_

I don't know how else to put this.
It's taking me so long to do this.
I'm falling asleep and I can't see straight.

My muscles feel like a melee,
My body's curled in a U-shape.
I put on my best, but I'm still afraid.

Propped up by lies and promises.
Saving my place as life forgets.
Maybe it's time I saw the world.

I'm only here for a while.
And patience is not my style,
And I'm so tired that I got to go.

Where am I supposed to hide now?
What am I supposed to do?
Did you really think I wouldn't see this through?

Tell me I should stick around for you.
Tell me I can have it all.
I'm still too tired to care and I got to go.

I get to go home in one week.
But I'm leaving home in three weeks.
They throw me a bone just to pick me dry.

I'm following suit and directions.
I crawl up inside for protection.
I'm told what to do and I don't know why.

I'm over-existing in limbo
I'm over the myths and placebos
I don't really mind if I just fade away

I'm ready to live with my family.
I'm ready to die in obscurity
Cause I'm so tired that I got to go.

Where am I supposed to hide now?
What am I supposed to do?
You still don't think I'm gonna see this through.

Tell me I'm a part of history.
Tell me I can have it all.
I'm still too tired to care and I got to go.


Death in fire

Gog dag!
jag sitter ännu i mjukiskläder, jag har varit lat idag. sett på tv hela dagen och typ ätit lite godis. hhah. Jag såg på ett program där det är vuxna folk som köper dockor men behandlar dom som bebisar. Alltså riktigta bebisar. Dom köper kläder åt dom för tusentals kronor, går ut och gåt med dom. Min egna åsikt om det är att jag tycker att det är så sjukt creeepy.. hallå det är en docka. Okej som barn så kunde man "leva sig in i en lekvärld" men som vuxen ska man inte kunna göra så. jag tycker det bara är sjukt.  Men dom som skapar dessa dockor borde ha en stor guldstjärna. Det ser så sjukt likt ut. vissa dockor har till och med nån liten apparat i sig så att man ser att bebisens(dockans) bröstkorg rör sig som att den andas. hah. bara sjukt!  ska se om jag hittar lite bilder på det.

Nåväl. Jag är otroligt glad att det är helg. :) ikväll blir det grillning och hockey ! kan inte bli bättre nästan. Jo! faktickt. Rektorerna på mimer bjöd på korv igår.. bara så där helt random. man fick korv och festis. hih dom måste verkligen tycka om oss. !! ^^ det var gött i käften med korv iaf.  Jag har helt klart med min fältsdudieplats nu. Ska vara på jonnas skola i en vecka. Börjar kl halv 8. så det är ju helt okej:) ser fram emot det faktiskt. !!
Nu ska jag ta på mig liye kläder och göra mig i ordning.
ha en trevlig kväll alla
hane !                                                     alla är dockor. man blir lurad!


skola!

Jag istter på min första lektion just nu.. Svenska.. hehe kul..  Jag och paula var på stan idag, och tittade lite kläder och åt på subway.  myspys. !!  jag har bara 2 lektioner nu och på negelskan så ska jag ringa till jonnas skola..  Ska vara där hela nästa vecka.  det ska bli riktigt rolikgt faktiskt..! jag känne rmig ganska nervo nu, eftersom att det ör idag jag har prov och jag sov igår istället för att plugga.. heh.. menmen. 
jag ska sätta mig och titta på finaste corey taylor.
Men ser verkligen hur snygg han är här!

TJOHEEEJ!

Hello there fuckers!
Idag har det varit en bra men samtidigt trött dag. Kanske sov 2,5 timmar inatt  men ändå orkade jag mig till skolan 06.55. Jag är lika odödlig som en kackerlacka.! Började dagen med rättskunskap. Det är ett sjukt tråkigt ämne, läraren går i pension närsta år,glömmer saker, så ni kan ju föreställa er hur lektionerna är.. rena plågan....
Sedan hade vi engelska, och där såg vi film. :) mysig film faktiskt. Sedan for jag och paula på stan och åt på subway.Sjukt gött i käften och paula är en finis. Jag köpte mig en halsduk och en väska och ett nitarmband. och lite småtjaffs. Hade 2 timmar hål och efter hålet hade jag färg ocg stil (F&S)och det var lika kul as usual :)  fick sminka idag. När skolan var över så for jag till mammiii på jobbet, och provade kläder sista timmen innan dom stängde och det slutade med att jag kom hem med : En långärmad tröjja, en lång paljettväst,ett par silvriga leggings, ett linne med paljetter, en tunika, en kort paljett kavaj, och en The rolling stones tröjja. Det känns så fruktansvärt bra att handla när man vet att man inte borde. Ångesten är så underbar. lixom att man brinner innuti sig.. av kärlek till de pengar men egentligen borde spara med slösar på kläder och en massa sker. Ironi.

