Hola!!

Städardax på en söndag! Kan faktiskt inte bli så mkt bättre.. Jag tycker om att städa, inte på befallning men när viljan själv kommer så är det riktigt härligt. Har precis tvättat min sminkväska, jag hade råkat krossa min svarta ögonskugga i den, var helt svart innuti.. äckligt.  Jag ska senare efter maten ( tacos) städa min garderob :) haha den ser ut som ett skithål nu, helt rörig.. så nu kanske man hittar igen lite kläder.  Syster ringde för ett tag sedan och dom kanske kommer hem från BB ikväll eller i morgon. gud så härligt det känns att vara moster igen :D åhh.. världens finaste Maya har nu kommit in i mitt liv :) 

Helgen blev inte som planerad men ytterst trevlig, fredagen spenderades med kim och johnny, det var riktigt trevligt. och gårdagen spenderades med anton, simon och tobias :) härliga personer :)  Jonna har en kompis här och dom har en massa "dansvisningar" för mig.. Jag sitter och apploderar och ser road ut.. men sanningen är det att jag inte har sett några lamare danser tidigare.. dom märker inte heller att dom är dåliga, musiken är dålig också.. Amy diamond och någon annan tråkig låt. Pallar inte fler dansvisningar.!!! hoppas att maten är klar snart.  Hur har eran helg varit mina fina?




ååååhhhhh...

jag kanske har världens bästa lillasyster.. Vi har nu suttit i mitt rum och tittat på rammstein videos i över 30 minuter typ. Hon riktigt röjer till musiken, och jag fick skriva i hennes "dagbok" för första gången. Det jag fick skriva upp var alla band som var metal och vilka jag tyckte var bra.. haha..lamt egentligen. Men nu så sover hon, la hon nyss, eftersom att jag är ensam hemma ikväll med henne. :)

handlade 4 tröjjor och 2 klänningar idag, ni får se bilder senare, ifall jag ids ta kort.. Somsagt fredag i morgon och det kan ju inte bara bli skönare, har 2 lektioner och börjar kl 11. great! nu är mitt kokande vatten klar och nu ska jag sätta igång en film och dricka cappuccino, riktigt awesome.. kommer en bild på min töjning, fast ska köpa större, bara 1-2mm till^^




tjollaaa

Godmorgon//dag alla fina!!
jag känner mig gaket less efter förlusten i morse.. men, vi får ju iofs foppa tillbaka till modo snabbare. hah.. det ser jag som ett stort plus. Ja har bara 2 lektioner kvar nu och det känns skönt. Har fått lönen också, så jag tror att jag ska gå på stan och se om jag hittar ngt fint att ta med mig hem och som vill bo i min garderob. spännandeeee
taggar ialla fall dom här GALET mycket :


nuså!

tillbaka.. Har legat och sett på OS (skönt med nytt guld) och druckit kaffe. Har hunnit vara hos syster ikväll också, vi såg "halv åtta hos mig" det är ett riktigt mysigt program, och ni som inte ser det, Gör det!  Nu har jag lagt fram mina kläder och ska hoppa in i duschen och sedan läsa lite marilyn manson. andra vändan jag läser den nu.. typ den första bok jag verkligen gillar.läser as lite, gör ni? Men vi hörs i morgon, så sov gott alla och så taggar vi se hockey i morgon kl 06.00!!


Tjolla

Tjenare alla babes.. kommer snart med ett nytt språk.. så fortsätt att kika in här för att se vad nästa språk är.;) Iaf så sitter jag nu och.....väntar på föda.. kommer bli gött i käften som fan.. jättehungrig. HAh! gjorde en "cool" grej idag på skolan, som inte var så coolt.. jag är ju laktosintollerant, och när paula gick och hämtade smör på matan drack jessica av hennes mjölk.. och jag kunde ju inte vara sämre, så jag drack också.. och det slutade med att jag hade galet ont i magen resten av dagen.. ska sluta vara så cool.. 

