stand up and shout...

Hello there!!
Hoppas att eran dag varit bra, även ni som legat bakis idag och velat dö typ. Men jag har full förståelse för det.  Ville dö igår, av ren tråkighet. Eftersom att det var ladies night på puben igår så var alla, jag menar ALLA mina vänner där. Och jag som inte är 18 satt barnvakt åt min lillasyster , eftersom att min mamma också skulle på ladies night.. vet, kan inte bli värre. jag såg iaf hockey med jonna.. modo-frölunda 1-1.. ganska värdelöst.. Men men.. Iaf sen så såg vi film sen kl 9 kanske somnade jag och sov sedan resten av kvällen.. det var min lördag kan inte ha varit sämre.. Fast var ju iofs pigg idag på jobbbet ^^  Efter jobbet så käkade jag middag och sedan får jag och jossan till linn.. där myste vi, såg tv och gjorde en lista för : vad vi ska hinna göra i sommar. ^^  ska ut och fika på stan med dom två i morgon och sedan ska vi ta buss till hörnefors för att fara på HH.. blir en kul liten tripp..  Nu ska jag duscha (som känns otroligt jobbigt just nu) men see yaaah i morgon.
Nattiiii!!







ROCK STAR!

Hellow alla! :)
helg nu och det känns skönt. Ännu skönade är mina fredagar som består av 2 lektioner. gick på stan idag med paula och  köpte mig en tröjja, smycken och skor.. allt vill bo i min garderob.. vetdet.  Jag är just nu eensam hemma,ovanligt? hah, men det är skönt.. har gjort mig lite fika nu och sitter och ser på film på 5an. Rock star. jag älskar den filmen. sett den ett antal gånger. ^^ i morgon blir det jobb och hockey och på söndag blir det jobb också. PENGAR! det kanske blir så.. kanske att jag föjer med pappa och sandra till thailand i 4 veckor.. Men 4 veckór från skolan vet jag inte om lärarna går med på.. anyhow.. nu ska jag fortsätta se filmen och ni alla får ha en trevlig kväll.. pusslove




.



satt jävligt gött i käften. Druckit cola och ätit en banan i hopp om bättre väder och tider här i skolan.  Skulle nu  kunna klaga ihjäl mig på att jag hade utegympa idag, åkte skrillor i detta väder.. första tanken var : shit! jag vägrar.. men . när man väl var ute på isen vare riktigt roligt..^^  mina skills är typ i samma nivå som foppas.. ja. sant. heh. här kommer lite småplock :








.




Är helt galet glad nu!!! såg att in flames skulle komma till metaltown..(( www.metaltown.se )) och jag känner mig så glad över att jag har biljetten redan. *lättnad*  nu känner jag att jag kommer sova gott och allt illa som jag har tyckt om vissa personer idag, ((kan ha varit randoms tex.. )) är som bortblåsta nu. Plus att min kvääll varit asmysig. hade en  mamma dotterkväll ikväll. mötte mamma på stan, vi tog en liten fika.. kollade i affärer, käkade middag och sedan for på bio :)  nu ska jag se lite tv sen sova. Godnatt alla!!





.


är dom goaste jag vet! verkligen.. älskar när linn får kväljningar osvv. skrattar typ ihjäl mig.hah!!  Vi satt och käkade lunch idag och haha jaa.. det blev mycket skratt.. jag ska göra teater idag också på engelskan.. taggaaande.. men har nu bara 2 lektioner tror jag kvar och det är ju en.. ja en.. stor lättnad. Men ska dock stanna skvar i skolan för att vänta på mamma och sedan ska vi fara och äta och sedan se bio :) awesome!!! men.. nu bärjar redovisningarna... hane!!

,

                 

snart ska jag lägga mig  och se på i en annan del av köping och kanske lite family guy.*tummen upp* efter att jag  har hittat min andra töjning till örat.. mamma har slarvat bort den. tror jag.. hon som städade mitt rum sist iaf. hatar när jag inte vet vars mina saker tar vägen. (kanske du läser det här nu mamma) Men ni alla får  sovagott och ni får en ha en bra dag i morgon. nattii..




.

chacha bloggen her. hah lol.
sitter på naturkunskap nu och jag lovar att det inte äger..  vi håller på att prata om bigbang. och eftersom att  jag inte tor på big bang så.. skiter jag fullständigt i vad som hände och allt.. nu tror ni alla att jag säkert är kristen bara för det, men nope. inte det heller... är ateist.  Ludvig sitter framför mig och är fin. han ser inte heller ut att bry sig så mkt om bigbang. så jag tänkte visa er vad jag köpte för skor..  slutar snart btw också, och det känns sweet! ska gå med pats på subway, han skulle köpa lite kakor . heh. Haneeee!!



Goooomorgon!

