Finns bara ett ord

SLITET är det ordet. Jag är sjukt sliten, och det är bara efter 2 dagar, men jag blir mer sliten i själen när jag ser mina vänner sitta och dricka nu och då är dom inne på dag 4. Kan inte mer än att bara sitta och ha ett stort leende på mina läppar. Nu ska vi snart fara och äta, har noll mat i magen, har inte blivit mycket mat i helgen.. hane  gött hujs.

förlåt.

jag vet att jag varit tantseg på att skriva, men jag har mina skäl till det. EFter mötet med rektor, specialpedagog på ett EVK så kom dom fram till att jag måste börja plugga.. okej det har varit skönt att slappa, men nu ångrara jag det. så jag har i princip  inskaffat ett " datorförbud" på mig själv. Men har jag arbeten som ska göras på datorn så sitter jag ju där.. där har ni anledningen.. vill bara meddela att jag lever och inte har blivit uååäten av någon gladdermus än..pjuh..  SÅ nu säger jag bara!!!!!!!! SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!! ses i stan allaaaaa!!


fladdermusen

Det här är fladdermusen.. det är savannens största tiger. Den kan äta byten levande, och den dras lätt till dofter av tanter ( matlåda och ålderdomshem) Fladdermusen jagar bara på dagen och ger ifrån sig grova "vrål ljud"  dom kan bli upp till 1 meter lång och har tänder som kan krossa ben, helst lårbenen ger dom sig an, för att bita, krossa och slita sönder. Fladdermusen bor i ide och gräver hål där dom förvarar sina bebisar, och även människo kropparna som dom har dödat. De mord som mest begåtts i sverige har just en fladdermus varit med i. så.. ville bara upplysa er om detta.. jag är serriös faktiskt.




så här känner jag mig


skolan dödar mig... lurade hela klassen nyss att jag fick G i matte B.. heheh
men .. tyvärr var ju det ett skämt.. lol..


hejdå

Hej då alla fina.. Om ni inte hör av mig på fredag så är det nog troligast att jag har dött i skogen.. uppeldad,svulten,uppäten av en björn, kanske en kossa..en myra kanske. en läskig snubbe från en skräckfilm kanske kommer... eller har jag  fått syrebrist i tältet eller råkat strypa mig i sovsäcken. Jag har packat klart och det känns då iaf bra.. Det som känns mindre bra är att vi som har omprov efter skolan.. ska få cykla dom där 3 milen själv.. resten av gruppen far innan omproven.. Och ingen av oss som har omprov vet vars vi ska eller om vi ens har en karta.. så.. nu ska jag sussa och hoppas på det bästa.. Det var kul att ni läste min blogg.. adjö.


äckligt...

Åh typ en sån här skalbagge knullade min axel idag när jag kommit hem från skolan. Var sjukt vidrigt och den hann typ bita mig, det stack till och jag har ett rött märke nu.. Varför dras alla skalbaggar till mig? kan det vara så att dom tror att jag är en katt, eller en ohyra? jag vet inte själv. Men alla dessa kryp som sakta har smygit upp och våldtagit mig, ger mig verkligen ingen längtan efter naturen, och verkligen inte hajken i morgon... aja.. nu ska jag fara och handla och sedan fara ner på salongen och färga håret.. hare gött alla. puss love u !


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! GÖR MIG TILL EN KATT

SNÄLLA!! jag önskar verkligen att någon kunde göra mig till en katt.. har så jävulst mycket i skolan nu så jag vill bara vara en katt.. har omprov i morgon, redovisning och en inlämning.. hinner inte göra allt.. vekligen inte. Ska hinna packa till hajken också... På tal om hajken. Det ska typ regna, vi ska cykla 3 mil dit och 3 mil hem.. vi ska sova i tält och göra egen mat..SOVA i skogen. Som ni kanske vet eller inte så H-A-T-A-R jag skogen. rent ordagrant, jag hatar verkligen allt som har med skogen att göra.. kommer typ ligga i fosterställning inatt och frukta morgondagen. varför är det så vaaaaaaarmt? neeed vatten!

juste! jag köpte en latte på sandy´s.. smaksatt med vit choklad.. OMFG vad god den var!
så far dit och Köp era lattar och kaffe och vad ni nu vill ha... är en order. hujj..



i brist på trötthet..

precis.. i brist på trötthet så lägger jag ut en massa bilder.. vissa är från lovet och några nya osv.. hehe varmt ute btw..lol..

jag och paula tog cyklarna...... vars????


paula dog lite på vägen..var jobbigt att släpa på henne...