Men jag är en glad alexandra ändå. Eftersom att vi har börjat julpynta och jag känner att pepparkaksdeg skulle sitta gött på smaklökarna nu.
hane!



den första här.. är en av mina favvosar. Den ger mig gåshud varje gång


LoG!

Jag är så sjukt sugen nu att äntligen få se Lamb Of God.. bara 4 månader kvar. heh känns som en evighet.Men det är bara att hålla humöret uppe för snart är det första advent, kan man vara taggad? Ja! jag är det, plus att nu när vi går så mimer så måste man dela skåp, och jag delar med oskar.. eftersom att jag älskar julen, så ska jag springa i morgon och köpa var sin chokladjulkalender åt oss.^^ så vi kan få en liten chokladbit varje morgon. och känna julen komma närmare. :) vilken snällis jag är. funderar också på att sätta upp en massa fula kort på mig och på hur mycket random som helst.. bara för att jävlas. hehe han måste älska att dela skåp med mig...

I morgon då.. jag funderar på att inte gå på min matte lektion.. och nu tänker ni säkert :oooh., inte gå på matten.. cool girl. osvosv.  Men det är så här att när man har en lärare som absolut inte kan lära ut, en som inte svarar på enns frågor, och som aldrig hjälper en.. okej. jag kan vara ur fokus också på lektionerna men det beror på att man inte får en minsta gnutta lust att gå dit... det känns tungt faktiskt.. och jag känner att, det kanske är lika bra att hoppa av den kursen.? eller få ig i den. det är ju ett betyg iaf..  Jag får se hur jag gör och hur taggen är i morgon. men som jag känner nu så ser jag bara.......en massa johan palmare, och det är INTE BRA!  nu ska jag lyssna på The offspring : en gammal goding...ger mig minnen tillbaka till solberg.





kanske det bästa


vackert!!
godnatt..


Lördag!

INGEN SKOLA!
tack livet. tack helgen. Det blev typ 2 timmars sömn från torsda till fredag, nize! så jag var ganska slutkörd igår efter skolan. Tänkte  hitta på ngt kul men.. Såg idol sen somnade jag. haha! vilken fredag. Så idag är jag back on track, och öppen för alla förslag. Förutom att jag ska se modo kl 4. Juste. jobbar i morgon också.. men det är chilldill.
Asså vad hände igår!? Erik, hänga löst, nervös, ? hur kan den bästa sångaren i idol hänga löst. Jag fattade ingenting och är sur på alla som inte röstade, även jag röstade....2 ggr.
Nu ska jag äta frukost och sedan hoppa in i duschen :) 
hane!




MODOMODOMODO!

Jag är så sjukt glad nu, så jag att känner att jag inte har någon ångest över att jag har prov i morgon. En vinst till modo 4-0 mot luleå. Känns otroligt skönt. Foppa? hur bra var du inte idag! GUDEN! Nu taggar vi nästa match på lördag. Det är iaf snart helg, och det känns skönt. jag ska jobba både lördag och söndag, men . vad gör man inge för pengar. Har fått veta också att jag kommer jobba en del under julllovet. SKoldagen har förövrigt varit helt okej. inte direkt jobbigt precis. :) Idol i morgon, hade typ glömt det.. vem ska åka ut nu? nu är det  ju bara bra kvar, men jag känner att reza ska åka ( stavning?) så. det blir spännande i morgon!!!  vem tycker du ska åka ut? och favoriten är ju så klart E-R-I-K!!! h.e.h.e




MODO!!!!!

i morgon , kanal+
modo-luleå

Nu Patrik, får vi se vilka som vinner.. heheh
vilka tror ni!?









