BUUUUUUUUU!!

HAH!  Igår på kvällen.. när jag var ensam hemma.. typ lite less. hade köpt godis, hade inte ätit någonting på hela dagen och satt och såg på idol, men i reklamen så började det bulta på dörren och mitt hjärta hopppade fan ur led.. jag som är så mörkrädd :( Iaf så öppnade jag dörren och ett gäng barn där stod och frågade bus eller godis.. jag tittade på dom. dom var så många så om jag skulle ge varje unge en massa godis skulle allt ta slut , så jag fick ur mig.. nej tyvärr jag har inget godis och gav dom ett sjukt fejkat smile och stängde dörren.. jag satt mig i soffan och tanken slog mig då. : hur kan jag vara så hjärtlös? som där små stackarna går ute i det kalla mörkret och är superglada över att få godis.. jag kännde mig som en hemskt person då... Men det försvann ganska snabbt när idol började igen och Rabih började sjunga. SATAN I GATAN VAD DÅLIG HAN ÄR! jag blev jättearg över att han inte åkte ut, förstörde lite av min kväll faktiskt.

Men över till idag. Jag sitter nu och väntar in mina brudar som ska komma och göra sig i ordning här. de är alltid lika trevligt i deras sällskap.. Och idag fick jag mina röda skinnhandskar och mina röda pumps och mitt röda läppstift! asså Jag är såååå sjukt taggad just nu, och lite alkohol på det här så kommer det bli historiskt!! :)  Som alla vet så ska jag vara Cruella De Vil! heheh!!

Nu får alla ha en bra halloweeeeeen!
Hane!


btw! bilder från kvällen kommer jag att lägga ut !



AHHAHA!!!

Asså jag har hittat min karl! han kammar alla kön! tjej som kille, gammal som ung.. asså vilka vassa danssteg han har!

http://existenz.se/out.php?id=17981

Home!

Tjeniz peniz.
Jag kom hem från jobbet för ett tag sedan, och har precis hjälpt mamma med maten :) västerbottensostpaj eller hur den nu heter och stavas.. Tiden idag på jobbet gick hur snabbt som helst, jag älskar verkligen att jobba då. jag handlade 2 tröjjor också.. hah jag måste ge mig snart. Jga pratade med linn nyss i telefonen, hon ska på handbollsträning.. jag saknar det. där kom det.   J-A-G   S-A-K-N-A-R  H-A-N-D-B-O-L-L-E-N!! Så jag tror att jag ska fara på nästa tisdagsträning.. vi pratade även om halloween och nu är det klart vad hon ska vara och jag har vetat ett ganska bra tag vad jag ska vara, nu saknas bara cigarettförlörlängaren som ska komma i morgon, sedan är hela kittet klart  YES!!  Hah! jag sitter och lyssnar på HOFFMAESTRO-highway man. det var den som jag dansade till för anton igår också btw...  skriver mer sen, ska käka!
hane!!




WALLAH!

Tjenare kottar.
Jag kom nyss hem från anton. Det är tur att mina friendz finns. Jag höll på att totalt flippa ur på min familj, asså då menar jag alla. så anton blev min räddare i nöden, vi såg film och åt popcorn. dyngnize! plus att jag bjöd på dans, men han uppskattade det inte så mycket tror jag.. heh.. Jag fick ett samtal ikväll om jag ville jobba i morgon, och det kan man ju inte säga nej till, pengar= lycklig. typ.  så jag jobbar från 10-18,30. tufft i know.!  Jag måste iaf rekomendera filmen jag såg ikväll,den är sjukt rolig och bra,verkligen B-R-A! Nu ska jag äta en banan och en mandarin och sedan försöka sova, är inte van att gå och lägga mig den här tiden, det känns bara konstigt. Men jag önskar er alla ((som inte jobbar i morgon)) en fortsatt pigg natt och dator ugglande tills ögonen nästan blöder.
hane


 




SÖNDAG!? kom nu.. *kisskisskiss*

Jag fick värsta känslan i kroppen nu, den går inte att förklara men det är fan på söndag jag ska se michael jackson! This is it! Kommer vara bakis och förväntansfull. kommer käka godis och dricka dricka, cola!! det som man gör "dagen efter." Nä, ska fortsätta pina mig lite och försöka töjja mer.
hane


KINGEN!

