Öron godis!

ENJOY! ENJOY! ENJOY! ENJOY! ENJOY! ENJOY!...



MÅNDAG!!!

förlåt för inget skrivande igår.. men det är så här att jag hade skrivit  väldigt långt.. Men min dator "backade"bak så allt försvann... det blev en hel radda med svordomar och förbannelser över datorn plus att jag inte orkade skriva om allt.Det jag gjorde igår var att jag var på jobbet, det gick bara fint.. Åt lite middag sedan for jag till Anton där Björn också var.. Vi chilla och såg wipeout..HAH ÄLSKAR det, VERKLIGEN ÄLSKAR.. Var ju tema XXL också typ.. hehe.. sedan for björn och jag våldgästade hos anton lite till, och så såg vi instängd 2. haha  den var sinnes galet läskig..Men som sagt, får ju en kick av att se skräckfilmer. Just nu sitter jag och väntar på mat och det ska sitta fint som ett slag i nyllet... och imorgon då, ska på polisen typ och se när dom gör övningar och göra övningar själv, det är "vi i ledarskap som har fått den värdefulla chansen" enligt min lärare. amen hon kan ju ta sig.. Har egentligen sovmorgon i morgon.. Neee men nu ska jag åka med bussen kl 7... åååh.. typiskt. !!

Men jag hade ialafall en ritigt trevlig dag idag, lite lektioner, sov på matten och sedan så for jag,jessica,paula och linn och åt på stan, minns inte namnet nu men det var HUUR gott som helst..Älskade tjejer :) nu är maten klar!!:DHörs sen.!!


God morgon alla goa!

Hur är det idag!? :)
jag är ialafall piggare än någonsin och jag har precis klivit upp.. Helt galet..Blev iofs en massa sovande igår^^ Kom hem efter jobbet till pappa kl 3, ringde pappa eftersom att han var på poker.. Så vi skulle äte middag när han spelat klart.. bra sa jag.. då hinner jag powernapa lite.. och kl 3 är det ju fortfaranda ljust ute.Vaknade när pappa ringde och sa.. Nu går vi och äter..var helt nyvaken och kändes som att jag sovit i 72847624 timmar och så kikade jag på klockan.. HALV ÅTTA.. var helt mörkt ute...whaaaat!! aja var inte så hungrig..faktiskt mysigt att gå ut och äta på resturang så sent ^^ hih aja.. nog om tjafs..kvällen var ändå ganska lugn..  HAHA juste.. när jag skulle gå och lägga mig typ vid 2 halv 3? så plingade det på dörren.. haha (tur att sandra öppnade, hon hade precis kommit hem också..) jag stod halvnaken på toan och höll på att tvätta av mig.. ialafall i dörröppningen stod anton och magnus..vet inte om det var ngn fler? dom var dragna som fan.. haha idioter.. vi alla här hemma fick oss ett gott skratt iallafall...ska fråga anton om han minns ngt.. haha :) nu ska jag ta och göra mig i ordning för jobbet .. se u later.





OLIVIA ÄR MIN BÄSTA!!!!


Idag

Idag har jag jobbat och .... var så otroligt snäll...




Fast egentligen känner jag så här.........

Nu ska jag sova så jag blir pigg. ska ut och äta med papii ikväll typ.. brb.


AWESOME SHOES!!!


...

Den här filmen skrattar man och gråter av.. jag har iallafall legat och bölat som ett barn^^ egentligen ingen väsrting "liparfilm" men.. är ju ganska blödig så.. heh.. tur att jag är ensam hemma. Nu är te kokaren igång på 4e vändan tror jag. ÄLSKAR TE! TETETETE!!! ska fortsätta se en annan film som nyss börjat,så hörs vi mer i morgon.. jag ska möta upp helen då också btw. Nattiii...


SNÖÖÖ!!