Sitter just nu och käkar frulle, det blev en skål med kellogs red berries och en macka med skinka och gurka.  Det är typ det mesta jag ätit till frukorst någonsin .. pallar inte på morgonen.. Iaf så sov jag dåligt inatt(för alla som ville veta) låg faktisk och tänkte på skräckfilmen som jag såg igår.. om att jag typ skulle råka bli biten av en mördarsmittande insekt.. huvva.  fick typ gåshud nu..  Jag ska med bussen kl 8.15 så det känns chill. har 3 lektioner idag och slutar 12.12 typ:) nu ska jag gå vidare till badrummet.. ha en bra dag och jag bjuder på morgonens låt : njuut.




Heellow!

jag vet att jag inte skrivit på väldigt länge, och det beror på att jag  inte varit inne i världens gladaste period.. Men,. den är över nu, ((tack och lov)). Så nu ska jag som ha en nystart. Ni vet.. kanske ett eller nåra inlägg varje dag. Lägga ut mer bilder, her egentligen en massa bilder på nya saker, skor,kläder jag köpt osv.. ska börja lägga upp mer musik också , Jag hoppas att det här håller sig nu.

Kan börja med helgen. I fredags så for pappa och sandra till stan, dom skulle sova på hotell under helgen.. så yttligare en gång ensam hemma, och det är verkligen inget jag klagar över. hehe.. Anton kom över och vi såg på Let's dance.. som vanligt så skämms man lika mycket varje gång man ser det.. eftersom att rabih är med. Han är dålig, ful och jag tål han bara inte.. mfhhhrr. Anyhow.. sen så SPÖADE jag anton i yatzy!!  var en otroligt välsmakande vinst.  Igår så vare ju modo på tv, anton kom över då också också och såg matchen med mig, och.. ja, jag säger bara... mats zuccarello aasen.. favoriten!.. och vad ni tycker vet jag inte ..  Sedan så for jag och antons familj och spelade spel hos hedbergs, det var riktigt trevligt.. galet härligt folk..!!

Idag har jag ej gjort så mycket. faktiskt.. Sett på skräckfilm med pappa och sandra,satt och käkade middag under tiden,och skräckisen var som... slämmig.....vidrig...med en massa kryp.. så fick inte i mig så mkt middag.. suck. har blivit äckelmagad med åren. sen så vare ju ofc i en annan del av köping som var ett måste att se. bättre än Ph typ.. så nu ska jag snart hoppa i säng, kanske platta håret lite så jag inte behöver göra grovjobbet i morgon. men ha en fortsatt god kväll. natti. ^^



Såja!

Hej igen, det var längesedan. Jag skyller på att jag är lat. !!
Nu är det en början på en ny helg, och ja.. det känns dåligt, lixom.. sista helgen på lovet, det gör vell ingen taggad I guess..  Dom senaste dagarna har jag hunnit känna smicker, glädje sorg och..längtan..  smickred blev jag faktiskt inne på max. efter att jag hade varit och sett avatar(som var helt galet bra).. nämligen  det ligger till så här att jag fick en killes nummer på hans kvitto och han trodde jag var 25.. haha vet inte om jag ska ta det.. bra eller dåligt.. hah. charmig var han iaf. Glädjen fick jag faktiskt nyss. Vet nu att sommarjobbet är klart och det känns galet skönt. och sorgen? vad tror ni!?  jo modos usla förlust igår...  aldrig kännt en sådan lesshet på någon match tidigare ever.. och längan fick jag av jocke som bara helt randomn började prata om house of metal... det är ju fan snart! satan vad jag taggar.. helt galet.. sickt med bra band.  jag har hittat ett band som jag inte lyssnat på på väldigt länge.. men idag så kände jag suget och nu lyssnar jag på den underbara rösten. AV EN KVINNA :O lägger ut en video.. Hane så länge!


helt awesome

Sitter här nu och väntar på att andra perioden ska börja. Det står nu 1-0 till modo. !! känns riktigt gött. Men blev less att domaren dömde bort ett mål, fast det var vål..lessheten.. men ska ge er en awesome video nu. och lyssna, lyssna på den..




...


<3





Morning morning!

Jag tycker synd om alla som satt uppe i natt för att se hockey(ävenjag), eller det var ju spännande när matchen väl börjat, men förlusten kan vi skippa. Var övertrött när jag skulle sova.. när jag väl fått in lite lugn i kroppen och lyckas  somna så vaknar jag av att det är en massa snickare typ som målar och håller på i vårat trapphus. jävla skit. sov kanske max 4 timmar inatt.kul.

Och ångesten att skolan börjar snart igen,den har ärligt  aldrig varit så här stor. Har en massa omprov som jag ska göra efter lovet och jag är så smart att jag inte tar med böckerna hem..Det är rättkunskapens fel att det går dåligt i skolan. sjukt värdelös kurs. välj den inte, ett tips från coachen.  Juste, igår innan hockeyn hade börjat så tänkte jag att allt var lugnt.. när jag skull he på svt24så hade vi den inte, serriös vi har sjukt många kanaler men inte den.. kände lessheten.... tänkte att det skulle vara kört men nejdå.. johan skickade en länk så jag kunde se det på internet istället.. han räddade min kväll och jag blev happpyy..thanks^^ Nu ska jag göra frukost och lyssna på mötley. Hane!


SNYGGELISNYGGSNYGG


SNART!

