stan. HAHA! åh vi har genomgång nu i mattenationella, jag nehöver bara 7 poäng till så har jag G , fast det lär nog inte hända. fnizz..

Jag måste bara nämna att jag hade en helt magisk kväll igår.

.....helt awesome.

Tjenare kungen

Idag, eller ikväll har jag inte gjort så mkt, jag har packat lite till turkland, varit ute och gått och har fått ett, eller 2 samtal, ett från min lärare som ringer jämt numera, och ett samtal från jocke, angående freedagen (: helgen kommer bli sikkt najs känner jag . Min bedövning i munner är borta nu iaf, och det känns skönt att kunna prata normalt igen.. haha!
bara att tagga skola i morgon, och tagga de följande dagarna som kommer fram till Torsdag.


hej igen

jag dog igår när alex visade mig den här igår.
fnizz.

INTE SKÖNT

(så obehagligt är det med bedövning)
Jag kom hem för ett tag sedan, det ligger till så här att jag har varit hos tandläkaren idag, och den menas INGEN SKOLA. ganska skönt, med tanke på att jag skulle vara kl halv 10 på nordmalings tandläkare och vi slutade kl 12 idag på skolan. så jag var hemma(: Jag har faktiskt planterat lite blommor idag och känner mig sjukt duktig.
Anyhow så var jag ju som sagt hos tandläkaren, jag skulle laga mitt FÖRSTA och sista hål hoppas jag..
I ALLA FALL så tryckte dom i mig 3 BEDÖVNINGSSPRUTOR och jag sitter här och drägglar typ, har ingen känsel i hela fejjan, inte ennspå ÖRAT!!!! INTE SKÖNT. jag känner mig som ett mongo och lär få göra det i nåra timmar till tills den ger sig. inte najs ! jag får inte käka heller på flera timmar, så jag ska leva på flytande ett tag.. ...(L) eller!?!?
... måste medge att jag är en sjuk bra planterare(;








god kväll

Jag har nyss kommit hem från jobbet. (: det gick väligt bra, men bara så sjukt mycket att göra.
Idag så skulle jag ju vara duktig att göra mina prov, men jag sket i dom. gjorde bara engelska nationella, och när jag var färdig med den så väntade jocke på mig, bara hur snällt som helst, och vi gick sedan till bussen. det vara bara trevligt ! (: hur som helst så fick jag ett sms av jocke ikväll, också och han skrev att han hade fått massa myror på rummet, och satan vad jag började på skratta, så sjukt kul det är när andra blir rädda . ha ha .

Anyhow så har jag gått runt och tänkt på en sak, väldigt, jag menar väldigt länge och idag när jag gick till skolan så såg jag det igen och det var då, då jag började riktigt ställa mig den frågan helt serriös. VARFÖR ÄR TYP 8 AV 10 CYKLISTER ALLTID GLADA NÄR DOM CYKLAR? man ser folk som går till jobb,skola osv. men ingen av dem ser så extremt glada ut, egentligen. men cyklister ler fan alltid, antingen har dom fått typ en fluga i ögat och måste göra grimaser som liknar att dom ler. fast den där flugan i ögat kanske irriterar, eller så är dom bara allmänt glada.
och som sagt när jag gick idag till skolan så såg jag ett sådant där offer, det såg ut som att gubben hade vunnit en bil och typ 10 miljarder kronor, samt att han hade fått lämna sin otroligt jobbiga fru där hemma. glad var han.

nu ska jag iaf fortsätta öva på mitt tal :)
hare gött.

tisdag, och allt har spårat ut här

Jag sitter på naturkunskap nu, och klassen har spårat ur, asså vilka sinnessjuka jävlar vi har i klassen alltså, men anyhow så älskar jag allihop ändå. paula och jonas är nog ganska sugen på varandra, de springer just nu och jagar varandra med pekpinnar och en diskborste. Linn har uppknäppta byxor, oskar tror att han är en katt, halva delen av tjejerna gör frisyrer på varandra, patrik och anton spelar spel, anton leker med vattenslangen. Marica sitter och trycker upp brösten osv. fina människor. Jag tog iaf en sovmorgon idag och tog bussen kl 9, jag han med en fin frukost hemma.
Jag har 2 prov idag efter skolan, och det känns vell inte så taggande.
Jobb ska jag hinna med efter skolan också, ska ju jobba med snyggaste Linn.
Nu ska jag vidare till UlS