Och jag blir så förbannad.. HATAR verkligen den här snön.. känner sån där arghet att jag typ skulle kunna sno en rullator av en tant, av ren ilska..Åh. Hade verkligen sommarkänslan. Iallafall så ångrar jag INTE att jag inte for till skolan.. Var hemma såg avnitten igen av svenska hollywoodfruar..chilla..såg tv, sedan for jag hem till ida där jag myste med mina små älsklingar Maya och olivia. (L) pratade lite skit och så med ida, ni vet..systrar..hehe.. Fredag i morgon och det kan bara inte kännas skönare!! Juste.. ska jobba hela helgen och ärligt så känns det såå skönt.. har festat 3 helger i rad nu så nu behöver jag lite vila. Ikväll blir det avslutning(avsugning) i halv åtta hos mig och sedan bara chilladillen.. vad ska ni göra ikväll? :)  och jag hittade lite skor i garderoben som man kanske kan använda i sommar.. måste ändå köpa nya!! såg på olivias blogg att hon hade fått hem URSNYGGA skor..blev så avis.. Men mamma är ju i stockholm..så jag ska ringa henne  och se vad hon kan hitta till mig.. (du måste mamma) se u laterrrr


GOD MORGON

haha, vad jag gör vaken nu är ett mysterium.. Var så här att jag försov mig idag.."synd" missade en föreläsning om dataspelsberoende typ..heh.. jag borde egentligen bara gått och lagt mig igen, men blev hur pigg som helst, så jag ska göra lite frulle nu och sätta en film.Och förhoppningsvis så kanske jag somnar till den..vädret äger inte så jätte hårt heller, så man behöver inte känna någon ångest över att man är inne. Jag ska lägga en extra tanke på er som är på föreläsningen..ni kommer ha det så kul.. fast.. haha.. nej..  det ska jag inte... och paula som frågade om jag skulle komma och ja sa igår att "ja det ska jag".. då for hon bara för att jag skulle det..så nu sitter  hon där.. själv.. haha. åh tyck om dig paula!! bjuder på morgonens snygging..


tänkte...

bjuda på en awesome låt. snart.. Jonna sover i alla fall nu och det känns skönt..slipper den där "blicken" nu. Mitt te är klart och täcket ligger i soffan, ska bara ligga och glo in i tvn.. ba glo, hänga lite ögonglob typ..he he, kom nyss på mig själv om hur ful man är egentligen, typ när man sitter vid datorn.. man kommer med en HUR rolig komentar som helst.. eller skickar någon ful bild eller så,  och sedan bara sitter man och storgarvar åt det.. helt ensam..mobbad och störd.. man tror att personen man skickar till ska fatta det roliga i det, men man vet ju aldrig säkert.. haha.. satt och garvade nu ikväll faktiskt.. och jonna bara frågade mig : " varför sitter du och skrattar själv alex" kom på mig då och försökte..spela lite cool.. men. gick inte..så bra.. aja.. lyssna på den här låten och N-J-U-T...!

                                       


Onsdag!

haha, vilken dag det varit idag... började kl 12 idag, och var på skolan kl 10..sinnes.. men det var ganska bra, satt och pluggade med krille hela tiden typ. Sedan hade jag svenskaprov. Det gick ganska bra, men när jag har känt att ett prov gått bra så har det slutat att jag har fått IG på det.. så jag kommer vara nervös tills micke rättat det..snyggelisnyggsnygg..heh. Jag ska ha jonna nu resten av veckan eftersom att mamma är i stockholm.. idag åt vi kykling och ris och sås och sallad, var riktigt gött. Hon är på pissigt humör så hon sitter och ser tv, bäst att låta hon vara ifred tills hon ska sova, hennes blickan kan döda idag, och jag känner att det är "dö långsamt" blicken....Annars då gott folk? allt bra  med er?  förstår att du, du,du och DU har haft ett leende på läpparna idag när det varit så fint väder? förstod vell det.:) Nu ska jag hoppa in i duschen. hörs sen.


Natti,natti

Nu alla fina, så ska jag lägga mig och se på hollywoodfruarna..har sett alla avsnitt nu ett antal gånger, och Maria är ju såklart den som gör det värt att se på det, hon är så KUNG!


ååhåå vilken härlig dag.. nanan..

Idag har det varit sol,sol,sol,sol och massor av sol.. Känns som att våren är på väg nu. Gick vid halv 11 tiden på stan med paulamusen och kikade lite, var hur mysigt som helst i solen. Vi ska ut och käka på stan på fredag också..bästa paula.  Jag skulle ikväll plugga men icket.. blev som den vanliga tisdagen, halv åtta hos mig, dating in the dark och nu desperate housewives... kommer få plugga hela natten..

