jadu anton..

nu är det såhär, att anton horan björklund, verkligen tog åt sig av mitt lilla inlägg på alexandras blogg igår, och har på sin 0 besökares blogg (ok, 1 besökare,mig,) skrivit ett inlägg där han utger sig för att vara mig. han skriver om hur jag erkänner att jag är den största fjortisen och har pussat nån jävla randomkille och att jag är bög osv.

Lillkillen måste verkligen känna sig hotad eftersom han har lagt ner så mycket tid på att fundera ut det där inlägget.
egentligen skriver han om sig själv,  men under mitt namn för att han inte vill att folket ska veta att han är bög.. tycker synd om pojkspolingen. men vad kan man göra åt saken. förståndshandikappad som killen är så är det inte så lätt att skilja på rätt och fel. iallafall så ville jag bara berätta för er om detta inlägg så att ni verkligen förstår att han skriver om sig själv. Ni får gärna läsa hans blogg eftersom att jag är så säker i min manlighet att jag klarar av detta, något som anton tydligen inte är...
han kommer förmodligen skriva ett till inlägg nu om mig, eftersom att han verkligen tar åt sig av vad jag skriver på alexandras blogg, gulligt va? jag menar, jag är 16, snart 17 och han fyller snart 20.. STACKARS POJKE!

jaja, läs på för fan, tänkte dock göra ett infall och berätta att anton är snäll egentligen, han blir bara lite stingslig när man klagar på hans utseende.. man tycker ju att han borde vara van, en som sagt. Det är anton vi pratar om.. ja! men anton, puss på dig bubben, vet att du tycker om mig egentligen :*:*:**:

// aalexanderbooii

TJA ALLA!

 Nu har jag precis kommit hem från stan. för andra gången.!! åkte ju in idag och tog halv 2 bussen hem :) for sedan till maria på kalas och sedan in till stan igen för att se hockey, och träffade linn där, kulkulkul, satt med henne faktiskt. ! iaf så förlorade löven, och ärligt så är jag inte så chokad över det. LÄNGE LEVE MODO HOCKEY säger då jag! Det känndes som att det var 40 minus i hallen och jag satt och frös konstant! så dricker te nu och sedan väntar en varm dusch och sängen. sista jobbdagen i morgon för det här året också!!.  gosh!
Hade ju en gästbloggare igår, hahah. trevligt, trevligt. Kanske kommer det fler inlägg från honom. (blir så dyrt eftersom att jag betelar honom) hehe.
HANE!







Ja, jag äger världen, och?

Chacha bloggen, alexanderboiiii här, alexandras härskare och överhuvud. JA jag vet, underligt att en så awesome person som jag skriver i en sån här randomblogg. Men allt för alexandra. (hon betalar mig)

Iaf så sa hon i sitt förra inlägg att hon skulle sova, men ni blev lurade. hon sitter i skrivande stund och samtalar med mig om allt mellan himmel och jord. Mest om alla fjortisar i stan dock, och att vi hatar dom.

Har ngn fler än jag märkt att alexandra är väldigt väldigt duktig... på att stava fel? jag förstår inte hur man kan få vartannat ord i en mening att vara felstavat.. men men, man blir som dom man umgås med, Alexandra är stavningshandikappad och anton den fule fan, är utseendehandikappad, perfect match?!

nä, nu ska jag bege mig tillbaka till mitt samtal med alexandra, bad henne att vara tyst under tiden jag bloggar, och ni märker ju vilken liten toffel hon är.

tänkte avsluta med att berätta alexandras lösenord till bloggen, vilket är .......



                                    ........... HA, lurade. n00bs.


sov gott, er härskare och gud. Alexander Lundgren.

Btw, så kommer nu några rader om mitt hat för blogg.se, som är helt jävla invalidt, den som skapade blogg. se borde brinna i helvete och dö en plågsam död. jag har nämligen skrivit 5 inlägg, och alla har försvunnit, händer det igen, kommer jag personligen att söka upp idioten som uppfann helvetet (ja det är helvetet på riktigt) och visa anton för denne personen. ack o ve vilken syn, den personen kommer förmodligen att begå självmord eller något annat drastiskt som kommer i tanken när man ser anton, typ som att mala huvudet i en köttkvarn eller något.


