efter regn kommer solsken? eller bara mer regn.

Idag kan det ha varit den skönaste skoldagen på länge. Hade 2 lektioner och dom gick sjukt fort.
Just nu sitter jag och äter lite godis som jag och marica köpte innan vi åkte hem med bussen. måste ju få unna sig ibland. När vi kommit hem så for vi och åt lunch på fiket. mysmys. Jag har legat och sett sista programmet av förlossningskliniken som gick på 4an. haha vet inte varför jag tittar på det, men dom små nyfödda barnen får mig verkligen att smälta. Men dock så blir man ju mer och mer nojjig på att föda barn efter man sett programen. hahah. Det är iaf pissväder ute nu, och jag ska hämta jonna på dagis kl halv 6. i regnet !!! döda mig. Jag sitter och tittar på lite skor också och dom får mig också att smälta. Jag skulle vilja ha en egen skomaskin. typ. :) Mitt TE är i kokaren och bubblar. vilket härligt ljud. Ska förbereda mig lite psykiskt nu också inför kvällens träningspass på gymmet. Men ni alla får verkligen ha en fortsatt trevlig kväll.
hane !

SKORNA HITTAR NI HÄR : www.scorett.se



 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tjenare helgen

Jag har precis gjort mig i ordning och ska bara ta på mig lite kläder, sedan ska jag ut, får se vars jag hamnar. Jag blev iaf lämnad ensam hemma idag igen. Sandra är i stan och pappa är och spelar poker på puben. Han for dit typ runt halv ett eller någonting, jag antar att det började då . och han är inte tillbaka än. Han kanske har kommit vidare till final och kanske vunnnit? eller så for han någon annan stans efter pokern. och bara inte kommit hem. haha! jag börjar bli van nu att vara ensam hemma. typ som att jag har en egen lägenhet. och jag lovar. det är inte fel. sjukt skönt. jag sitter iaf på mitt rumsgolv och känner mig lite tard. sitter ochg lyssnar på lite michael jackson. han är bra. dansa kunde han också.. hehe. amen nu ska kläa på.
 hane! trevlig helg


!










ÄNTLIGEN HELG!

Yttligare en vecka avklarad och den känndes som att man gled på ett bananskal. Det menas med att den här veckan har gått väldigt fort. :) Det har varit mycket att göra men det går att härda igenom. Jag har inga större planer på vad jag ska göra ikväll. Så medans jag ska ta reda på det så ska jag och min kära far se på film. falk tror jag att den hette. min middag blev en sallad på la casa mia, och den var nog den godaste jag ätit av alla sallader EVER! jag kom ihåg att säga att jag inte ville ha oliver. oh gud! plus att jag fick persika klyftor i den också, smakade smaskens. PÅ tal om en kokosnöt så vet alla om det där rånet som hände i stockholm. Det här kanske låter konstigt men. men ärligt talat är dom som gjorde rånet värda en guldmedalj. Jag är faktiskt imponerad över att dom klarade det och kom undan. Ganska chefigt. sjukt chefigt. Och på tal om yttligare en kokosnöt så fyller jag år på torsdag. 17 stora år på en som är 1,60 lång. fast 17 är en värdelös ålder att fylla. man kan fortfarande inte göra någonting. det är typ som att fylla 19. Nu ska jag kika på lite kläder och sånt. hane!

ganska snygga, finns på H&M


Two weeks

Tack för en underbar morgon.


Godnatt!

Nu hade jag tänkt att sova sovet :) och tagga en skön dag i morgon. det regnar ute och det är så mysigt att sova till. Godnatt



HAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHA



kan inte sluta skratta!

Just jag är idolen du söker

sa dom nyss på idol. jag sitter och skriver på mitt SH arbete, det ska in i morgon. Men samtidigt så kikar jag lite på idol. Jag är mätt och belåten, har ätit paj och mår sådär. Imorgon har jag sovmorgon och det känns så otroligt skönt. Vi hade springbajs idag på gympan och man skulle springa 3 km. asså kondisen är inte på topp men nog pallade jag det. duktig tjej. och alla andra i klassen förståss också^^ jag har suttit och tittat på olika sidor med konst och jag hittade en sak som direkt fick en plats i mitt hjärta.  Living stones, det är som mjuka stora kuddar eller vad man ska säga, och dom ser ut som stenar. passar perfekt i ett stilrent hem.


Hemma igen.