När jag lix sitter här och inte vill plugga, så kan jag ju passa på att skriva lite saker som ni kanske inte viste om mig. eller ja. typ. i brist på annat. hmm. vars ska jag börja.. bara lite randomsaker sådär

Jag är 160 LÅNG.hehe men med mina" high heels" så ser man ju längre ut..
Jag har lite av en fotfobi.. tycker att fötter är ganska..vidriga?
Jag är tyvärr fast i det där träsket att jag kan använda många svordomar.. tyvärr
Jag är otroligt dålig på engelska..helt galet.. gick i stödengelska i typ 6an. hah
Jag har spindelfobi, det har många så det är ganska vanligt, men har en fobi mot flugor och fjärilar också.
Jag bet av morrhåren på min katt när jag var liten. kommer ihåg det än.. ((var bara tvungen)). hhah
Jag är en väldigt oseriös och ironisk person, men om man känner mig väl så vet man när jag är det och inte.
jag är väldigt lättroad..det lilla minsta kan roa mig
Jag hatar kaviar 
Jag älskar metal, och musik över huvudtaget.. men har en speciell kärlek till slipknot.. och.. ja... när maskerna är på så bara mjaowww...gör det hela ännu bättre.
Jag är jättekänslig när det gäller typ fina saker, kan gråta typ till vilket program som helst, eller om någon säger ett fint tal eller så..
Jag tycker att man inte kan få bättre inlevelse i en film som i en skräckis..
När jag är ensam hemma så brukar jag (Ibland) låtsas att jag är med i ett tvprogram.. kan gå runt och prata för mig själv..fördriver tiden bra faktiskt..heh
Jag kan nästan,eller gör det nu men..påstå att jag är väldigt glad av mig. Fast alla har ju dåliga dagar, men för det mesta så är jag glad
Jag sover i snitt 4-5 timmar varje natt(när det är skola)
Jag är otroligt morgonpigg.... och kvällspigg
Jag ångrar att jag inte hade kvar mitt långa hår
Jag tycker att mycket tatueringar är så himla snyggt, ja då menar jag på killar.. känner typ, ju mer desto snyggare
jag känner att jag måste börja plugga nu, svanska prov i morgon. hehe












Vilken dag!

hello alla solstrålar!!
idag när jag skulle till bussen så gick jag till pappa innan, eftersom jag hade en kvart tills bussen skulle gå.. var stressad som ett as.., men.. MEN pappa skulle in till stan så jag åkte in med honom i stället ^^ var hur skönt som helst så jag åkte in halv 9 :) sitter på min näst sista lektion nu och det känns gött.. ska hinna gå på stan tror jag innan jag åker bussen hem.. Och till veckan blir dom här inneboende i mitt skorum :


Söndag!

Hola hola!
har precis druckit määäängder av te.. ifall ni ville veta..heh. förstod väll det. Ialafall så har jag inte kunnat skriva i helgen ,eller inte hunnit. Har pluggat, sovit, laddat och festat. I fredags tog jag det hur lugnt jag bara kunde,skulle vara med nåra friends men det sket sig, och pappa och sandra for till husum så jag var ensam hemma..jäkligt skönt.!! :) såg lite let's dance och sedan sov jag.. hih.. taggade ju lördagen och då var det FEST. Hur kul som helst att träffa alla och att alla var så på G lixom, dansade som tokar!!!. Tack till emelie och marcus som ordnade det!! riktigt bra.Kom hem halv 3 på lördagnatt, hehe  fick värsta hickan när jag kom hem.. hmm, fyllehicka?  Men trodde att jag skulle ligga hemma idag och inte vilja leva typ, men icket vaknade halv 10 och var HUR pigg som helst.Riktigt skönt. Färgade bort min utväxt idag på håret också. VAR på tiden! vad hände för er i helgen btw? :) nu ska jag prova kläder sedan sova. ! pussgodnatt!!


Nu går jag och lägger mig, Taggar morgondagen!!!


God natt alla fina!