Jag ska nog och umgås med min syster ikväll, det är typ 5 dar kvar tills hon ska få bebis.. och jag har som en liten baktanke med  att vara med henne nu konstant i  de här 5 dagarna.. Jag kanske är där hos henne när vattnet går.. hur mäktigt skulle inte det vara !?!?!.. hehe..  SNart helg igen, och det blir jobb då.. men vi skiter i den här helgen och kollar framåt en helg.......*fram* HOUSE OF METAL! shit vad nära det är nu, och som man har väntat.. helt galet ! :D heh.. nu ska jag fortsätta spela lite lama spel.. hare

jag känner mig mystisk när jag lyssnar på den här låten..




en dag då man bara vill ligga kvar

Tjaa alla pigga, hoppas ni är det så ni kan sprida lite energi till mig.. Det är nämligen så här att jag låg och såg OS i natt, och sedan så ringde klockan 06.00.. dax för hockey.. ( hade sovmorgon annars) hade sverige förlorat hade jag aldrig förlåtit mig själv att jag såg matchen, men blev ju vinst så jag ska inte klaga... har varit galet trött idag och är det nu, så jag ska dra en powernap . Ikväll kanske jag skulle sitta barnvakt åt mina småkusiner.. vet inte än.. vad händer för er ikväll? os? sova?plugg? (hoppas jag ingen gör) Eftersom jag själv inte pluggar så mkt, så känns det bättre om ni andra skiter i det också.. ^^ heh.. nu ska jag se tv och sova.. se yah!


holmes..

God morgon alla glada!!

idag så är det storm här i nordmaling, jag hade tänkt ta en prommis men icket. Såg en film i stället. sherlock holmes blev det. Den är spännande faktiskt och ganska rolig också. fått skratta några gånger.  idag blir det bara chill dill hemma, skönt att bara göra det på söndagar. men.. ska nog lägga mig tidigt ändå, hockeyn är ju 06.00 i morgon, går ju ej att missa!! jag önskar er en fin söndag.  jag tänker tipsa om en svingod kladdkaka btw. En av mina favorier..:)

Recept Hallon och lakritskladdkaka

14 bitar
Tid 30 minuter och nedkylning

Ingredienser:
3 ägg
175 gr strösocker (ca 2,1 dl)
200 gr frysta hallon
190 gr kick(lakrits godis) (10 st) fint hackad
150 gr smör
135 gr vetemjöl (ca 2,25 dl)
1 krm salt


1. Rör i hop ägg, socker, kick och hallon. Tillsätt det smälta smöret och rör ned vetemjöl och salt.

2. Häll upp smeten i en smord och bröad rund form (ca 22 cm) med löstagbar botten.

3. Grädda 16-18 minuter i 200 graders ugn, kontrollera med sticka kakan ska vara kladdig i mitten. Kyl ned och servera med vaniljglass.



.

Har precis skådat när vi tagit ett till guld i OS.. blir ju inte mer än rörd.:) VÄLDIGT FINT
På tal om fint, så fins ju denna, eller fanns denna fina karl, som alltid kommer vara
bland den finaste. åhh..









.

efter en god middag och efterrätt så ser jag melodifestivalen, och ja darin ägde inte.. Var inte så bra artister idag faktiskt, nu ska jag fortsätta se tv och vara social. och jag hoppas att ni alla där ute också ser melodifestivalen, (johan också) heh.. ha en awesome kväll.


F*sk

OOOOOOOOOOOOOOOHh!!!
Nu sitter jag här.. konstigt. Iaf så ska jag fara bort och äta tacos snart, och fy vad äckligt.. ha skojja.
igår var jag på bio, med krille, william, oskar och jonas(dorro) heh.. Vi var och såg shutter island. jag och oskar (oski) har väntat på den filmen nu i över 100 dagar.. och när vi väl ser den..så ärligt.. blev jag lite besviken. trodde att det skulle vara skräck som fan. men icket. men den var inte dålig heller.. så jag är inte bitter ^^  iaf ett härligt gäng som jag såg med, gjorde min kväll. Tack alla :)  Melodofestivalen ikväll, det ska bli riktigt mysigt :)  så nu ska jag vara lite socia med the family.. ha en trevlig kväll.. Love u not. :)