Håller på att städa mitt rum nu. ska packa ihop alla kläder och så. Det är så att jag ska flytta till min pappa ett tag. och nu blir det för heltid. jag måste skaffa mig en sån där klädbock, eller vad det heter. eller får papap köpa yttligare 2 garderober till mig. jag förstår er att det inte är så kul att läsa om mina problem. så jag ska inte skriva om det heller. för alllas bästa lixom. Men skulle jag skriva, så skulle jag nog inte hitta ett slut.Less är ordet Less..

har iaf varit på gymmet ikväll och det är lika skönt som vanligt. man känner sig så duktig efteråt. och nu är det ju det bästa programmet på tv också. Svenska hollywoodfruar. satan siii king! hane kanon!


HOLA AMIGOS!

Tjeenare! Jag har suttit inne på metaltowns hemsida och bara läst om alla band, och längtat tillbaka. Jag hade en sådan underbar tid där och tillbringade den tiden me de bästa tjejerna. Fan vad jag älskar er. Jag har suttit och lyssnat på Dead by April som också spelade på metaltown. nu kommer det nåra fetsnygga bilder. Jag hade sovmorgon idag och det känndes så sjukt skönt. Jag är sjukt taggad på kvällen och jag tror att det kommer bli great! Jag har SH nu  men är inte alls så sugen på att jobba, vem är det lixom? ^^ efter den här lektionen så har jag hål i 2 timmar, sedan en lektion sen sluta. Det menas att jag bara har 2 lektioner idag, och har lika gärna kunnat stanna hemma. Nu ska jag se lite family guy. HANE










TILL-SVERIGE

RAMMSTEIN KOMMER TILL SVERIGE 2010. Det känns som att jag skulle vilja fara, helt ärligt. Det skulle faktiskt vara sjukt kul att få se dom live.


ONSDAG-KUL-DAG

Tjenarrree. Måste bara berätta om hur less jag är i mina ben . VI hade springning på idrotten igår, det var sjukt jobbigt. När jag kommit hem och ätit så for jag på gymmet med marcus. sprang på en sån där maskin som man rör på armarna samtidigt i 35 minuter. det tog verkligen livet av mig. Vi var där tills det var en kvart kvar tills idol skulle börja, då promenixade vi hem igen. riktigt skönt att få köra skiten ur en själv , så sfter idol så gick jag och la mig. och det var väldigt creeepy, jag som aldrig brukar sova så tidigt.  Och inte nog med det. vi hade springning på idrotten idag också. första lektionen. vilken ironi! Benen var urlessa och ville inte sammarbeta med mig. Men jag ska släpa mig på gymmet ikväll igen. duktig jag är. Anyhow så sitter jag på lektionen före lunch och det är kyklingpytt eller hur det stavas. Det är oätbart, det finns faktiskt en gräns på vad man stoppar i munnen eller inte. faktiskt! och det kommer bara inte in. det är typ som pyttipanna och det går inte heller att äta. vilken osis. heh. antingen får jag svälta idag, eller köpa ngt. Men just nu ska jag tänka på andra grejjer. Kläder, handskar skor osv. måste fara och shoppa snart igen. Hane









NU-ÄR-JAG-KLAR-ÅH-VAD-GLAD-JAG-ÄR

Jag är klar med min läxa och det känns otroligt skönt. Jag har blivit aspigg nu av någon anledning, kanske för att jag har fått använda min hjärna . det har inte hänt på hela sommaren. Men eftersom att jag är pigg så betyder det: - sängen-skönt-se-familyguy-helt-underbart. I morgon är det tisdag och det menas DJÄVULSDAGEN!!!! DJÄVULSDAGEN inehåller 6 lektioner. Och det är den mest drygaste dagen på veckan. PLUS att det är springning i morgon på gympan. Men förövrigt är det inte så mycket andra hemskheter.  Det känns ganska bra i allmänhet och jag hoppas ni andra känner samma sak.
Godnatt. Hane














DAGEN-HAR-INTE-VARIT-SÅ-DÅLIG

Började med en försovning, så att jag bara hade 10 min på mig tills bussen skulle gå. Det känndes stressigt men nogfan klarade jag det. helt otroligt! Lektionerna har gått väldigt snabbt idag. Nog för att jag bara hade 2 lektioner och ett studiebesök på MIO så det var chill. När jag kommit hem så for jag direkt på kalas hos min syster och fick äta smörgåstårta. Åh jag älskar det. Nu hade jag tänkt att plugga lite Pedagogiskt ledarskap. (L)huvva. Men eftersom att det ska vara inne i morgon får jag lägga på ett kol. Jag Känner på mig att den här veckan kommer gå snabbt. och jag ser verkligen fram emot en sjukt trevlig helg.
hane