Jag har inte haft tid att skriva något på hela dagen , har varit fullt upp hela tiden. Sedan ikväll har jag suttit med svenskan, 40 instuderingsfrågor, det är galet mycket ^^ aja.. nu ska jag dricka te och se en film och jag får önska er en god natt och en God morgon.. då får vi hoppas på bättre väder i morgon.!! :) Juste!! ska på nolia i morgon också..  måste ju kika lite.. heh..


Kvällen..

Gud vad härlig dag jag haft idag.. Började med skolan, på idrotten, jag och paula fick Vg på våran uppgift, jätteroligt. :) sedan hade vi ju micke.. blir aldrig fel då.. snyggelisnyggsnygg..sedan var det vattenkrig. Fast när man blir jagad utomhus i snön och får massor av vatten på sig så är det inte så kul längre. Men .. eftersom att man började får man ju ta smällen.. men det är inte över än (patrik) inte över än ;) Ialafall när jag och paula skulle gå och käka så var mattanten  hur snäll som helst, och jag känner att jag ska börja vara snäll mot dem, har aldrig varit elak, men typ tacka för mig och kan ge en fin kommentar ibland eller så.. märkes idag att dom blev glad över att vi uppskattade att vi fick fil och flingor, så kul :) vissa klagade säkert över det.. När jag kom hem så sov jag till halv sju, käkade mat, såg halv åtta hos mig (fortfarande ett tört gäng) sedan for jag till kim och marcus, och sedan hem till marina där mamma och cissi var, fick fika och allt. Och nu sitter jag här och suktar på en snygg tatuering som jag hittade på en sida som patrik visade mig enjoy! okej, tatueringen tycker jag inte är så snygg, men en snygg person är ju motivet så.. kan ju inte klaga, och ni alla vet ju vem det är?...........joo...........NIKKI SIXX!!!




skoooooolaaan!

är blöt, ÖVERALLT.. patrik hällde en massa vatten äver mig och nu är det war!! har planerat hämden i minsta detalj så ingen kan gå fel. heheh.. Annars då ? allt bra med er? :) jag sov bara 2 timmar inatt typ. skulle åka med fredrik hem till pappa så jag var uppe kring halv 5. Onajs. Min och paulas idrottslektion gick finfint idag :) fick VG på den..Helt awesome. heh nu är snyggmicke här också.. alla borde ha han som lärare.. se yah friends!
HAN ÄR SÅ ILLA UTE!


Godnatt alla!

Kvällen har varit hur fin som helst :) tog en promenad hem till ida och robin vid sju tiden, där såg jag halv åtta hos mig. Fast jag tycker att det är ett ganska lamt gäng den här gången men..he he.Sedan for jag hem till mamma då såg vi dating in the dark och desperate. Vilka program hörrni :D  vilka program brukar du se?
En tisdagskväll med bara härligheter.great! Sedan så har jag suttit och pluggat lite och nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar mig till 7 bussen i morgon. Måste det, eftersom att jag och paula ska hålla i en lektion i morgon. God natt på er så hörs vi i morgon.


är ju hemma nu

jaa, sant. det är jag fast har varit det ett ganska bra tag. Har hunnit med att sova , försöker sova bort lite huvudvärk,men ska snart lägga mig och sova igen tills det är middag. Ska plugga sen hade jag tänkt, men jag måste ha hunnit sova och äta innan jag kan plugga, det är som en rutin, går inte annars. Jag ville bara tipsa er om Leila bagges sida rockbysweden, dom har en massa smått och gott, kläder och smycken. Jag gjorde ett litet bildmojs på vad jag tyckte var ganska awesome. Nä ska fortsätta powernapa nu. Hörs sen!


:)

när jag gick till pressbyrån så skrek(stönade) paula ba.. åh är det inte han som du tycker är så snygg.. och jo.. det var det.. på en affisch där det stod swedenrock.. omg.. han är så snygg. NU vill ni alla veta vem han är så jag kommer lägga ut bilder på honom. Känner mig så mystisk när jag inte skriver namnet :] hih På tal om rosor och fula tänder så visade anton mig vilka som ska komma på swedenrock.. och kan inte bli mer avundsjuk..VILKA satans artister det är som ska komma.. helt sjukt.!! Ni måste in och kika och bara bli hur kära som helst.
http://www.swedenrock.com/index.cfm?pg=17&pr=1


okejdå, han heter Simon Cruz. Enjoy!