Helloows sörens!
Jag fick ett nytt grejs av jocke igår, det gör så att jag ändra tema på datorn och jag har helsvart nu typ. jag har bytt tema hala morgonen och tycker att ett som är svart och rött är fint, men det ska jag spara till närmare jul. På tal om jul och tanter, så jag har börjat att samla på mig lite julmusik och jag har hittat en massa gamla skivor  med julmusik. Man glömmer ju bort dom gamla Lp skivorna, banden och cdskivorna. Nu äre typ spotify som gäller för alla. Och jag har själv fallit dit, jag använder bara spotify!  anyhow... så vaknade jag typ 10 i morse. sjukt tidigt med tanke på att jag somnade lite efter 5 i morse, så min kropp och huvud känns inte riktigt på topp. Ska dricka lite te och ställa mig på bron för att få i mig lite frisk luft ^^ Det var tänkt att mami skulle fara till stan och handla en massa födelsedagspresenter till jonna, så då var det tänkt att jag skulle vara hemma med jonna, eftersom att den ungen går inte att ha med i affärer, det är bland det värsta hon vet. Men mamma fick fullt upp med an massa annat och for inte till stan , så jag tänkte ba skönt, då kan jag chilla hela dagen och göra mig lite fräsh till kvällen, men hon kom nyss och ba: vi ska nog till stan ändå, du och jonna ska med.! PANIK! hon får inte göra sådär. Men iofs är det ju bra, måste skaffa ett knallrött läppstift till halloweeeeeeen! sen är allt klart. det kommer bli fucking awesome! vad ska ni vara ? Nu ska jag duscha och försöka ta på mig nåra kläder. jag ska bju på en gos mysig video först
hane






Äntligen.

Tja,tjena,hallå!
 jag har inte skrivit på ett bra tag, men det beror bara på ren lathet! i'm sorry!

Jag kom precis hem från Ida, har varit och sett Desperate Housewives. Jag bara älskar den serien.
Jag har iaf fixat min outfit nu till halloween!! det kommer bli awesome! jag har suttit och tittat på olika makeup videos på olika sminkningar man kan göra osv, och även hur man kan göra fake sår osv.. men jag har ju inte ngt av dom där kleten och smörjorna och "degegarna" man ska ha för att göra fake sår men.. haha jag gjorde min egna grejj av det. ((det kommer bild på slutet.)) Jag känner även att jag njuter av detta höstlov, har sovit till över 1 varjde dag och legat vid tvn och sett film i någon timme innan att jag har släpat mig upp. Då har jag gjort te och fika för att sedan se lite mer på tv..  haha. Men jag har faktiskt städat mitt rum och har hunnit med träningar :)  Även att jag har hunnit börja töjja mitt öra mer .. awesome.  På söndag blir det bio- Michael jackson!! jag tror att den filmen är grymm!!! Nä nu ska jag dola på med lite allt möjligt. och se lite family guy !! ha en fortsatt trevlig kväll :)
hane


haha ett försök till att få ett sår på ca 7 minuter typ, haha! använde mig av tuggumi och färg..



Sjukt snyggt att ha en stav sådär, är ganska sugen på att skaffa



Ska börja på nya töjningen ikväll



SES I MARS ÄLSKLINGAR!








vare någon som sa lördag?

EHEHHE sitter nu och äter mandarin i brist på annat, ska snart bege mig ut hade jag tänkt. Såklart efter jobbet så for jag till marknaden bara för att köpa mig en munk.. gud vad god den var!!Hade tänkt att hinna dit i morgon också för att köpa en till.. fniz. Jobbbet gick ganska segt idag, och det var mycket folk och jag hade fullt upp. men det är ju kul iofs.. Jobb i morgon också från 12-3 skön tid nanting. Ikväll kom anton till mig, har inte träffat pojken på tusN år.. vi såg Tjenare kungen.. den filmen är fan urspårad.. sen så får han vidare till stan och jag får hem til papiii.. mörkt ute och vågar inte vara ensam hemma då ju. Jag ska se i morgon om jag hittar mig en töjning till örat.. gu sii najse. Nä nu ska jag sätta mig och vara dryg med pappa och sandra ett tag ..
hane  


Tjaaaneee

Äntligen fredag. Idag hade jag bara en skrutten lektion med en lärare som absolut inte är min favvo.. Började kl 14.20 idag, så  det är okej att kalla mig pluggis,nörd,smörare, vad vi vill.. !! Regn har öst ner och jag blir på så dåligt humör då= dålig dag=dålig hårdag= mössan åker fram. den sitter på än faktiskt. Min nya friend. Jag handlade mig en ny tröja igår, men Ids inte lägga ut bild på den.. nöjd är jag ialafall :) jag jobbar i morgon från 10-2 så jag hinner till marknaden och köpa mig en munk, typ därför man far dit. och ifall inte munkståndet är kvar längre..såå har nordmalings höstmarknad totalt sjunkit i botten. Jajuste idol! Hur bra är inte erik!? jag är helt såld i hans röst.. omg! jag tro han kommer stå i finalen faktiskt. ^^
Nä jag är 2 cool för att sitta .. hane !


söndag, fast lördag hade en fin ägning!