FESK!

måste visa en film som jag låg och såg i går på morgonen.. det var en norsk film, den var inte superbra men inte värdelös heller.. så jag såg klart hela.. haha. den var ganska sjuk.. Mannen som älskade yngve heter den. . Nu ska jag snart äta sedan fara till nolia och lyssna på DILEVA. HEllyeaah! veckans plus.
hane alla fiskar .



whaaaaaaaaaat!!

fiskfisk!!
Nu tänker jag komma med storslagna, asså STORSLAGNA nyheter. eller , det var kanske att överdriva men. Iallafall så är min mamma i stockholm och fredrik jobbar natt, så det relateras till att jag kommer vara barnvakt denna vecka.. Inte direkt så att jag hoppas av glädje, men  jag överlever. Kom hem kl 5 med jonna igår, gjorde mat till oss och det blev spagetti och köttfärsås. Om jag ska vara ärlig så var det första gången jag gjorde det..skämms lite nästan. jag experimenterade med en massa kryddor och var beredd på att det inte skulle kunna gå att äta, men icket.. när jag och jonna satt oss vid bordet och jag skulle ta mat så hade hon redan ätit en tugga och sa: " du alex ,det här var gött"  jag blev galet glad. hah. låter lamt men. Sedan var det halv 8 hos mig, gick inte att missa, så då för att vara underbar så gjorde jag efterätt också.. varma bär och glass. Jag är så snäll..  När jonna somnat efter halv 8 hos mig så såg jag på os till 2 halv 3 inatt.. Klev upp kl 7 gjorde jonna i ordning till skolan.. så jag har varit uppe sedan kl 7 i morse och ska plocka ur diskmaskinen och sedan gå ut på en promenad. och sedan bestämma vad jag ska laga till middag. Jag känner mig typ..som en ensamstående ung mamma, heh känns gött!  see yah later!
 


:)

chacha.. dricker latte nu och schteeker i solen, nyss köpt ett par fina pradasolglasögon.
är så himla rik, så jag behöver inte enns kika på priset. känns som en pling mynt i fickan. ha ne fan vad bög.

Nä, ärligt nu.. sitter på svenskan och läraren är ganska läcker...ganska.. GALET läcker.  skriver om språkets historia och jag kunde inte bry mig mindre tror jag ^^  jo jag bryr mig. skolan är mitt life <3.. skämta
nu ska jag sluta dryga. Som de flesta är och vet så är många lediga i morgon. så ikväll ska jag se OS hela kvällen och.. det skulle vara skönt om man fick vara ledig från skolan under hela OS..  skulle uppskattas!!  var och såg på AVATAR i söndags också. andra gången på bio nu och den är fortfarande lika bra!! han är snygg både som avatar och i verkligheten.. kan inte bli bättre. yess..






tjafan

sittter nu och äter en banan och mår bra.. längesedan jag skev nu, men snart kommer en hel uppdatering av det senaste skvallret.heheeeeeeee. pusslove u all


Det ska bli bättring!

Hur är det med alla mina söta läsare ikväll? hah, fult det lät..
Nu så ska jag sluta i någon dag med mitt turkista "hej". eller ja tills jag har hittat något annant språk.
som sagt som alla ser så är det inte helt ordning i min blogg, men jag lovar det ska komma en ändring, ska fixa den till helgen kanske. eller när det finns tid. Tar ju galet lång tid att göra en helt ny blogg. Det känns galet awesome att det är fredag i morgon, och på engelskan så ska det komma en praktikant ( hehe) som på ica reklamen.. ne skojja.. en praktikant ska komma iallafall och  lotta(lärare) sa att han är ung,så nu får man bara hoppas på att han är snygg. Men nu kommer det ett par inte snygga bilder från skolan. ( mina vänner) och en bild där jag faktiskt JOBBAR på matten.. har inte hänt under hela 2an.. fast oskar var tvungen att hjälpa. heheh. Men nu ska jag se en annan del av köping och dricka te... ha en bra kväll.