godmorgon!!!

hej alla fina och glada!!  hoppas eran morgon har varit en fin morgon som ni aldrig vill glömma. Jag ville glömma min morgon iaf, nämnligen att jonna spelade manboy HELA morgonen och när jag och mamma gjorde oss i ordning på toan så sjunger så klart mamma med till låten.. FYFAN!!! jag hatar den låten... så morgonen kunde ju ha varit bättre.Sov ialafall som en derdankad alkis på bussen idag så det satt riktigt gott. Nu ser jag fram emot vackert väder och härliga vänner .. nu börjar lektionen.. hörs sen lovers!


Hej igen.. snart kommer jag med en stark åsikt.

Men först så kommer jag med en låt.. Okej, som alla vet så älskar , älskar jag metal. MEN som tony säger, så finns det vissa låtar som får mig att bli på så galet piggt humör. som den här låten.. bara när dom sjungen . heeeejhåååh.. okej, nu lät det som att det var någon låt från medeltiden.. men icket.. lyssna på den och bli glada, det gör mig glad ^^hhihi




Så, från happy till verklighet.. Hmfgg (hostade till) nu.. JAG ÄR SÅ (FORTFARANDE) ARG ATT DEN DÄR ANNA KOM FÖRE SALEM AL FAKIR I MELODIFESTIVALEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!  har suttit och lyssnat på båda låtarna flera gånger ikväll och jag vet verkligen inte,verkligen inte vad det är som skiljer annas låt från salems.. Hans är ju så galet mycket bättre. Och när jag väl stör mig på en sak..så kan jag störa mig på det ganska länge..så.. vad tycker ni? var det rätt låt som gick vidare? kommentera gärna en liten åsikt.. så .. det var allt för ikväll. Pusssovgott alla.


Hej igen alla fina!

har inte blivit mycket bloggande alls den sista tiden.. Och ärligt så vet jag ej varför.. Men nu ska jag ta ta i det igen. Idag var det ju första skoldagen och den hade med sig, sol,sol,sol,sooool!!! var hur fint som helst!! satt ute idag och väntade på bussen med patrik.. Var jätteskönt!! :) Satt barnvakt ikväll också till mina småkusiner, dom är hur söta som helst.. och jag har spelat/tittat på bilspel typ hela kvällen ^^ hahah .. killar alltså..  sitter och knaprar på frukt som en tok i hopp om att få en kick... cappuccinon är på G och nu är det skolarbete som gäller, sedan en mysig film.. som vanligt så blir det grease ^^ hih ha en fin kväll alla!!


finner inga ord

Somsagt så sumpade modo slutspel.. och ni som inte viste så vet ni nu.. Eftersom att jag är ett stort modofan så har min kväll sugit och det är REJÄLT! Men det är bara att inse att vi inte är bättre än så.

annars så har dagen varit fin.. Olivia är kanske sen sötaste varelsen med 2 ben.. så mysigt att vara med henne och att vara moster är lika mysigt. Var på häggströms idag också för att hjälpa sandra att hitta lite kläder, bland annat till dopet vi ska till som är på lördag, det slutade att  hon kom hem med 13 plagg tror jag. helt insane..  jag kikade in i min garderob idag.. kanske inte helt ovanligt men.. iaf så slog tanken mig att det kanske är dax att he in lite sommarkläder.. jag har hängt undan en massa sommarkläder under vintern så att det ska rymmas i min garderob och nu måste jag in med sommarkläderna. kommer bli tajt...som paula.. ha ne skojja.. Men nu ska jag se film sen sova.. och sen kom polly heter den.. hur kul som helst.  nattinatii..!!


fina dag!

Jag och olivia har precis ätit lunch, så nu  sitter hon och ser på barnprogram.:) för någon timme sedan var vi ute och gjorde en snögubbe, den blev riktigt snygg..fast jag ser nu att den har tappat sina ögon, haha det är ju så varmt ute.. snart kommer pernilla och hämtar henne, då ska jag hem och duscha och göra mig i ordning.. hockey ikväll och sedan får man se vad kvällen bjuder på.. inget jobb nu på hela helgen. Jobbade igår och det gick faktiskt riktigt bra. :) nää nu ska jag vara social med olivia.. ^^
saknar paulaaaaa btw.....

sugen på den.!!