Men vi tog ett break här och då vaknade  hon till liv igen.. åh.. fina fina olofsfors!


love u sweetie.. (inte död nu)


var på repet innan modevisningen som skulle äga rum här ( också inne i olofsfors)


Osv......


hahah!!! var på häggan och provade en jätte tjejig klänning! .. haha spydde & svalde


men en massa blommor och tjaffs.. haha lol


Har blivit mycket "äta ute" nu när det har varit fint väder


Träffade på dessa folk lite också.. minns att det var asvarmt den dagen


Ritade en tatuering på anton.. Som alla ser så ser man ju att jag har det som krävs för att börja jobba som en tatuerare?? någon som vill komma och beställa tid?! jag har några få luckor kvar i kalendern ;) lol..igen..


sist men inte minst.. Var ute med båten med dom här pojkarna.. haha!! ska börja med att skriva det att vi hade (dom hade) hållt på att fiska ett tag, klaga på att att dom inte får någon fisk osv.. ni vet ju hur karlar är.. anyhow.. jag frågade anton om jag fick prova.. och vips.. fick jag napp och upp kom en gädda kände mig så jävla glad.. inte över en ful gädda.. utan över att en amatör som jag fick fisk först .. så jag ville bara ställa mig ba:.. Äähh.. peta robin och anton i ögat.. eller nått.. hehe.. efter min fiskelycka så kom killarna ikapp och fick lite fisk dom också.. hihihihii.. nu blev jag glad igen, när jag tänker på detta "moment"..^^



välkommen till festen

hahah sitter och ser en sjukt värdels svensk film, som heter välkommen till festen.. hahah den är helt urspårad och jag ligger bara och skrattar..  jag ser nu att solen har kommit fram och jag ska nog ta en piggelin på ballkongen ^^ hihi ska sedan bara plugga resten och kvällen och vänta tills wipeout börjar. hare gött hujj


Uäääkkkk

det var typ en sån här spindel som satt på min fot häromdagen.. den ba lixom satt där och trodde det var okej att njuta av solen PÅ MIN FOT.. Njaaa, inte riktigt okej.. ser ni? en långbenig liten ful äcklig åttabening.. fyfan.. spindlar är bland det vidrigaste djur i världen.. (har gåshud på kroppen nu) uäk.. aja ville bara att  ni skulle se att jag verkligen hade en anledning att ta ihjäl denna varelse.. bara titta på den.. uueeh...


....på tal om gåshud




Jag såg denna underbara film på bio.. eller underbar.. vill berätta hur den slutar och allt.. men kan inte, säkert någon som ej sett den .. eller.. alla tycker ju att robert pattinson är sjukt snygg,så då har vell alla sett den här filmen, eftersom att han är galet extra snygg i den här filmen.. men .. ta med näsdukar, jag missade det den här gången och ångrar det lite, mina kläder fick ta stryk av tårarna denna gång istället. aja.. ville bara berätta.. nu ska jag fortsätta sitta i fönstret och titta på blixtrar.
hare så mysigt..


BAAAM!

nu värmer solen min rygg, den har kommit tillbaka.. mitt ansikte speglas på datorskärmen..haha usch..är alldeles röd och varm i ansiktet nu.. febern börjar vell komma tillbaka.. Jag kände mig som en vild tiger när jag satt vid datorn fast det åskade och blixtrade som fan.. hehe.. wild..grr... aja.. nu ska jag kurera mig igen framför tvn och dricka määäängder av vatten.  seeee u lovers!


sjuk!

HEJ LOVERS!
jag ligger i 39grader feber,hosta och huvudvärk.. har varit som sjuk ett tag med det här är värsta dagen. var tänkt att jag skulle jobba idag 10-18 men det sket sig ju ganska rejält.. aja.. men jag önskar er en fin dag..:) nu ska jag ligga och vänta tills pappa kommer hem, och säga åt han att fara och köpa glass. hane gött hujj...



SOLEN!

for hem tidigt från skolan i dag pga att jag mådde piss..eller värre... hosta, huvudvärk och frossa.. mysigt(L) men for ner och hälsade på kimi och vi drack kaffe, sedan hem till mamma där vi drack latte i solen och käkade choklad.. ganska gött i käften.. JA!!!NÄR JAG SATT IDAG HOS MAMMA, PÅ BRON så hör jag jonna säga, "alex, du har en stor spindel på foten" jag bara skrek och det var verkligen en stor grå äcklig spindel.. men mosade den med en sked.. hehe.. så om det blir regn i mogon..så kan ni få skylla på mig, bryr mig ärligt inte.. hehe.. just nu vill jag vara som som största idol LADY GAGA (L) host....