Jag måste bara berätta om en ganska tråkig lördag men som gjorde min kväll efter en stund. Det började med att jag skulle jobba, jobbade från 11-14 asskön tid och tiden gick fort och blabla bla.. :) Iaf så kom jag hem och bestämde att jag skulle ta en powernap.. dyngskönt. När klockan var halv 6 så for jag hem till pappa och sandra och åt middag med carola,janne och sanna och deras små svarta pudlar. När klockan blev kring 10 så for dom på puben och jag var sjäv hemma med pudlarna och tänkate att : fan jag måste skaffa ett liv, plus att pudlarna gnäller ut mig ur lägenheten. När jag väl kommit mig ut så hör jag massa smäällar ( från raketer eller smällare) = gör mig pisstttttttt off eftersom att jag tycker det är fett omoget. Iaf så när jag går på vägen såå möter jag ett gäng med massa folk, som är över min ålder ( jag nämner inga namn)  men en av dom som håller i smällare säger åt mig : " gå hem och lägg dig alex, du är för liten för att vara ute nu" jag tänkte gud vilken cooling som säger så när han är med sina kompisar, sedan säger jag tillbaka  : " amen du är fär gammal för att använda smällare" och nåra av hans vänner skrattar och jag går stolt därifrån. DET gjorde hela min kväll, jag kännde mig som en älg som har dom ståtligaste och finaste hornen i skogen ungefär ..
åh älskar mig själv just nu
hane!


näst sista lektionen heter engelska med lotta. ( skulle kunnna bli en bra film)

Nu sittter jag på engelska och det är min nästa sista lektion. sista är matte, som jag tor att jag ska skita i.. EFtersom att jag har en ganska dålig dag idag. så. jag tycker att jag är värd det. Men dagen har som inte varit dålig, men bara mitt humör som inte vill hänga på bara. Men jag är iaf glad att jag nu har snart avklarat dödardagen=6 lektioner. Men snart är det helg och jag har inga större planer. Men någonting måste ju hända :) är ganska sugen på att festa, så får se. Iaf så ska jag till min farmor på söndag som fyller år . blir Goo kakki fika. Ska hämta jonna på dagis idag också, och göra middag. det är faktiskt väldigt mysigt. bara jag och jonna. sen när vi har ätit så ska jag hjälpa henne med läxa. ska tända ljus och mysa. åh.. nu vill jag hem !!  Sen har min otroligt smarta hjärna nästan kommit fram till att det är typ 6 veckor kvar till första advent.  :O asså vad heeende!? snart är jag ju fan 35..  ska se nu om jag hittar några ugly ducks på facebook som någon vill adoptera till mig.
HANE


Tisdag=lediget

Hellå babes!
jag måste berätta om min sjukt mysiga gårdag. Det började med att jag for till skolan, faktiskt taggd, alltd kul att träffa alla igen. Hade faktiskt en slapp dag, men jag vara bara några minuter på min sista lektion och for hem med 3 bussen. skönt. Jag hämtade jonna på dagis och sedan så for jag med familjen och åt ute på la casa mia. Där så inväntade jag lina och jossan och sedan begav vi oss mot the city. Där mötte vi linn som hade gått vidare på en hårmodellsuttagning!(Grattis gumms, och du har visning nu ikväll. jag håller tummarna. )IaF så for vi på waynes och fikade och snackade snacket. Sen kom walle dit och vi gick mot bion. Vi skulle se the final destination 3D. Taggade sräck och lite mystik sådär. men .. det var bara splatter. Så den är inte värd att se. faktiskt. Men huvudsaken var att vi hittade på ngt tilsammans. :) alltid lika kul.  