.


Det är fint väder ute, jag är glad och jag Hoppas ni har faft en fin natt. Jag somnade till filmen jag skulle se igår med mamma..  men natten var ganska skön. somsagt så sög min kväll igår.. eller ja efter kl 7.men,men ska glömma det nu..blev påmind om det på nyheterna nu i morse.inte okej.

Iallafall så var jag på HoM i lördags..Det var galet kul och jag hade ett underbart umgänge!:D haha jag har blåmärken på mina axlar och små blåmärken överallt på mina bröst.. hah det är inte lätt att vara längst fram. träffade massa fina folk och ja.. det var  hur kul som helst. längtar redan till nästa!!!  Söndagen var inte lika rolig, fyfan vad dålig jag var.. helt galet.. mådde illa igår också till och med.shit. Men det känns riktigt skönt att vi har lov så man får vila upp sig :) jag ska snart hoppa in i duschen och sedan åka till stan med mamma och lite folk..trevligttrevligt !! see yah later!!


...

Har varit bakis sedan lördagen..legat och velat försvinna typ. Och just nu är jag så otroligt förbannad, modo sumpade sitt slutspel nu .tro jag iaf... och ja.. ska lyssna på riktig dödarmusik och ligga och deppa..
skriver mer i morgon. hejdå.


Hej alla!!

Åh jag är så glad idag :) det är fredag och jag mår kanon.. haha tabben jag gjorde i morse.. jag hatar att nysa.. kan lixom inte, sen så åt jag en stark halstablett och kikade in i solen.. det slutade med att jag fick hålla in världens största nys..var inte skönt. Jag sitter och väntar på att engelskan ska börja. kulkul. Sedan stan.. ååh halv åtta hos mig igår, det var så fint.. jag är så glad att Bengt vann.. började typ gråta. ^^ han var en sån mysig gubbe..  och ikväll är det let's dance.. mysipys!!




JAAAAAAAA!

8-0 till modo!! jag är så glad att jag inte ens kan skriva typ!! glad över vinsten, att HoM är snart och att det är fredag i morgon.. omfg! :D jag ska ut och gå till mamma nu så att jag lugnar ner mig lite.. känner att jag älskar alla nu.. ta vara på det . heheh jag och oskar hittade random ful bildl på en maskeraddräkt , lägger upp den .. ganska random ....


oouuth!!!

har matteprov nu! önska mig lycka till.

avslutning i halv åtta hos mig också. Great!

.

           

Hej alla! Nu har jag precis sett klart på mina 3 program som visades på Tvn. Halv åtta hos mig, dating in the dark och desperate housewives. Kunde inte bli en mycket bättre tisdag..:) eller jo. fick ju träffa mina 2 små älsklingar idag. Är en stolt moster. !! har lite bilder på den nyfödda Maya. hih hon är så söt.  enjoy. ska btw sova snart. Galet tidigt för att vara mig.

datorn laggar! kommer bara en bild..




..... jAAAAAAA!!

Hej alla mina fina!
jag sitter nu på skolan och har svenska.. vad betyder svenskan? JO!! vi har snyggmicke!! snyggelisnyggsnyggsnygg. Vi har en ganska kort svenska sedan bär det av tillbaka till draggen där det väntas gympa.. sedan SLUT!! var och käkade på subway med jonas och paula och sedan kom anton och patrik. Mysigtmysigt. Ikväll blir det halv åtta hos mig (IGEN) älskar det programet. Ikväll är det den unga killen 22 bast.. ganska snygg är han.. eller ja charmig. blir kul att se. :) 

är fortfarande ledsen över att modo förlorade igår, och jag känner att våran förlust var domarens fel. Det va verkligen det. satt och vrålade och ville typ gråta, vi behöver verkligen alla poäng till slutspelet. aja får tagga upp till nästa match. Paula berättade igår att det ska komma en avatar 2 , hoppas att hon inte ljuger för jag verkligen ÄLSKADE filmen. hihi.. Ska btw lägga upp bilder ikväll när jag hälsade på idas nya bebis Maya . Ska dreggla till micke nu. Hare!





RSS 2.0