God morgon.

Jag klev upp för ca en timme sedan. Riktigt härligt faktiskt att sova länge, det blir ju inte lika många timmar under skolveckan. jag har precis ätit frukost och ska hoppa in i duschen snart. Jag måste göra en massa hårinpackningar nu innan jag ska rakpermanenta, eftersom att jag har ganska sunkig kvallla på håret, det blir inget tupperande heller. gash! Efter dusch, så har pappa och sandra hyrt film, och det är den som jag redan har sett och skrivit i bloggen, den nya versionen av rec. en skräckis. "ovanligt"  det är den film som har skrämt mig mest tror jag, så det är bara att förbereda sig av en kväll med hemskheter.  Jag har funderat, eller jag är nästan helt säker nu att hag ska köpa den nya sony ericsson. men de flesta tycker att jag ska ha den nya iphone. men. men. det känns som att den är för bra för mig. jag vill bara att man ska kunna ha musik och en hyffsad kamera, och 8,1 megapixel är helt okej. Nu blir det dusch och försöka att tagga skolan. hane


God Kväll

Den symbolen borde visas överallt jusst nu, alltså ingen shopping!! Jag har handlat så sjukt mycket under en tid nu, så nu måste jag få ett slut på det hela. Sen när jag yttligare en gång idag har sett filmen en shoppaholics bekännelser gör ju inte saken bättre. Men anyhow så har jag bara chillat hemma hela dagen. sjukt skönt. sett lite film och bara myst. på torsdag så kommer jag att göra min rakpermanent, känner mig laddad. är ensam hemma ikväll igen nu hos pappa, dom har som börjat hänga i stan känns det som...  JAG eller ja, jag och mina klasskompisar , eller inte riktigt alla men.. alla tjejer i klassen förutom dom som inte kunde komma,  var iaf och käkade på droskan .. gud vad gött det var !! vi hade det jättemysigt och satt och pratade och åt. det blev att vi satt där ich 2,5 timme och sedan drog vi in på stan. träffade nåra engelskmän där också . hähä... tog iaf bussen hem kl 10, var ganska skönt att komma hem i någorlunda tid. :) sjukt trevlg kväll hade jag, och det tror jag dom andra hade också . :) riktigt sköööna personer! ska snart slå en plingeling till anton och sedan bege mig  ut. HANe!


W.A.S.P

hello babes! jag sitter just nu och lyssnar på w.a.s.p och dom är så sjukt sköna. Måste bara berätta om vilken jättemysig dag jag hade igår. stannade kvar i stan efter skolan. Slutade kl 11 så jag , olivia och vanessa for och käkade lunch, taco tallrik. sinnessjukt gott. sedan så tog vi en vända på stan och det slutade med en glass ^^ När jag kom hem så blev det chilling och sedan for jag till thomas. kom hem typ halv 1 och somnade runt 2 typ, och det fick följden att jag försovde mig i morse. hah. Idag har det varit en ganska lång dag, men den har gått relativt snabbt ändå. man får göra det bästa av situationen. Jag var häromdagen till stan med min mamma, vi gick på stan och såg på bio. köpte mig 2 par skor och 5 tröjor och en mössa och lite hårgrejjer och en mascara. gött,gött.  I morgon så ska vi i våran klass få leda lekar med typ teknik ettan eller vara nu var för klass. Känns vell medelkul ^^  ska Snart göra man min rakpermanentning på håret och jag lovar att jag kommer typ tappa håret, det finns ju chans för det. så om det kommer upp någon bild på någon människa och är typ flintis äre vell jag. kommer ju se ut som en drake då ju . Mina föräldrar är fortfarande borta, har varit ensam hela kvällen, så jag tänkte springa naken och hoppas på att någon ser mig. (hehe) nej så kul ska vi inte ha. Jag ska fortsätta leta skor på nätet nu. hane









och en bild på älsklingarna


alltid lika fult

Jag kom precis hem, sliten, trött och ändå glad. För jag har nämligen cyklat med min lillasyster till Lögdeå och tillbaka Jag trodde aldrig att jonna skulle orka, men det är fan krut i tejejen alltså . :) jag köpte mig 2 tröjor och känner mig ganska nöjd :) I morgon har jag en as chill dag , men en fet håltimme. så. måndagar är inte så farliga längre. Yesss
haha! nu kommer jag bjuda på en massa fina bilder, sedan vi var hos thomas.  åh vad jag älskar dessa pojkar.

chillade som tomte.


chillade med finkläderna.


carlan stod för underhållningen


och thomas likaså, bytte frillaa.


bytte näsa ett tag .


ny frilla och glasögon. snyggt blevde.




Äntligen

Åh! mitt trådlösa har jävlats med mig all day! och jag höll på att bli helt tokig, men det funkar nu och datorn klarade isg utan fysiska skador denna gång.  Min padre fyllde år igår och det blev goo mat och goo fika, och vi har kvar så jag tror jag ska feta i mig lite fika snart. hehee. Igår så for jag hem till anton, där tillslut thomas kom och vi for till hampus för att ladda över lite filmer.  For senare hem till thomas och såg film. filmen hette något med hills,  kom inte riktigt ihåg, men det var den skummaste film jag sett i skräckväg, hann dock inte se klart hela eftersom att thomas skulle till stan och hämta någon. for hem till anton tills thomas skulle komma hem igen. Anton tyckte vi skulle se en askul film, som han är helt kåt i typ. Men efter 5 min så sov jag. haha vilket underbart sällskap jag är. haha. vaknade i hans säng kl 5 iaf. och traskade mig hemmåt. haha.  Idag har jag bara slöat men ska duscha snart tror jag . hittade btw litw bilder från den första veckan i turkiet. 