WILLIAM vill att jag ska skriva att han är den normalaste killen i klassen,
men han stog nyss och juckade på bordet, så jag vet inte riktigt  vad jag ska tro
men han är fin, och snäll och så.. ..så..,...ja...
hejs!

godnatt folket

nu tänker jag snart lägga mig i sängen med kommunikationsboken och läsa.
jag känner mig verkligen som en pluggis ikväll, det är nog första och sista gången jag lär känna såhär. så jag ska vell ta vara på den känslan. jag måste bara berätta att jag fick ett mail av en lärare nu ikväll. haha! åh det var inte det positivaste jag läst i mina dar iaf. en mening löd så här : Du måste nog tänka på att ha en annan inställning och
framförhållning om du ska klara av gymnasiet. Fundera på det inför år tvåan" 
hah , amagad! kanske ska ta ta i mitt liv ? anyhow så gick jag till bussstationen idag , och det var varmt, och värme får mig att tänka på turkiet som nu väntas om 8 dagar (:

       anton är alltid sugen på skolan

soligamolniga dag.

Men hej, jag kan lova att det var en sliten dag idag, sov bara lite över 2 timmar inatt. Jag kände mig ganska pigg när jag vaknade i morse och så, men sedan på bussresan till skolan gick det bara utför , ha.. sliteet.
jag kom hem för ett bra tag sedan, men nu ska jag sätta mig med en laktosfri risifrutti, ska bli götta.
Jag kommer tillbringa kvällen med plugg och mera plugg, har 2 omprov och ett nationella i morgon. taggen sköljer över mig som en våg på en strand i hawaii.
jag känner mig sikkt taggad på helgen iaf, björn och whitesnake.



nu ska jag plugga(bästa bakgrundsbilden på datorn iaf)
pusshej!


latex brallor

VAr länge sedan det hände ngt i mitt liv, något som gjorde att jag kunde ordbajsa. Men på de dagr som jag inte skrivit ngt så,så har jag bara jobbat,jobbat och jobbat. Jag ska inte klaga men, det skulle vara sjukt skönt med lite fritid faktiskt.
Igår var jag på kulturnatta, som typ halva världen skulle på, känns det som. anyhow så träffade jag pikke och frida på bussstationen, och vi gick sedan till jonas. vi förfestade där lite som. sedan så vid 9 gick vi ut på stan. DÅ ,DÅ träffade jag Jocke och albin. asså de sjukaste skönaste killarna, så jag var med dom resten av kvällen :) var tvungen att ta nattbussen hem, med tanke på att jag jobbade idag IGEN.. kändes shleeeet som fan att kliva upp, men med dagen så blev det bara finemang. och jag fick ju jobba med den snüügaste Ellen iaf. (:
Ikväll, så har jag bara chillat, sett lite på tv och varit hos min syster.
det var fortfarande LJUST ute typ, vid 9 när jag gick till henne. GAlet! nu är verkligen sommaren på väg, ( om den inte redan har kommit så att säga ) jag Åker iaf om 10 dagar, eller 9 dagar nu.. eftersom att klockan är efter 12.
Nu ska jag lyssna på liteh musik, och bara leva (:



Oskar äter fisk, och krille är allmänt cp bara.

Jag sitter på lektionen nu, och det känns ganska skönt, men tanke på att jag bara har en lektion , eller ett prov kvar , sedan är det Lååånghelg. Åh vad skönt det känns. Kulturnatta på lördag också, är en aning taggad på det med! .
jag ska jobba ikväll, i morgon, på lördag och på söndag... finkul helg. Men anyhow så är det exakt 2 veckor. jag menar TVÅ VECKOR kvar tills jag far till Turkland. taggen är enorm.

oskar säger att han inte äter fisk, han bara ordbajsar en massa,
det är så att jag vet att han ÄTER fisk, ganska ofta faktiskt.
och Patrik, han ÄLSKAR nakenmullvader :S han är fan sikk i huvudet..
NI som kanske vet vem patrik är, och vad han heter på apberget {haren}
så är det HAN som har skrivit allt fint om mig , han är lite creeepy shit!
Men han är fin ändå, han "kan inte prata" eller han har slagit vad om att inte kunna prata,
så det känns som att jag pratar med en vägg ungefär.. kul........verkligen.............................

hane göttttt!!
HAREN OCH OSKARS STÖRTA KÄRLEK

Godmorgon, vakna med Korn.