Söndagsdeppen

.. visst äre den man brukar komma in i, varje söndag? jo jag tror det. eller vissa kanske ser fram emot en ny vecka. vad vet jag. jag är iaf i söndagsdepp.  Jag är extremt sugen på glass av någon konstig anledning. Ikväll hade jag tänkt att umgås lite med anton. var länge sedan. Ska bara ta på mig kläderna och sedan bege mig.  Tror jag ska släpa med honom och köpa glass. jag har inte hunnit med de läxor som jag skulle. fan vad lat jag är. Men det är söndag och jag är själv hemma. det blir bara lixom inte av.  Jag kan komma med en ganska big nyhet: Jag tänker sluta med handbollen. shit känns det. Men det är ett val som jag tror att jag  tillslut kommer vara nöjd över. Känns tråkigt att inte få känna lagkänslan och doften av allt svett i omklädningsrummet efter match.. (L)hahah. Nämen. jag Önskar iaf alla tappra krigare som fortsätter med handbollen ett härligt år. 
nu ska jag fara . 
Hane 


Söndagmorgon

Hola amigos! Jag har precis vaknat och gjort mig lite frukost. Jag är fortfarande ensam hemma och ska njuta av de ensamma timmarna jag har kvar. Jag fick ett sms igår av anton kapare björklund där det stod " jag älskar din mamma" och jag vet inte vad jag ska tro. Nog för att han kanske var på fyllan men ändå. creeeepy!  Jag ska ut och ta en promenix ikväll, ska bli nice. och jag ska hinna med att ladda ny musik på telefonen. Det räddar ju ens bussresor. Jag har massvis med plugg att göra ikväll också, ser inte fram emot det spec mycket men. Jag hoppas på att jag och mamma kan fara på bio ikväll, jag ska ringa och höra med henne snart. (:  Men just nu så är det duschen och lite uppfräshning som gäller.  Jag känner mig som på bilden, och jag kan lova att det inte känns så sweet. Juste. Jag jobbade igår och det gick ba fint.Jocke jobbade igår också och det slutade med att han visade mig 2 band som jag inte har lyssnat på som otroligt nog föll mig till smaken dirr. Audioslave och Danko jones. Riktigt bra var dom faktisk. haha var ju hövding igår också, fattar egentligen inte riktigt poängen med att vara det, men jag fick supporter för en dag iaf haha.  Hane


NICE


Jag hittade dessa godingar och blev kär direkt. dom skulle passa hos mig.

FREDAG

Kl är halv 7 och jag har inte fått mat än, jag håller på att svälta fucking ihjäl, helt serriöst. Vi ska äta kykling med grönsaker osv. sjukaste gott. hähäh. Jag satt med linn i bussen hem idag och hon är fanimig så satans snygg. hon fick en ide om att hon var själv hemma och kanske skulle mysa hemma hos henne, hoppas hon ska göra det. då kommer jag att bjuda in mig själv. myspys. var längesedan vi hittade på någonting, och jag tar det på mitt ansvar, förlåt.  Vi pratade om marilyn manson konserten och vi är supersugna på att fara. nästan säkra. awesome. fan vad king. Nä asså nu jävlar, jag är så hungrig! så hungrig! i morgon ska jag köpa ett midjebälte med nitar, blir sweet.

 SKOFEBER

















AMAGAD! HELG!

Nu sitter jag på min sista lektion och taggar helg! Ja jag for till skolan idag, men det tog tid att faktiskt övertyga sig själv att kliva upp. Jag har fortfarande lite huvudvärk. men det är mycket bättre :) åh, jag jobbar i morgon och känner mig faktisk taggad :) blir kul att få in lite pengar. "kom och handla hos mig" Anyhow så har jag inga större planer om vad som händer ikväll, men det blir goomiddag iaf. Göttgöttögött. Jag har fått mina glansiga leggings nu och min stora gråa kofta. Gud vad härligt :) den passar perfekt till en riktigt härlig kall höstdag :)
Sitter och lyssnar på en goo bra låt. faktiskt jocke som visade mig den för ett himla bra tag sedan. Tack.





boriiiiiiing

Hello. Idag var jag hemma från skolan. Hade dubbelt så ont i huvudet idag som igår, och igår känndes det som att jag inte enns orkade med mig själv. Så idag var det ännu värre, jag ligger fortfarande kvar i sängen och fryser och svettas. sjukt jobbigt. Lite trökigt att jag missade skolfotot också. Men i morgon tror jag att jag ska fara till skolan. har bara 2 lektioner och sovmorgon till halv 12. känns skönt. Nu ska jag försöka kliva upp och ta någonting att äta. och sedan tagga idol.
hane


IDOL

Det är idol ikväll!!!!!!!!!!AMAGAD vad taggad jag är. Jag ska iaf till thomas och se det. Och jag hoppas att det är lika många värdelösa sångare som det var igår. haha. jag längar verkligen. kanske ska lägga upp ett klipp på mig när jag sjunger.. hmm.. vilken awesome idé eller.. nja ni ska få vila era öron. Torsdag i morgon iaf och det är skolfoto. bli la kul. Det är STORM ute, och ärligt så känns det ganska mysigt. Det är nu man känner att hösten är här och man får ha tjocktröjor och stora scarfsar. kan det bli bättre? neeiii. Helg snart och det känns taggande, med tanke på att jag inte gjorde så mycket förra helgen. :) Nu blir det att måla naglarna och sedan fara
BTW! måste KÖPA mig en hatt !!
Hane


Vilken morgon.