Still to tired to care and I gotta go,

"I don't know how else to put this
It's taken me so long to do this
I'm falling asleep and I can't see straight
My muscles feel like a melee
My body's curled in a U-shape
I put on my best but I'm still afraid

Propped up by lies and promises
Saving my place as life forgets
Maybe its time I saw the world"


Hello there !
Just nu sitter jag och lyssnar på Stone sour.. och jag verkligen älskar det. Jag hade tänkt att ta tag i mitt pluggande ikväll.. men. hah varför försöka ljuga för sig själv? såklart så somnade jag när jag kom hem, och vaknade bara för ett litet tag sedan. jag är helt slutkörd just nu. skitjobbigt är det. Men inga sura miner på mig för det, eftersom att MODO vann idag med 5-1 mot BRYNÄS !! Sug på det Patrik! En liten lama viskade i mitt öra.. att modo ska spela mot luleå på torsdag? någon som vet om det är sant? I hope so! i såfall så får vi se vilket lag som är bäst! right patrik!? hehe!! 
Nu blir det plugg.
Hane!





... en grejj bara.. VIKTIGT

Alla som gillar smink, som börjar på draggen nästa år.. eller vad man nu ska säga. om ni får tillgång att välja Färg&Stil och är intresserade av smink..  GÖR DET! det är en sådan sjukt rolig kurs med sminkningar, håruppsättningar, mode och en massa annat härligt.. och allt smink  dom han.. jisses! Det var bara.. bara viktigt info. Tack för mig. Hej.!

         

 


Alla som längar till julen räcker upp en hand *upp*

På tal om glögg och rynkiga tanter, så fick jag reda på idag av en ganska säker källa att vi har vinterlov i nästan 4 veckor! stämmer? stämmer inte? jag vet inte, vem vet? därför ska jag klura ut det. jag lovar jag ska..  Jag hade ju en enorm fetstor julkänsla för bara några dagar sedan, och mest var det i lördags, då jag tog en snö promenad, med slipknot dunkandes i öronen.. det var så nära att jag ville börja fånga snöflingor med munnen.. men.. 2 cool 4 that, så jag gick bara.. heh. for till anton en sävng  såg kanske roligaste filmen på länge. hehe skrattade som tomten typ.  Men annars så har det inte hänt så mkt, och därför har jag inte skrivit.. logiskt.. Bara en sak : Paradise Hotel , Kan det bli mer pinsamt? NÄ SKULLE INTE TRO DET. Men eftersom att man är så lättroad så ser man det ändå.. så urspårat. så... lite liv jag har.. Jag Gjorde en vardags make(sminkning) på min madre ikväll, hade det som uppgift från färg&stil och det gick bra, mamma sa t.om att hom skulle kunna gå med den där sminkningen på jobbet.. *en guldstjärna till mig* Ska krypa ner i soffan nu och se film med mamma, en film med Ashton Kutcher, snyggsexig är han!
Hane!





IDOL MYS

som sagt så är jag sjuk, men börjar att krya på mig. Det är lite av anledningen till att jag inte bloggat på väldigt länge. Det är min lillasyster som troligtvis smittat mig. Så det blev ingen skola idag.. har legat och sovit i jämna mellanrum under hela dagen, men kunde hålla mig vaken på idol. GUD VAD ALLA ÄR BRA! Fast min personliga idol är Erik. hihi. 
Snön faller nu  utanför mitt fönster och jag kan inte mer än bara njuta. Jag längtar verkligen till julen.  så mysigt. Och julmusiken får jag bara inte nog av, hah som många av er redan har märkt. haha!  Jag fick en väldigt rolig nyhet nyss. det är att jag har fått en gratis check att åka Båten Viking Cinderella, i en en dags kryssing. (( den som visas på tv programet))Alltså från morgon till  nästa morgon- eftermiddag. HELT gratis.. man måste bara betala maten på båten. och ta sig till båten då såklart, och det bästa är att jag får ta med mig 8 personer. Kommer vara awesome!  Jajuste på tal om det mest sjukaste på länge. så drog jag ut Jonnas första tand i förrgår.. Omfg! ALDRIG igen att jag drar ut en tand på någon , det där *ploppet* när den lossnar och sen att sitta och ha tanden i handen.. åh fyfan.. aldrig igen.. det var första och sista gången ^^  Nu ska jag ner och vara lite social med min mamma som nyss kommit hem från inköp i stholm. 
hane