Inte länge kvar till hockeyn nu !! kommer bli awesome. äter typ för att inte somna. hehe!!
Har hunnit se ja den underbara men tragiska filmen åter till cold mountain. Och mamma mia. Nu sitter jag bara och klickar runt osv.. och lyssnar på fatal smile. dom är bra . :) heheh se yaah!!





Söndag va?

Helloooo!!
snart så ska jag sätta mig och se en film kl 9 som går på 5an Åter till cold mountain. :) Är sjukt pigg idag eftersom att jag sov 13 timmar inatt, men det behövdes.  jag har städat som en tok ikväll för att bli av med lite energi. hah!! Och ikväll är det ju hockey.. kl 03.00. fick veta det av johan. hade totalt glömt! tack^^så efter filmen skajag pallra mig till statoil och köpa godis och dricka som kanske ger mig lite energi att klara natten. SKönt att jag är ledig från jobbet också :) anyhow.. så ska jag se film nu. Men hörs sen!
hane!!
Den sjukt snygge Jude Law är ju med också..great!!




Hello!!

Igår var jag så less på livet, glömde bort att mobilen var trasig, sedan när jag kom på att den var det så blev jag sjukt depp. Sedan så stötte jag läppen i datorn.. började blöda, bet mig hårt som fan i tungan, var bakis, hade huvudvärk. Sedan när jag satt i tvrummet så kände jag att det luktade bränt. jag ba. vafaan! sedan så luktade jag mig till det brända, och det ledde mig till mitt rum, hade tydligen hett igång min plattång.. blev svarta märken å golvet efter det. trodde det typ skulle börja brinna. inte okej.

Just nu sitter jag hos min syster och är barnvakt åt hennes lilla ängel olivia. Vi har ätit lite chips. är man moster så får man skämma bort barnen. Funderar på att fara ut och äta pizza med henne ikväll. Olivia ligger här brevid mig och ser på nalle puh. sötunge! Så när ida och robin har kommit hem från stan kanske vid 8-9 tiden så ska jag hem till mamma och fredrik och vara barnvakt där åt jonna. Asså vilken dag och kväll. Kom och hälsa på mig..heh.......
Jag hittade en massa bilder på idas dator.. några på mig sedan jag gick ut 9an.. och en massa på olivia. ska lägga ut. heh




haha pappa skulle typ leka bög eller nått! ^^ jag och papa på skolavslutningen i 9an btw..





Det var allt från mig och olivia, nu ska vi äta lunch.. hane !


True

Hej på er alla!!( ni som känner er bakis, ni  som inte får i er någon mat, ni som känner att bakismaten idag räddade era liv).. osv. Hej.

Jag ska bara skriva några korta rader, är inte så pigg idag. hah. Iaf så hade jag det trevligt igår, började att linn kom hem till mig och vi åt och gjorde oss i ordning. Tog sedan bussen till teg.Där var det en massa härligt folk. Nordmalingsbor endast faktiskt. Jag gjorde världens fail igår,jag och linn satt  och pratade och drack när jag skulle he igen min mobil och jag lyckas att tappa ner den i min drink... linn dog av skratt och jag visste inte om jag skulle skratta eller gårta men jag började skratta. Torkade mobilen och hoppades på det bästa. Men icket. den glappade, allt görsvann i den typ och tillslut så la den ba av. Så nu måste jag verkligen köpa en ny mobil. Så ni alla som försökte få tag i mig, fast det inte gick, har ju förklaringen här.  Vi tog senare en taxi in till stan för att fira 12 slaget där, lika fint varje gång är det. :) Sedan efter att sett allt och så så for vi tillbaka på teg igen för efterfest...   har en massa annat också.. men ids inte ta allt.
Jag känner just nu att jag bara vill ligga  och sova, men ska se om jag orkar hitta på någonting.
Men jag hoppas att eran nyår var kanon och att 2010 kommer bli ett awesome år.

Hane!!


tvåtusentiooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!

TJA! tänkte berätta om min nyår igår, som fram till kl 1 ungefär, var riktigt nice!

kvällen började med att jag käka kebabtalrik på teg, drog sedan till linn och fixade undan saker som kunde gå sönder, och började dricka. Sen vid 8 började folket komma och det blev riktigt bra drag, hade kunnat bli sjukt nice om inte nåra jävla idioter hade börjat förstöra saker, och sno folks dricka. Så alla ut vid 11 och ner mot stan, innan det drog jag, matte,truls, jimmy, gb, robin och nå randombrudar till matte och sa gott nytt år till hans mamma och hennes gäster. sedan gick vi ner till stan och träffa vigge micke hj o lite fler folk från holmsund. Sen tillbaka till teg i världens snöoväder, ville verkligen döda gud. och efterfest hos jessica, som var värdelöst, satt bara i en säng och drack öl typ.. så jag tog 2 bussen hem till umedalen!!

alexandra gick ju inte få tag i under kvällen heller, för den smarta ungen tappade telefonen i nån grogg så den förstördes, väldigt lyckat!!!


aja, nu ska jag typ sova, slitet!


// aleeexanderrrrbooiii ;)

RSS 2.0