*hosta*

jag sitter på idrotten nu, och det äger.. får ju sitta och glo på snyggjens, hehe. Jag ska åka hem nu när jag kommit till skolan.. måste bara hämta samhällsboken..ska hem och dricka te och tycka synd om mig. hihi...typ dra igång en "rulle" och ligga i soffan.. hehe satan vad lam.. lol hejdå !

Peace out!


si på fan!

nu har jag "tvingat" kim att bjuda på kaffe när jag kommer.. hehe.. pojken har ju egen lägenhet nu..måste ju våldgästa ibland.. förövrigt så har jag hunnit ljuga för en försäljare nu ikväll.. hatar egentligen att göra det.. men eftersom jag vet att pappa verkligen inte gillar att prata med dom, ( vem gör det ) så.. ljög jag lite.. hehe.. har dåligt samvete nu.. aja.. hade huvudvärk som ett miffo när jag kom hem, men tog en alvedon forte och nu äre ba  fina fisken i huvudet..^^  har typ hunnit smågråta lite också.. eller ja.. ne det gjorde jag inte men jag önskade.. kaffan i skolan har lagt ner?!?!?!? hur urspårat är inte det? vars ska jag nu dricka mitt kaffe? ajaj.. känner mig ändå glad och lite dryg idag. så jag ska sluta skriva nu. ha en skön kväll. ska dunka lite elvis.. lol vad hände!?




sweet!

läraren till alexandra: "take a nap.. så kanske du får lite ideer sen.."
så.. nu har jag tänkt att sova hela lektionen. :) gött!

...




jag vill ha sommar NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU


regn?! ?! ?! ?! ?!

tjollahHh..
kom nyss till skolan.. och vill bara sova, har på mig en stor mjukiströja och ska nog snart dunka huvvet i bänken och falla in i en fet sömn. haha igår.. spårade... kom hem till mamma för att hämta lite saker och då visade det sig att jonna hade en lös framtand..låg och vickade på den ett tag och sen ba.. "poff" drog jag ut den ^^ haha åh..nostalgi.. kom ihåg  själv när jag var en liten fis och ida drog ut mina lösa tänder vare sig man ville eller inte :) nu kommer den "glada, omtyckta " läraren.. suck.. hejdå


wallander

hoho, kom alla fina barn in till min skåpbil och titta på små söta hundvalpar och ni får lite godis... heheh ..
jaja, ligger i soffan med mina päron och ser på wallander, Ä-L-S-K-A-R dom filmerna.. har sett alla som kommit ut men kan se dom om och om igen.. Vare någon som såg wipeout ikväll? om ni gjorde så förstår jag att ni lade mest märke till nicolas..Han är fan en hjälte.. har läst hans blogg huuur länge som helst, och när han sedan var med i wipeout så blir det som att man "känner" honom. hih.. aja nog som det..^^ Var ute och gick en gång till ikväll med sandra, så idag har jag varit duktiga alexandra... åt nyss en god macka som parade sig med mina smaklökar, gött som faeeen.. haha, när ja tänker på skolan i morgon så ska jag inte göra samma tabbe som förra måndagen... nu ska jag inte ta 7 bussen, utan 8.15 ^^ nu ska jag dra ett skämt för pappa och sandra.. hane hej! 
                                                    
                                                                       GRABBEN KAN..!!


godmorgon!

Har alla sovit gott inatt? :)
jag sov asgött ialafall:) just nu sitter jag på ballkongen och dricker kaffe och njuter av solen. :) ska senare ut på en promenad:) Gårkvällen var sweeet, for till samuel och aron där mycket trevligt sällskap väntade. Vi satt vid en öpppen brasa och bara myste och pratade.:) kom hem vid ett tiden typ. Jag ser verkligen fram emot denna vecka btw.. går bara skola mån-tis-ons... det gör vell alla såå FYFAN VAD AWESOME! nää nu ska jag luta ner solstolen och njuta lite till.


solsolsolsol.

bränd är jag, röd som en jävla kräfta. rör jag mitt bhband vid axeln äre typ att någon sakta skär bort min hud med en slö smörkniv . Jag känner mig otroligt glad och utvilad idag, eftersom att jag drog min otroligt vanliga powernap igår.. det var nog den längsta powernapen jag har haft tror jag. Jag tog mig en powernap igår kring 17.00  typ.. och.....sov..sov..sov.. och vaknade idag 10.14.. hahah sov i typ 17 timmar..lol.. var hungrig som ett as eftersom jag somnade igår och sov över middagen.. hehe. så idag när jag vaknade ( aldrig vaknat så tidigt på en helg) typ.. så satt jag mig och solade. asskönt.. När pappa och sandra vaknat käkade vi på la casa mia.. Åt fläskfilé och svampsås.. blev en orgasm i munnen. sedan så chillade jag bara ute, träffade på adam,tobbe och jonte, ida,robin,och olivia ^^ och nu ska jag göra mig i ordning.. ska fara på bio med pappa och sandra och se den nya skräckfilmen.. kommer bli awesome ! :D hihi hörs sen babes!!