Morgonen började med att jag inte fick dricka mitt te! jag försovde mig i morse och är på sjukt dåligt humör, eller jag är inte på lika dåligt nu, men nästan. När jag kom till skolan så har jag idrott direkt på morgonen, och vi skulle ha löpning idag. Kan dagen börja mer ironisk ?nej jag tror inte det . Nu har jag bara 3 lektioner kvar och är inte det minsta taggad. Anyhow så jag jag på stan igår med min mamma och jonna. Vi köpte lite saker och åt, riktigt trevligt faktiskt . :) Vi kom hem precis till Idol och jag är riktigt ivrig över att det har börjat igen.  EFter det så såg jag 2 filmer som alltid får mig att le typiskt min sjuka kanske helt värdelösa humor. 
Första var Meet the spartans och Stjärnor utan hjärnor .

Nu är det dax för att börja skriva lite ULS
HANE





 







































hOhO

Åh, nu ska jag snart fara och äta tacos. :) Idag så var jag och olivia på stan, vi köpte lite grejjer och åt mat. riktigt trevligt faktiskt!! olivia är så gosmysig. efter det så blev det tillbaka till skolan och ha 2 1/2 timmes lektion, boende och inredning (L). åh. jag har fortfarande ont i magen och är jätte slö. det suger. mår inte alls så bra. men det är bara att dra på sig ett falsk glatt fejs. hane

Sån här väska finns på häggströms modehus, och
jag funderar starkt på att köpa den.


KÖPTE MIG EN SÅN HÄR IDAG

Och dom här är jag sugen på .. blir att köpa i veckan


HEMMA, men snart på väg ut

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Jag kom hem från jobbet för ett tag sedan. Hade tänkt att fortsätta läsa min marilyn manson bok. den är fortfarande sinnes bra . Om ett tag blir jag utskickad hemifrån och tänker fly till ida. sedan kanske fest :) Jobbet idag gick faktiskt sjukt fort och jag fick finbesök idag av marica, emelie, bella och anki. se på fan!!  jag handlade en tjöjja till mig själv också. det går inte att sluta handla. jag måste skaffa fler garderober..... Men ni alla får ha en trevlig kväll och helg.


åh då är jag här igen

Jag ska om ca en kvart fara och jobba, det känns som att det känns helt okej faktiskt. :) jag börjar kvart i 10 och är hemma efter kl 3. som de flesta nordmalingsbor vet så är det ju cykelfesten idag, för de vuxna. och. det menas att fokl cyklar hem till varandra och äter olika maträtter och det hela sedan slutar med en fet fest i någon lokal typ. men till det dryga. eftersom att det ska vara folk hemma hos mig, både mamma och pappa. och det ska vara "barnfritt" och jag har tydligen räknats som ett barn. så jag har med andra ord inga hem att fara hem till ikväll. känns inte så kul. men  jag har hört lite rykten om ferra, så jag får trösta mig med det.  Har gjort min rakpermanent nu, och för alla skadeglädjande människor och hoppades på att jag skulle tappa håter, HAH inget hår tappat. !! (; det känns skönt och det är rakt, mer kan jag ju inte begära. tagg tagg tagg på jobb.Nä nu ska jag ta på mig skorna och sedan vänta på att emelie ska komma,HANE
'

hej hej hej hej

 Åh jag är så nervös!!! det är idag jag permanentar, och är inte helt psykiskt mentalt förberedd på att jag kanske kommer att kunna tappa en massa hår... men .. jag sitter och väntar som ett barn på julafton ungefär på att sandra ska komma hem från jobbet och äta och sedan att vi går tillbaka på salongen och gör det . fy vad nervis jag är .  så jag försöker att sitta och roa mig, typ titta på lite bloggar och på en massa klädessidor på nätet. och  skor ofc. jag köpte iaf marilyns mansons bok igår och jag må säga att den är som korven i brödet. sjukt bra. hans musik är sinnes bra. och. ja . det räcker. Han kommer till stockholm och jag och linn är sjukt taggad på att fara , och i hope so. Nu ska jag försöka lugna nerverna lite ... puff...

RSS 2.0