rumpskakare

Tja,Tjena vad görs?
Äntligen hemma efter en arbetsdag.. gud vad vuxet det lät.. anyhow.. Jag jobbade från 11-15 idag och det är verkligen inte lång tid, men det räcker på helgen. Jag lade undan mer kläder idag.. gash jag måste sluta upp med det. Jag skrev inget igår men det kan vara för att jag var så jävla glad igår. Det började med att jag var i skolan, där det gick kaoners :) hade 2 lektioner. Sedan när jag kom hem så for min familj och adam,pernilla och marcus och käkade grillbuffé på Levar hotell. förtrollande gott. Sedan efter det så for vi allla hem till oss och såg på idol. och YES,YES.YES,YES,YES,YES. RABIH ÅKTE UT! Jag blev så glad och så lycklig att det tog musten ur mig och jag somnade på soffan.. och dyngskönt sov jag också btw.

Jag sitter nu och lyssnar på julmusik och väntar på att min moster och hennes familj och mormor och morfar ska komma, vi ska nämligen äta ihop och det bli en exotisk bricka!! det är så sinnesgalet sjukt gott. *dreggel*dreggel*  Men jag har inga större planer på ikväll, vad ska ni göra?
Hane!


svedisch

haha! som ni ser ovan på rubriken så är det ganska mycket stavfel.. 
Men sanningen är att jag skrev så när paula frågade vad vi hade för lektion idag.. haha! jag måste ha varit helt borta, plus att jag blev utskrattad i klassen.. haha KUL.. känndes som att jag var dysse där ett tag. :( Aja. Jag trodde att min morgon skulle äga, eftersom att jag inte försov mig i morse.. men helvetet började i bussen när bussen körde med öppen dörr!! det var det sjukaste vad kallt det drog och jag ville helt serriöst gå lös och dampa sönder. men, hade inte energi till det.. Men annars så har dagen varit jättebra faktisk, slutade tidigt och har en sjukt bra kurs. Färg och stil,där får man lära sig makeup och lite frisysrer och hur man ska kombinera sina kläder utifrån ens ansiktsform osv.. väldigt kul :) Sen så har det ju kommit snö.. omfg! jag som faktiskt är ganska emot vinter, har även fått myspirr i magen och börjat lyssna på julmusik.. saknas bara glögg och pepparkakor nu.. Jag ska nu se om jag kan gräva fram en film  som jag kan se, och jag känner ingen brådska till sängen, eftersom att jag börjar 11,25 i morgon. fuckers!
hane!


nu säger jag Godnatt till folket och her igång en movie!

Så.. allt klart.. Prefekt tajming för film. nyduschad, hunnit föna håret så att det inte är blött när jag sover så det blir som ett 3dje världskrig i det i morgon. nu ska jag se på en film och ni kommer nog lista ut vilken det är, jag tycker att den är lite mysig faktiskt :).. På tal om en räv som är listig.. så har jag suttit och tjajat lite på mami och jag har fått yttligare en ledtråd angående min julklapp.. ledtråden är : olika färger.. jaha? hmm.. haha jag blev lite besviken när hon sa det, eller.. ja. jag är ju en ganska svart,vit och grå människa.. men jag tror inte det är kläder.. nej det är jag helt säker på att det inte är.. en mobil? den har ju många färger.. vad mer kan vara oväntat att mamma köper det, och olika färger. ? jag blir toki av att tänka på det, så nu blire sängen.
hane!








EN otroligt härlig onsdag :)

Tjenee!
idag så har dagen gått sjukt snabbt. Hade en lektion, sedan lunch och då var det den sjukaste fisken ever, jag smakade den inte, men lukten räckte.. så jag och limpo for och käkade kebab.. hehe.. vi går ju skola så nära det där kebabstället nu.. sen hade jag bara 3 lektioner till och sen ba slut ? klockan var typ kvart i 2 så jag for och handlade lite julklappar med marica och sedan så fikade vi tills min buss gick kl 4 :) jättemysigt.

