pigpig...........

Idag är det onsdag, och det är sista dagen innan jag tar helg. gud vad skönt. :) verkligen.  jag har bara 4 lektioner och dom kommer gå hur snabbt som helst. :) asså vilken härlig dag! När jag kommer hem så ska jag tillbringa min dag med mamma, som kom hem i morse från Sälen. Jag kanske, kanske ska åka hem med Anton idag, ifall han klarar uppkörningen. så jag håller en stor tumme för honom.!!! Ikväll, blir det nog chill, och en promenad.
jag har föfövrigt blivit beroende av grönt Te. helt sikkt, drack typ 3 koppar igår på raken.! asgött.
       idag känner jag bara för att skriva massa skit, faktiskt, jag har så sjukt tråkigt på svenskan.
vi ska skriva en saga, eller jag ska skriva en fabel,
 men jag vettetusan hur jag ska göra det..
omfg. vad tror ni om " ekorren och det stora ollonet "?  haha! jag suger. 
Anyhow så är jag ganska mycket happyface att det är sol ute igen,
 det känns så mycket roligare, livet, dagen. humöret, världen, ja allt. 
Det är valborg i morgon ju, och jag har inget planerat än, shitt. men får ta dagen som den kommer.  


Natural complexion, pink cheeks, eyes day,
 and smoked rainbow at night.
Spring 2009 will show this.













 

Måndag, uuuuuuh

Idag,eller igår när jag skulle lägga mig så trode jag att jag inte skulle palla ta mig upp, men jovist jag var på asbra humör i morse. Fast man blev lite sadface när jag såg att det regnade. ajaa.  Men annars så började dagen asbra och jag kännde mig sjukt taggad på livet. (: 

idag har vi bara haft sköna lektioner käns det som, vi har inte gjort så mkt med andra ord, men det är vell alltid så när man har datorer på lektionerna?  jag har iaf misshandlat anton med datorladdaren men det var han så förtjänt av, tro mig.
Men just nu har jag ont i magen, och det känns inte bra, inte heller när jag insåg att jag hade missat halv2 bussen ,så jag sitter och väntar tills jag kan ta 3 bussen , ganska ovärt. skratta åt mig^* 
Mikael är snygg, jättesnygg faktiskt.
När jag kommer hem ska jag läsa engelskaboken,
sova lite, sen ut och gå med sysyer och sandra.
asnice!
ska misshandla anton lite till nu, vi är ensamma i klassrummet.... hähäh!! HAN ÄR DÖDENS!


Steka,12.04

Åh idag är det bara uderbart väder, och jag vaknade för ett tag sedan. Jag känner att den här dagen kommer bli hur bra som helst, och jag är på toppenhumör. (: Jag har precis gjort mig Te och mackor som jag ska sätta och och äta på altanen. Jag hade sedan tänkt att sola i någon timme,sen ska jag ut och gå. helt ubderbart.


Fredagen var iaf hur kul som helst, tack för att jag fick komma :)
det var sjukt härliga personer där också! haha när jag gick hem så var det den mest
 sjukaste hemfärden jag gjort iaf, xd hah!!
Lördagen gjorde jag inte så mkt på, var sliten som fan sedan fredagen, men vi åt grillat till middag som jag förövrigt älskar. Jag gickoch la mig efter maten och vaknade vid halv 9. sköönt. Jag gick sedan ut och träffade lite folk, och det slutade med gillning. trevligttrevligt.

Jag börjar förövrigt tagga valborg en aning! satan vad najs! vad ska alla göra?
och jag börjar tagga att det vara är 38 dagar kvar till Turkiet. awsome.  typ inte enns 6 veckor kvar(:
och inte så länge kvar till Metaltown heller. !!!!!! åh vilken underbar sommar det kommer bli känner jag.
Nu ska jag ut och sätta mig och sola,
hare
hane
hejs.


 Royal dragon, är hotellet jag ska till. sweet!

tisdag.

hej hallå hej tjena hola tjenare.
igår gick jag ut och gick i 1,5 h med pappa och sandra, hur härligt väder som helst (: så man var en aning less när man kom hem, då tände jag ljus, drack te och åt macka och lyssnade på min helt awsome playlist på spotify, åh vilken skön kväll. Jag sov 4 timmar inatt, men var ändå sjukt pigg idag när jag vaknade!! (:  men jag ska ju inte klaga...
Just nu sitter jag på engelska, och vi ska läsa bok med det är inte så kuwl, så jag roar mig här iatället. Klassen är sjukt snygg iaf, och jag har fått en inneboende i mitt skåp idag, Anton b! kulkul ^^ ha!! ja anyhow så jag har träning ikväll, och det ser jag verkligen fram emot. och nu skrev jocke på msn också, Yeeeyyyy:D^^  bara awsome!! 
jag sitter jusst nu och lyssnar på raise hell och dom är sjukt najs!!! 
Det blir att ta tidiga bussen hem idag, eftersom att jag ska till tandläkaren.. önska mig lycka till..
nu ska jag sätta mig och störa oskar när han läser, är pratsugen..
pussss!!

tidig morgon

jag ursäktar mig att jag inte svrivit på ganska länge. verkligen.
Men nu tar jag nya tag och är back in the game. 

asså under de dagar som jag inte har skrivit så har det typ inte hänt ett skit. tragiskt men sant.
jag har varit sjuk, och är det fortfarande..  men det är vell inget att skryta om. I torsdags var jag på tjejmiddag hos jossan. hur trevligt som helst, helt unerbara tjejer ocks(walle,lina,jossan,linn) vi drack gott och åt jätte god mat på la casa mia. sedan när vi kom hem till jossan så pratade vi, spelade pratmakarna som måste vara det mest sinnessjukt roliga spel genom tiderna. vi bjöd även på ganska helflippade danser, ha!! det slutade med att jag och linn sov över. hur mys som helst.
Jag har under några dagar under lovet hunnit vara själv hemma, pappa och sandra var på ngt fjällenställe, och jag var för lat för att orka följa med. skönt var det att vara hemma också. 
HA! ja jusste, det var några dagar sedan men, iaf så blev mitt hus stormat av ett gäng retards iaf.(simon,anton,rickard,bäckis,dyngolle,) dom stannade ett tag och åt upp allt mitt chips och godis (L) härligt gäng dedära.  Efter en stund for vi hem till anton för att dom skulle lana, så det slutade att jag satt där med min laptop och var lika "cooool" fast jag spelade inte cs, men anyhow så kom jag hem kl halv 6 på mirgonen. och vaknade 15,45 på eftermiddagen.. sikkt. 

Idag var det också ganska sikkt. Mamma väckte mig kl halv 9 :O halv 9 på morgonen. WTF!
iaf så skulle hon ha med mig ut och gå, och eftersom jag inte hade hunnit vakna enns så i trötthet så tog jag på min kläderna och gick ut. fyfan. längesedan jag kände mig såå seg! Och längesedan jag sett nordmaling så seg. Inte en jävel var ute, knappt flugorna hade vaknat ,då äre illa.....  Men det kan iofs vara kul att vakna normal tid någon dag också, jag har inte vaknat innan kl 1 under hela lovet.  jag har iaf huvudvärk. inte så taggande, jag tycker att den kan ge sig snart.   Men jag sitter på altanen och lyssnar på musik och försöker sola. det är faktiskt sjukt najs joajao.
Men nu ska jag göra ett tappert försök att försöka somna i solen. så jag återkommer. med kanske lite bilder (:
jag ids inte kolla vad jag skrivit, så räkna med stavfel ^^
puss!

RSS 2.0