Idag så har jag varit ledig från skolan.. alla är det. och alla uppskattar det också i thinkkkk.
Jag vaknade kl halv 12 idag. Gjorde mig i ordning lite och for ut och åt lunch med mamma på la casa mia. vi chillade fisken där tilsammans och åt mat, sedan for vi hem och här sitter jag nu. eller alltså. Från vi kom hem så har jag suttit med mitt boende och inrednings projekt. och är snart klar och det känns och det känns otroligt skönt. Nu ska jag ringa och gratta min farmor och sedan invänta att desperate housewives ska börja.
Hane




kewknäsan

HEJ! Just nu sitter jag och paula på engelska. Det är ganska trökigt men snart är det lunch och vi har precis suttit och fetat i oss godis ^^ Ikväll ska jag nämligen på halv 10 bion med amelie, linn,jossan och lina. det blir alltså en ekräckis i 3D kommer bli nice. Nu ska paula få fortsätta titta på hennes ÄLSKLING. GÖRAN


SÖNDAGSMYS

Åh, jag börjar med ett Åh. Jag har precis sett klart på en film som precis började när jag slog på tvn. myspys var den iaf. Idag har jag egentligen HUR mycket som helst att göra. men jag orkar det bara inte. jag gör verkligen inte det. boende och inrednings tjaffs och.. åh jag blir tokig. Därför så tänker jag fara till linn ikväll med brudarna så att jag glömmer allt jag egentligen måste göra. bra ide !! Gårdagen vad lugn iaf. träffade lite folk, men var hemma kring halv 11 typ, satt då och byggde på min farmvillegård lite och sedan så somnade jag när jag läste marilyn mansonboken, så i morse vaknade jag, fullt påklädd,och med min läslampa lysande rakt i mina ögon. Nog kan man vakna lite skönare. Annars så leker livet på bra, och det är ju fan lov snart, och haloween och nyår. sen så kommer HoM! asså fyfan vad sweet! Jag ska äta pizza nu som min familj har varit och beställt och det käns gött. man måste ju få unna sig på söndagar.
hane


HELGEN

Nu var det helg IGEN! fan vad snabbt det går, och i helgen blir det ingen alkohol hade jag tänkt. Iaf så var jag hos helen igår, det var jättetrevligt. :) måste göras om. Idag så jobbade jag och det gick jättefort. tiden bara springer iväg och man blir fattig dessutom. EFtersom att man handlar någonting varje gång man jobbar.. sikkt. Men idag så klarade jag min ganska bra undan. Allt som allt av det jag handlade idag gick på 1200.
Jag köpte ett par glansiga svarta leggins. (bra för fest)
En turkos längre tröja. skön!
En tshirt. oversize
En som linne, eller tunika utan ärm. ascool.
fast ser creepy ut på bilden.
Ett par wesc hörlurar
ett nitmidje bälte.

sen i går så handlade jag ett par nya skor
och ett par nits kinnhandskar.
allt för bara 600 kr! SIKKT!
var på stan med linn när jag köpte det btw..
bästalinn!


















SNART sista lektionen

Det känns så här att man inte borde vara i skolan på sin födelsedag.Det är ju DIN dag då, då borde man få göra vad man vill. och det ända jag vill är att åka hem nu. fast dödardagen är ju snart över. :) Det var iaf en bra sak  idag, det var hamburgare till lunch och det är ju ätbart. william visade mig kanske den roligast videon på väldigt länge, fast alla har kanske redan sett den. men jag kan bara inte sluta skratta. Det var nog den bästa födelsedagspresenten tror jag.





GRATTIS TILL MIG

hurrahurrahurra fick jag höra idag. stackarm min familj som måste gå upp så tidigt bara för att jag annars går upp själv väldigt tidigt.Vist det känns skönt att fylla år, ett år äldre lixom. men det förändrar fortfarande inte att 17 är en värdelös ålder... Men jag tackar er alla som redan har hunnir sagt grattis ! :) klockan är ju bara 6 på morgonen än ju.  När jag kommer hem efter skolan så väntar fika och presenter på mig. Nog för att jag vet vad jag önskat mig. men det är ändå spännande, som när man var liten och väntade åp tomten.

Idag annars så är det dödar dagen på skolan! alltså torsdag! den drygaste dagen på skolan, som inte borde få existera alls. men som efter dödardagen så kommer solsken, eller älsklingsdagen alltså fredagen som jag har sovmoron och bara 2 lektioner på. existera mer!
HoM!! sinnessjuka bra band ska dit. och jag LOVAR att jag ska döda för att få en biljett. eller få. JAG MÅSTE HA EN! anyhow. så önskar jag alla en fortsatt trevlig dag och morgon. hane

Nu blir det att dricka mitt te, som verkligen är en drog på morgonen.




RSS 2.0