.

        

Nu ska jag krypa ner i sängen och somna till en fruktansvärt bra film. Är lite pigg efter ett intag av mycket cappuccino^^  Får hoppas på lite folk i stan i morgon, så att det går fort. Men nu får ha en god natt och en god morgon.  NattiNatti.


.

                          
HEJ ALLIHOPA!
jag sitter nu och är otroligt nöjd efter en skön vinst! heh.  Har precis tänt en massa ljus  och har börjat att koka te i väntan på att mamam ska komma hem till mig och se film. En riddares historia. Den är så sjukt bra ochjag kan se den miljoner gånger om. I morgon så ska jag in till stan, hade tänkt vara där då det öppnar, kanske hinner köpa de få grejjer jag ska ha innan allt folk kommer. hade tänkt att köpa lösnaglar, skor, och några hårspännen. det var nog allt. Ska sedan hem och någon timme hemma ska jag tillbaka till stan igen, blev bjuden på en Björklöven match, och hockey kan man ju inte säga nej till. så där tillbringar jag nog kvällen. Sedan så väntar jobb på onsdag. HAh Superhero movie började nyss, den är ganska kul, eller sjuk om inte annat. hane!





.

                                               
Hello there.!!
Hur mås det idag? bra? okej kul att höra. nice.!

Kul att idol erik och kalle just skulle vara i stan idag, jag som skulle in och köpa det sista inför nyår, men icket!!  stan lär ju ha varit full av skrikande småtjejer och även gamla tanter. så nejtack. jag åker in i morgon istället.

Jag har nyss sett klart på sex and the city, goodie. Skulle värma på glögg och äta pepparkakor i brist på annat, men råkade glmma glöggen på spisen lite för länge,så den smakade inte okej. Vaknade i morse av att mamma kom till lägenheten och undade om jag skulle med ut och fika. kan man ju inte säga nej till ^^ NU sitter jag bara  och väntar in timmarna till hockeyn och att mamma ska komma hit och se mysfim :) Ha ne trevlig kväll!
HANE!




Sådärja!

Jag ser och vet att några uppskattar mitt förra inlägg och stöttar mig på punkten att vi inte tycker om frodo. Bra där!
Det blev att jag for ut igår ändå, kul att fräffa allt folk, det var sjukt mycket folk ute. riktigt roligt. Men inte lika kul att se folks besvikna miner som blivit av med jackor, väskor ect.  Hande iaf lite svårt att somna sedan jag kom hem. Efterfest á la grannen,  det lät som att hela nordmaling var där ^^ haha.!! men jag är int bitter.!!  Iaf när jag kom hem kring 4a tiden kanske eller nått så var jag tvungen att ringa och väcka mamma, eftersom att jag sov hos pappa ensam,och min mobil hade lagt av. Så jag ringde henne och sa att hon skulle ringa och väcka mig halv 10, så jag kunde ha god på mig att göra i ordning mig till jobbet. När hon ringde var det första jag hörde : " men förlåt gumman, jag glömde bort, klockan är snart halv 12. VI åker om 5 minuter. förlåt".. hade inte enns tid att bli förbannad.  fick stressa som en idiot... inte kul.
Snart ska jag fara på middag hos min moster och det ska bli riktigt gött. Hungrig. inte ätit ngt idag än.
sedan ikväll så får jag se vad kvällen bjuder på :) ha en fortsatt trevlig dag!!


Clean låt osm fan!




vad är det här!!!

jag sitter och ser på Sagan om ringen nu, och i alla filmer så har jag en avsky mot frodo. !! jag vet inte vad det är, Men hatet, eller vad det nu är försvinner inte. blääää. Hatar hur han är i rollen. Okej, det kanske är synd om honom att han måste bära den hemska ringen.. jag bryr mig inte. Jag har då min favorit i den filmen och det är LAVSKÄGGE, Han är ett av träden.  Nu låter jag sjukt nördig men. heh





och nu till frodo,  BLÄÄÄ!!!