Min mamma gjorde mig tokig för någon timme sedan. jag är sjukt nyfiken och har alltid varit, sen så sa hon idag när kom hommit hem från stan att hon har köpt en sak till mig som jag absolut inte skulle tro att hon skulle köpa, en gjej som är helt olikt henne att köpa, att hon egentligen inte gillar saken((eller vad det nu är)) så mycket, fast jag gör det.. och så skalrt blir jag sjukt nyfiken och jag kommer gå att tänka på det tills jag får öppna det jäkla paketet.. vad tror ni att det kan vara?

Just nu sitter jag och lyssnar på Fatal Smile och dom är bra, ja. men jag hade tänkt att gå ner nu och göra mig lite varm oboy och mackor och sedan hoppas på att somna tidigt ikväll, för i morse blev det en försovning. hih
Hane



hej älskade söndag

Det här inlägget känns faktiskt väldigt känsligt.

Iaf så var det halloweeen och det var kul!! alla var så fula så vi blev snygga. hehe.. men det började med förfest, hörnefors och sedan norrmjöle. haha wtf hände. anyhow så var det trevligt, fick träffa nytt folk.. och sedan blev det att vi for till puben och mötte en massa folk. Min cigarettförlängare blev väldigt poppis där och.. ja, jag tar vell det ganska positivt. den gick kanon att röka ur, plus så luktade man inte rök om fingrarna.. men den kommer jag aldrig våga använda i helt vanliga tilfällen. Linn sov iaf över hos mig, och när vi kom hem så blev det fiiika för fulla varma oboy koppar. dynggött med varm oboy och rostade mackor med ost.. Sen så sussade vi som små nyfödda mätta getter. 

Idag så for linn hem vid kl 2 typ, och jag började att duscha mig, fyfan vad mycket färg jag hade i håret, och efter att ha sovit i det så var det som svinto typ.. jag har fortfarande färg kvar som inte gått bort, så det ser ut som att jag är en åldring på 95+. Jag for senare på bio, och skulle se This is it och här börjar allvaret,kärleken och sorgen :

Direkt när jag satt mig i bion med mamma, eva och ellen och filmen började och dom första orden om Michael kom fram så började mina tårar rinna. Sedan så rann dom konstant och jag fick verkligen anstränga mig för att hålla tyst och inte börja gråta högt. För varje ord han sa, för små rörelser han gjorde, för små meningar han sa som : god bless you. fick mina tårar att rinna ännu mer. Att se att han verkligen kämpade med sitt "this is it" att varje takt, varje steg på dansarna, att varje liten ton som man enns inte kunde höra att det skulle vara perfekt. Han gav verkligen allt och det var tänkt att det skulle bli världens konsert, han gav verkligen allt och var så ödmjuk mot allt och alla. Ville han tex byta en ton, och sa det till han som spelade piano så sa han tex : det där låter inte rätt, det ska vara en annan ton, och jag säger det med kärlek.. med K-Ä-R-L-E-K, han ville verkligen inte klaga och vara butter. han sa allt med kärlek.. Hela filmen var så Magisk med samtidigt sjukt tragisk att sitta där och veta att han aldrig fick göra sin konsert, att alla som verkligen hade jobbat hårt med det, dansarna som verkligen såg fram emot att få göra en konsert med Michael aldrig blev av. Det gör mig så fruktansvärt ledsen. Men samtidigt så är jag så glad att jag har sett filmen, verkligen en upplevelse, så jag ber alla som inte ha sett den att Se den! ni kommer absolut inte att ångra det. 

 Nu över till vardagen. Nå i morgon blir det som en nystart och en del av skolan ska flyttas till draggen, inclusive jag. Jag ser det positivt och hoppas på det bästa. Känns bara drygt att gå upp så jävulst tidigt i morgon. :) Jaja, nog med mitt predrikande. Nu ska jag sova och jag bjuder på en bild sedan halloween!
hane


RSS 2.0