man ser nästan att håret håller på att bli lite,en gnutta, långt...


grammwrr

Jag blev ytterst taggad på helg nu!!! YEAH!!!!!!!! kommer bli awesome. aja nog om glädje och vidare till sorg
jag ska nämnligen ut och gå med anton nu..skoja.. inge sorg.. blir kul :) snacka lite skvaller åsådär. lol.  aja. blir bilderna Ikväll KANSKE.. har en massa annat att göra ikväll.. se yah lovers 

Yeah!

jag provade min nya bikini idag:)


HAHAHHAHA

skrattade nyss ihjäl mig
*spydde, svalde*



*


körkortsteori

GODMORGON GODMORGON
sitter och matar frågor nu på trafikanten.. Men jag är så sugen på kaffe..ska våldta dörren på kaffan om det inte öppnat än.  Hah, när karin kom in hit på lektionen så sa hon något som var så true!! " varför är det så svårt att ta sig upp på morgonen nu, varför vill man bara ligga kvar?" typ den frågan har jag ställt mig varje morgon nu i några veckor.. går bara inte att "hoppa" upp ur sängen längre.. låg  och snoozade i 1,5 timme igår.. det gör en typ bara tröttare också. aja somnade faramför tvn igår efter att jag hade varit ute och gått/sprungit. fyfan vad less jag var. så jag somnade typ halv 10 och hann inte lägga ut en massa bilder som jag hade tänkt göra..får bli det ikävll istället :) hörs sen lovers! 


jag är iN L0vE

Hej alla fina! jag sitter nu på engelska, och behöver verkligen ER HJÄLP NU! alltså verkligen..jag ska skriva en uppsats om vad som helst.. och när det är om vad som helst så blir det så svårt... vet inte vad jag ska skriva om så, skriv ner era förslag! SNÄLLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aja det är iaf huuur fint väder som helst ute och jag är så glad :) var och köpte en latte med paula och en cola till alexander...ni vet (gärstbloggaren)  på tal om in love.. bilderna säger allt.. är helt tom på ord av beundran till denna snygging
.han är serriöst den snyggaste i sverige.omg.





GOD MORGON!

God morgon alla fina och glada själar där ute. Jag alexandra Nordlund insåg nyss att jag är på skolan heeelt i onödan. Steg upp  05.30 för att göra mig klar och så, och tog sedan 7 bussen. vad tänkte jag  på? det är 08.15 bussen jag ska ta på måndagar. dummadummadumma mig! jag sitter nu utanför kaffan, eller (café noni) som det står. Ska vänta tills det öppnar, ska hoppa på dörren och han som jobbar, ska bli en tiger och ryta  och stöna efter kaffe. Jag måste vakna till, Känns som att jag fortfarande är bakis och att mackan som jag åt till frulle inte satt så fint i magen.. shit.. Aja, har förövrigt en ganska slapp dag och det skiner solljus och glädje in genom fönstret. Vi hörs senare kompisar!


det vi alla inte längtat efter

är vell den måndag som kommer..
Men med tanke på att sommaren bara kommer närmare och närmare så känns det inte så pjåkigt. Har ju skönt folk att umgås med i skolan.:) just nu ligger jag och svettas i morgonrocken.. även fast jag har mitt fönster helt öppet,även fast min näsa är helt iskall, så ligger jag och fortfarande håller på att smälta totalt bort, kan alkoholen vara på väg ut? jag vet inte men det känns då så. Kan ju medela att valborg var A-W-E-S-O-M-E!! assjukt härligt underbart folk.  sena/tidiga vandringar hem efter efterfest, som i lörgags kom hem 06.30. och började om senare efter några timmar.. tur att kroppen är ung! hur var eran valborg förresten?:)har varit dålig på att uppdatera men.. det ska komma bilder :) en liten remixXx sådär ;) hahah.. nä nu ska jag hoppa in och duscha.. sen sova.. helt sjukt så trött jag är.. och jag har sovit 80% av hela dagen idag ändå.. var på rep inföör modevisingen idag också, kommer bli kanon ju! :D  se yah!!




RSS 2.0