Men han är ju inte så himla ugly i verkligheten. men det är något, hans ögon eller något som jag bara inte klarar av.

 typ som HÄR!

TJAAAAAAAAAAAAAAAAA

Jag sitter nu och öööser till musiken som grannen spelar,den är så hög att jag inte behöver ha på min musik ^^ hehe!! Jag är iaf sjukt avis på alla som kan komma in överallt nu, ( alla som är 18 och uppåt) för de flesta går ju ut och partajjar på judagen. Iaf så hade jag en väldigt trevlig och fin jul, hopppas ni hade det också  :) jag fick en massaaa fin julklappar, och pengar som verkligen behövs. Hade tänkt spara dom till sommarens händelser. Jag tog nyss på mig min nya nitklocka som jag Ääälskar. Den får bo på min arm nu. Funderar på att göra någon mat, men är ganska lat idag. heh. men nu ska jag gå ut en svängis, är ganska rastlös. Hane





.





Jag vill verkligen önska er alla en riktigt god jul. Att ni får äta God mat och vara i trevligt sällskap.  mamma och fredrik är i lögdeå och firar lite jul hos fredriks föräldrar, jag ville sova vidare när dom for, så nu är jag ensam hemma och väntar på att dom ska komma om några minuter. DÅ kommer det fler folk och sen blir det myspys med kalle och gänget på tv.  Ha en bra dag!
hane!


07.20


                               
Hallå alla glada!
Snart ska jag fara iväg på jobbet, åker med mamma idag kl 08. Blir 2 timmar mer men, det ger ju mer pengar också.. Uppdatering sedan igår : Var ju hos linn i söndags och det var sjukt mysigt, härligaste gänget också.  Jussi, linn, jossan, emelie, anna och lina.  vi åt gofika, spelade med andra ord, satt och sjöng singstar, såg film osv.. typ alla sov över även jag. Sedan så stannade jag där tills igår till kl 5. asmysigt. vi låg och såg på tv, sov lite. åt fika. sov. Tittade på tv.. haha! Mysogt iaf. Igår färgade jag håret. känns skönt att vara sin mörka färg igen. AWESOME!  men på tal om tanter så är det bara 2 dagar kvar till jul! asså vad hände där? tiden bara försvinner iväg! nästan lite läskigt. Men det är go mys att det är en massa snö.!!  kanske ska dra med jonna till pulkbacken ikväll ^^ heh. Men nu ska jag snart åka! ha en fortsatt trevlig morgon/dag! Hane

 

 


.

                                             

Hello söndags lovers!  

Känner ni inte att ni gillar söndagar nu? jag gör det iallafall, eftersom att jag inte behöver tänka att det är skola i morgon. heheh. skrev i fredags att jag skulle uppdatera senare på eftemiddagen/kvällen..  Men det sket sig som lite. Eftersom att  jag skulle powernapa.. och den powernapen blev över 6 timmar lång, vaknade 18.30 av att pappa sa att det var mat. ganska illa. det var den fredagen. I går var jag på fest, men höll mig nykter eftersom att jag jobbade idag:) det är verkligen kul, kul att känna att man har ett jobb att gå till. Ärligt.!!  Ikväll blir det myspys med en massa goda brudar hemma hos linn. :)  så nu ska jag fortsätta slå in lite paket och lyssna på Uuunderhärligtbra musik. 
 




.

 




Jag är så glad nu att det är jullov!!! Och snart är det julafton, och nyår. Omfg! Ikväll blir det mys och klä julgranen. Försovde mig idag, så jag missade fikat med klassen , men kom precis till skolan i tid för att se resten av underhållningen. Dom som sjöng och spelade var jätteduktiga..  Sedan så fick alla gröt, och sedan slutade vi.´
nu ska jag dra en powernap, är astrött. Hörs sen alla. hane  





.



Nu ska jag sova och hoppas på en mysig dag i morgon. :) Det får nog ni också.Nu ska jag bjuda kvällens låtz :








fick julmust idag till lunchen.

tjaaaaa rock-on-sare. heh
Idag på skolan var det ju julbord, WOHOW! eller!? haha man fick 3 korvar, 5 köttbullar en skiva skinka en julmust och en mandarin. Jävlar vad skolan sattsade. ;) nämen dom gör la sitt bästa. hejja skolan.