                                                                                         Hade inte långt till stranden.

    
                                                                        jag  bodde på en egen övervåning på rummet

                                                                                         
                                                                                   Min sjukt härliga säng


                                                                                    ida, robin och pappaaaa


                                                                                        papap , ida och olivia                                                                                   


                                                                                               haha flytarN




















Kvällen kommer kvällen går.

Och allt sätter sina spår.  Igår blev kvällen sen, gick och la mig när pappa for till jobbet idag kl 05,15.   jag vaknade iaf kl kvart över ett idag, och det känndes som en normal tid att kliva upp. Gjorde mig lite fika, såg på tv och en film och bara degade hela dagen.  Det är skönt. sjukt skönt. jag har precis tagit på mig kläder, har gått i morgnrock hela dagen^^  Jag vet inte vad dom händer ikväll, men det får kvällen avgöra :) Jag sitter och ser på ett tvprogram som handlar om kvinnor i fängelse, fyfan dom skrämmer  verkligen skiten ur en.  typ lika grova som män. shit.  Jag har  btw beställt ett nitarmband och det ska komma någon gång i veckan. weeey!  
        

 

En snygg snyggare depp



fortfarande lika snygg


ÅH!

Måste bara lägga in en bild på Hugh Dancy, han är med i en shopaholics bekännelser. SJUKT SNYGG!


Så, nu kan jag sova gott.

sovasovasova

Ikväll har det varit en väldigt trevlig kväll. :) Jag for till Thomas vid 8 tiden, där jocke och tii också var. vi chillade och såg på lite Two and a 1/2 men. haha åh jag älskar den serien. Iaf så när tii for hem så for vi på statoil och köpte kakor. hähä.  Vi bakade kladdkaka och såg på Wrong turn och en En shopaholics bekännelser.  Kladdkakan var god och kakorna likaså. I morgon så planerar jag att inte sova lika länge, men.. risken finns ju .  Men det kommer säkert vara dåligt väder,
så jag behöver inte ha dåligt samvete ^^ När jag får min lön, ( som är sjukt efterlängtad) så ska jag köpa mig en ny mobil. Det står mellan den nya sony ericsson eller iphone. Hjälp mig, beslutsångest !!!!!!!!!
Jag ska iaf försöka sova nu till den här underbara lugna låten av Marilyn manson.


Dryyygt!

Åh, jag känner mig ganska seeeeg just nu, kollade på mobilen när jag vaknade och klockan stog på 16.15. hur fan orkar jag sova så länge, när jag inte enns var vaken så sent igår.  Jag får skylla på att jag är en typisk ungdom.  Igår så for jag till anton och vi begav oss senare med bil tilll thomas, där tii och brasse och jocke också höll hus :) vi hede på en skräckfilm som ärligt var den värsta jag sett, (quarantine) hette den ,den var filmad med handkamera och det gör allt så mycket värre.  Jag har inga större planer på kvällen, men någonting blir dey vell i hope. jag ska iaf ta vara på de sista dagarna tills skolan börjar. Jag känner mig sjukt hungrig och måste vänta typ en timme på mat. omfg!
Hane!



fortfarande god kväll.

Jag sitter fortfarande och tittar på den psykiskt sjuka skrääckfilmen som visas på tvn. Men eftersom att jag är 2cool för en skräckis idag, så ska jag bege mig till anton och sedan till thomas. Det kommer nog bli trevligt. Är glad att anton har slutat jobba 4ever nu, så han kan leka med oss andra, än att vara en pussy som går och läger sig kl 11 typ. Är helmätt i magen nu, och.. ja. är 2cool för allt just nu känner jag.




God kväll :)

Kom hem från jobbet för ett tag sedan, och jag klagade lite igår över att jag skulle jobba, men jag tar tillbaka det. Dagen idag gick sjukt fort och det var riktigt trevlig, med tanke på att det regnar idag så tröstade jag mig genom att köpa 2 tröjjor.
Just nu så känns det som att jag vill träffa klassen igen och jag lovar att jag verkligen har saknat er alla i sommar.  Ikväll blir det goomiddag ,kladdkaka, godis och film.

Haha, hittade en tattuering som var ful söt.
 jag lägger upp en bild på den ^^





Låten som spelas nu:


Hej världen,

Jag ska börja med att skriva lite deppade saker hade jag tänkt.
Min familj ska äta kräftor ikväll hos patrik och rebeca, men jag kände att jag var too cool för kräftor och stannade hemma, men nu ångrar jag mig som fan, är vrålungrig och pallar inte göra mat. inte okej.
Det börjar bli kallt ute och det suger, SUGER gör det , jag vill ha värme och sköna nätter.
Skolan börjar  och det behöver jag inte enns kommentera.
Jobb i morgon, känner inte peppen riktigt
Jag har sockerdricka i foten.

Anyhow så har det varit en riktigt kanonsommar, med fest, film, människor och allmänt härliga dagar. Så jag känner mig ganska nöjd över livet just nu. Igår hade jag det sjukt trevligt, var på fest, for på " efterfest" hos alex, med mange, och tii. det slutade med att vi somnade allihop och vaknade kring 05 tiden. haha ,  Jag har också fått tillståndet att göra en tattuering av mina föräldrar, äntligen, ska beställa tid och sedan smäller det.
Nu pallar jag inte mer sockerdricka i foten.

RSS 2.0