yepp så är det, jag har lyssnat på Korn hela morgonen och jag gillar det starkt.
anyhow så skulle jag jobba idag men ja  har fortfarande en sjuhelvetes huvudvärk snuva och en gnutta feber, så det blev inget jobb idag. jag ska bara kurera mig hemma, se hockey och skriva en fabel. fyfan. hur skriver man en fabel och vad ska den handla om. ÅNGEST. Men det är ju iaf fint ute och det är ju ett plus.
Jag har jobbat nästan hela veckan efter skolan, i torsdags så böjade jag kl 4 och var hemma 23..30. oh my.. 
Ge mig ett T ett u ett r ett k ett i ett t, vad blir det TURKIET. det är bara 3 veckor och 4 dagar kvar !! yes!
sedan är det nära till metaltown också! ännu mer tagg.. vilken underbar sommar.

Jag var på inköp i tisdags, och jag säger bara det 80-tal! det kommer sjukt mycket 80-tal, i kläder alltså.
det är massvis av färger, det är dragkedjor, vill man vara rätt i sommar så kan man ha en tröja med dragkedja, bak eller fram eller mitt på tröjan, eller kanske på ärmen. var många tröjor med dragkedja på ärmen. det kommer även mycket när det gäller att tröjjan ska vara kortare fram  och längre bak, eller kortare i mitten både bak och fram och längre på sidorna. det är även paljett klänningar som kommer, iaf av Vero Moda.  och många tajts med ormskinn, fast fejk dårå.
det är skimmriga tajts också. och så kommer fortfarande haremsbyxorna komma igen i sommar. men ett måste är slitna jeans.

nu ska jag klura på min fabel.
vi höres!


metaltown?

Godmorgon.
Jusst nu sitter jag i idas lägenhet, riktigt trevligt, hon har nyss bjudit mig på fika, så det kan vell inte bli så mkt bättre? jo faktiskt, min älsklings olivia är ju här också. btw så fyller hon 2 år om någon vecka bara.! jag ska iaf vara hos ida i några timmar, hon och robin håller nämligen på att packa ihop lägenheten, så kan man ju inte säga? packa ihop lägenhten... eller ja, dom ska iaf flytta till ett hus,  dom packar saker iaf. nog med en massa bajsprat.
Jag var uppe kl kvart i 7 i morse, för att jag skulle på häggan och jobba, gud vad fint dom har fått det. nu är det verkligen inte länge kvar tills dom öppnar. jag for till Linn en sväng efter att vi hade jobbat, och det blev massa prat om hur trevligt vi hade det på valborg och en massa metaltown snack ^^ love it  .ikväll blir det att mysa först och se på robinson, sen ska jag vell ut på nordmaling, Juste, jag ska först till mormor och morfar och äta middag, med marina, hajen, emil, corre, lucas, mamma, fredrik och jonna. gud vad myyysigt.
jag ska jobba I morgon.
                      på måndag.
                       nästa helg.


Hur som helst så känns det skönt att vara ledig på måndag, så man får lägga lite eniergi på jobbet som jag verkligen gillar. Nu ska jag fortsätta gosa med olivia. ha en fortsatt trevlig dag.

Fredag/Lördag,

Åhåå tjenare.
Jag kom precis hem och har gosat ner mig under mitt täcke, guud så skönt. 
Måste ju börja berätta om valborg, jag hade en himla trevlig valborg trots allt som hände. Men det var teeevligt folk och jag var sjukt happyface. haha! fast det där happyface försvann ganska rejält när jag vaknade i morse, ha fyfan. bland den värsta morgon jag varit med om på länge, då menar jag verkligen LÄNGE. Men eftersom det är smällar man få så tog jag det ganska bra ändå, sov i solen hela dagen idag typ tills vi skulle grilla och käka middag. gött. Jag sitter typ och skakar än eftersom att jag fryser så jäkulst, det är ju typ minusgrader ute känns det som, men jag fick iaf träffa trevligt folk och fick mycket skratt. :) ha! jag bläddrade nyss på tvn och hittade Big Brother det var ju år sedan man såg det alltså, shit,jag tror jag ska fortsätta titta på det, med tanke på att det är året snyggmicke är med i . ^^
I morgon ska Jag ska up kl 7 för att fara på häggan och jobba, jag har inte sett hur det ser ut där än, så det ska bli spännande
jag funderar starkt
på att sova nu,
och i will.
natti.


RSS 2.0