När jag slutat skolan, så åkte jag bussen hem med olov idag igen. Han fick höra på min underbara engelska som jag pratade, marica och robin fick höra på det också. <3 hehe. åkte till busstationen och senare tog jag en buss till lögdeå till mammi på jobbet. Kom hem med lite nya kläder. Känns som evigheter sen sist jag handlade kläder.
Jag sitter just nu och har gjort fot och hand manikyr. Känns gött om både fötter och händer. har röda naglar nu, lite så där juligt.
I morgon är det julavslutning, det ska faktiskt bli ganska mysigt att fara på det. ser typ fram emot det.:) Nu ska jag ner och vara dryg med min familj. Hane.


God morgon, Gooooooooood morgon!

God morgon alla pigga och glada. !!
mås det bra idag?
Jag känner iaf själv att idag är jag trött. blev mindre än 4 timmars sömn inatt och det känns i hvudet och i ögonen. Men det går över med alvedon och en reäl frukost. somsagt, Redovisning nu på morgonen och efter det kanske hemfärd. Jag skulle vara to cool för kläder när jag skulle stoppa in motorvärmaren i bilen i morse och gick ut i  bara tofflor och morgonrock, idiot. Det var svinkallt ute, jag fick in snö i tofflorna och hålet där jag skulle stoppa in mororvärmaren hade frysit igen. Så jag fick stå där och frysa fingrarna av mig  innan jag fick upp det. inte najs. nu är mina rostade mackor klar. hane!
Morgonens låt kommer här:





ikväll...

har jag gjort varm oboy med gräddeeeeee och hjärtströssel, fint! hehe... fyfan vad göttt det var. Är dock mätt och jag kommer att få ont i magen ikväll tror jag. Eftersom att  jag är laktosintollerant, och grädden var vanlig grädde. men det är smällar man får ta. Sen åt jag en massa god choklad. Jag firade mitt pluggande idag, det var nästan kul att plugga och veta att det här är det sista innan lovet. :) hehe. kul. Snart ska jag fixa lite kläder, och måla mina naglar.



Jonna hade en fin lucia utomhus. :)


HEHHHHHHHHH.....

tänkte bara skriva en rad om att jag är så bra. hehe skojja.
Skolan idag har varit aschill. började dagen bra med att marica ramlade i trappan när vi skulle ner till gympan. Jag fick skratta och det gjorde min dag... hade prov efter det sedan en fetlång håltimme typ 3 timmar sedan prov igen. där vi skulle göra provet i par. Jag gjorde det med paula. :) det fick fan bra.  sedan så slutade jag. Hur bra dag som helst. satt med Olov i bussen hem, härliga människa. Ikväll ska jag plugga så jag kan göra min muntliga redovisning i morgon. sen FREDAG, LOV,UNDERBART. Lovet kom i precis rätt tidpunkt, likaså snön. Mysigt ute nu ju.  Jag sitter just nu och ser på simpsons och det är lika bra som alltid.
Men det känns som att någonting saknas nu på dagarna? jo hockeyn, astråkigt att det är uppehåll men spelarna måste ju få käka julmatN och vila lite också ju,
kan ju vara bra för foppa också.

Älsklingslinn fyller år snart också. 15 år!!! hehe skämt! hon blir faktisk 18!
18 är en ålder man ser fram emot att fylla, 17 och 19 är kanske det vördelösaste att fylla, har som ingen funktion lixom.  Nu tänker jag bjuda på dagens låt och sedan lägga mig och sova tills maten är klar. Jag gör alltid det. går som bara inte att hålla sig vaken. daXxX för en powernap.




glömde en sak

DAGENS LÅT

 


fin dag !

började dagen med att jag råkade, jag RÅKADE faktiskt gäspa på torbjörns lektion, och jo. KLART som fan att jag fick skit för det. jag får inte enns gäspa på lektionen.. och andra gången jag råkade göra det fick jag onda ögat. suck. Sedan när jag skulle redovisa hade jag med mig boken upp, nämen då fick jag inte redovisa heller, det var "oacceptabelt enlig torbjörn".. så min grupp fick fortrsätta redovisa utan mig.. asså vilken klimakterie kossa han är! man kan säga så här, han förstörde min dag... grattis till dig torbjörn.