>VIKTIGT

vet att bloggen ser ut som skit nu
men håller på att byta design.. och jag sitter på lekke nu, så jag hinnner inte ^^ heheh
Fnisss hejdå!

FANÅÅÅÅÅÅÅ

merhaba!!
snart är det svenska och efter det är det LUNCH. Jag är galet hungrigGgg..  Men är fortfarande lika metal som vanligt.. hellyeaah. tänkte ba visa en fin bild : herrå




MERHABA!!

ska snart byta till ett nytt språk.. hehe spännandeeee!!
Iaf så kom jag hem nu..i hopp om att få käka mat  på dirren, men icket.. pappa och sandra har börjat bli "NYTTIGA"  så dom är ute och går innan middagen. såå det blir mat kl 7 idag iställe. Ska dra en powernap tills dom kommer hem så jag vaknar lagomt till middagen. heh.. Hade idrott idag, hade fys och det säger vell allt.. kommer ligga död hemma i morgon. paula också tror jag;) Fick som vanligt en massa gnat och tjat från en lärare idag med.. börjar på R och slutar på E.. namnet är 3 bokstäver. tror att dom i klassen fattar. hon förstörde min dag igen. grattis. Nä nu ska jag sluta vara neggo. Jag ser iaf fram emot helgen som är utan jobb och det är ju alla hjärtans dag ockå ju. myspyyysss. Plus att modo vann igår 4-1. satan vad jag ÄLSKAR er !!!
nu blire napen. Pusslove , puss mest på paula.


ganska stygg


Men paula tog hem priset.



.

                          

Merhaba!!
jag tänker en extra god tanke på er som drack igår.. inte lätt att vara bakis.. (syftar på dig också anton) han ringde nämligen mig ikväll och det lät som om han skulle dö typ.. heh.. Är glad att jag inte drack igår, anyhow. Kom nyss hem från stan efter att ha sett bio. Såg på prinsessan och grodan och den var riktigt rolig.. så jag tycker att  ni ska fara och se den..^^  tyvärr så missade jag i en annan del av köping men ska ta igen och se det på internet nu.. så jag önskar er en god kväll.
hane!


.

merhaba!!
nu håller jag på att ta på mig lite kläder, ska ut och gå sedan^^ fick veta igår att jag skulle jobba.. vilken tur att jag inte hittade på ngt igår då.. men lite synd.. hade värta planerna för idag men får la ta dom någon annan dag. haha, jonna kom till mig idag med extas i rösten.. Hon hade fått ett nitarmband och hon sa till mig : alex nu är jag som dig, jag ska vara som dig när jag blir stor. själv tycker jag att det är inget att sträva efter men bra att hon har någon att se upp till och som har bra musiksmak;) hehehe!! hon lyssnar faktiskt på metal, eller ja.. joo..  bara när jag lyssnar på det iofs. hon är lite för liten för att fatta spotify.. men hon har en extra stor kärlek till dead by april.. hon dör när hon ser jimmie strimell ( en medlem i dead by april, för er som inte vet)  sök på han,han är galet snygg. well,well, ser fram emot melodifestivalen i kväll..  faktiskt mysigt att umgås och se på det. :) nää nu ska jag ut. see yah lateeerrrrrrrrr..

körde naket på jobbet idag.. luftigt och fint.


skojjaa


.

                 
Merhaba
vad gör ni alla ikväll? Själv har jag suttit och tittat på tv sedan jag kom hem typ, är helt slut i huvudet. Har iaf sett på simpsons x2 faktiskt, sedan family guy och sedan let's dance.. riktigt mysig kväll, suttit med te och täcke^^  i brist på annat så tänkte jag lägga ut lite bilder... fylla ut lixom.. heh. 

haha mitt fula örhänge



SIMPSONS!!!