Och dagen fortsätter att vara jävlig. Tycker synd om våran klass att vi har en sådan dålig mattelärare att mer än halva klassen fick ig på vårat prov, även fats vissa hade pluggat mycket. jag själv fick inget alls eftersom att jag inte gjorde det. men jag har ju kunnat räkna ut vad jag skulle få på provet ändå.. Sedan så är mitt knä mer smärtsamt nu än vad det har varit EVER! sitter faktiskt och tycker synd om mig själv, och får fram ett stön lite då och då eftersom att jag kan knapt röra benet längre.. kul. Men över till en bra sak, så har det börjat snöa!! WOOT!!  det är  bland de första gångerna i mitt LIV som jag sagt att jag gillar snö. men det är ganska mysigt att gå på promenad när det snöar. Skulle gjort det ikväll men. icket.  ser ut som en tant med benförlamning typ när jag går. Men ska försöka gå till min syster som bor på andra kvarteret iaf. Förövrigt så ÄGER livet. hehe..  nämen det rullar på. snart jul och det känns skönt. ska på julbort på lördag  också.. Plus att det blir fest i stan på fredag.

nu ska jag dra! hane!


nu brinner jag av

Hade just skrivit ett långt och fint inlägg, nä men då så lever datorn sitt egna jävla liv och allt försvinner. Jag hatar laptops. Iaf så skrev jag i det förra inlägget att jag råkat pajja min tv, och är ensam hemma så ingen kan hjälpa mig. så jag sitter här alldeles förtvivlad. själv..ensam....kort..hehe. jag är för lat för att laga middag idag också, så det blev fil och flingor med bär. satt gött det med.
har jobbat idag också btw.. det var najsee

jag har hittat min nyårsklänning och det känns skönt. och med rätt grejjer till så kommer det bli awesome.  vars ska ni vara på nyår ??  Jag ska iaf försöka fixa tvn nu och ja..
hane!



awesome!

jag sitter otåligt och väntar på att hockeyn ska börja. Och för att känna mig extra taggad så tittar på på en massa helt urspårade sjukt sköna headbangs.. KIKA IN






ensam hemma

Nu är jag helt ensam hemma. har nyss ätit mango som var gött i käften. Men jag har inte orkat att gå och duscha än, så jag sitter och tittar på lite bilder när vi var i turkiet. Det var sjukt awesome där. så jag tänker lägga upp lite bilder i brist på annat,  kanske ger en beskrivning ibland också. måste göra något att äta. bara käkat frukost idag. peace

hade trappa upp till mitt rum

min säng,sov gött i den.

osv........

fick personalens uppmärksamhet...hehe

ida,robin,pappa.

Memmeth, hälsar på hans affär varje gång  vi är i turkiet

en tant.....



området

osv....



haha fan vad tör jag är.!! gött!

känns taggen?

Ser fram emot att se den här på bio.. smaskensssssssss




Lördag den 12e

Åh hallå igen!
jag har inte skrivit sedan stenåldern typ, men nu är jag back. Det har hunnit hända en massa saker som jag inte skrivit och som jag redan glömt. heh. ANYHOW så är jag alone home ikväll och i morgon. ganska gött i käften. Jag ska se hockey,hockey,hockey. Kanske det som min vardag cirkulerar runt om just nu, hockey.  jag har hunnit med att vara på julbord, varit på dagis på fältstudie veckan. och det var verkligen hur bra som helst.  alla underbara barn. Ska snart dit och hälsa på dom igen.

Jag är iallafall sjukt sugen på nyår nu.. Hade en tanke om att fara till Hemavan men det känns ändå inte så värt när jag inte är 18. Så det blir nog gamla vanliga umeå, och det är ju inte fyskamm det heller. :) Nu ska jag se film och tagga ikvällen. Hane!

körde på glitter , heh


Det börjar bli större. AWESOME!

RSS 2.0