Mjukiiissskläder

Den här bilden ( corey taylor) satt på min dator. Men oskar satt
 den på väggen i klassrummet istället.. den är fin och sprider kärlek.






.


Merhaba!!!
att dagen suger? igår sög den riktigt hårt faktiskt.. eller några få höjdpunkter fanns det.. åt en awesome middag, fick träffa mosters älskling (olivia), och att jag gick tidigare från matten och kom hem 4a.. PLUS att jag inte somnade till simpsons och family guy, och att jossan och linn kikade förbi nu när dom har tagit körkortet. Härligt flickor!! men resten av dagen har varit sämst.. skolan.. modo förlorade plus att när jag skulle hämta en apelsin åt olivia så råkar jag trampa in ett häftstift i foten.. hela åkte in bara den vita " hatten " syndes.. Det var inte skönt..  sitter och nojjar att jag ska få blodförgiftning eller nått ^^ hehhe. 

Men nu är det en ny dag oc det kan bara bli bättre.. :) Idag har jag 2 lektioner och en fetfetfet håltimme, så då ska jag på stan och shopppa upp mina presentkort^^  welll, nu är mitt te klart och det är dax för att göra sig i ordning.. se yaaaaah


i sommar ses vi!!!!


.

Merhaba!!!!!!
Sitter nu på skolan, och läraren sa att vi ska kika i kartor på den här lektionen.. kan inte bli mer "bryr mig inte om kartor" "sverige ser ut som en tiger på språng"  hur kan man orka ge smeknamn.. gäsp. Igår så var jag hemma från skolan och det var riktigt härligt. Låg och såg på film hela dagen och kvällen.  skönt!!
Nu är det VI timme och snart äre föda. Gött i käften.




.



Ni kanske inte ser vad det står. Men det är iaf metaltowns bandsläpp och det är redan galet awersome!!! har ringat in In flames och sonic syndicate.. lite plus i kanten på dom.. fast ja. Rammstein? stort plus där också..  kan ringa in alla typ ^^ Men är så glad att  jag måste sova nu.


True...

Eftersom att jag tycker det är lamt att börja ett inlägg med : hejhej, hej, tja, chacha osv.(dömmer ingen) .. Men nu ska det....damtadaaamm!!! SKE EN ÄNDRING! jag ska börja skriva hej på turkiska istället i varje inlägg. spännandeeee

Merhaba!!!
heh, fult.. iaf, sitter här nu och väntar på att få äta rått kött. älskar när det är nyskuret från djuret, riktigt blodigt osv. ha ne skojja. fick typ en kväljning nu. Sitter iallafall och väntar på att pappa ska komma hem och laga lite mat, är vrålhungrig.. Graawww.. så medans jag väntar kan jag ju faktiskt berätta om min måndag.. *hör alla som ropar jaa, jaaaa* Dagen började med sovmorgon, kom till skolan för psykologi, som faktisakt är riktigt kul. Sedan så ringde jossan och linn och jag drog på stan.. så no more skola för mig den dagen.. anyhow. Vi kikade i lite butiker , hittade lite smycken osv. haha hittade ett par fula örhängen som jag köpte.. ska lägga ut bild sen ^^ Sedan så for vi och lunchade på waynes, det satt riktigt fint, var jätemysigt och med det bästa sällskapet så kan det inte bara bli mer än fullpott. vi fikade vidare och var inne på andra perioden, som bestod av.. ja.. paj heh, eller en kaka .. en chai latte, ja ni fattar. Vi fick sedan för oss att dra till HH och där köpte jag inget, men jossan.. satan vad hon handlade, imponerad;) nä nu kurrar magen sönder.. ska knapra på en macka eller nått och pappa har inte ens kommit hem än.. HAN ÄR SEEEEEEEEEEN! eller typ kört i diket med bilen eller nått.. jaja.. See yaah soon!

jag när jag dricker min chai latte..........heheh



.

               

still rocking, ha skämta. vill inte göra nått just nu. sova, ja okej. men inte ngt annat. god morgon btw


RSS 2.0