tidsinställt inlägg!!

De flesta dricker som dem aldrig gjort förr vid den här tiden, och skålar med skumpan på 12 slaget!!! det gör nog jag också  just nu!! tänkte säga att ni ska ta det lugnt, men... skojja inte!! SPÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRA!!!!!!
Gott nytt år alla!!!!!


HEJDÅ!!!!

snart drar jag till hemavan med paula,linus,gujja och robin!!
om jag inte hinner ringa de närmaste och säga gott nytt år så gör jag det här istället!!!



ska snart till stan och möta upp paula!! tjiiiiing!

älskade julen

Hej alla fina där ute! :) märker att jag inte skrivit på jättelänge, men nu kommer det en liten sammanfattning på allt.. eller.. ja, i måndags så var jag på middag hos marcus och matte, där anja och simon också var med:) riktigt trevligt och hur äckligt god man som helst (: i tisdags så.vafan gjorde jag .. pluggade typ.. eller nått.nsdags pluggade jag också, haha fan vad tråkigt liv jag hade.. nämen ett arbete skulle vara inne då , så jag gjorde klart det sista :) sedan i torsdags så jobbade jag, hih jobbade med ellen nere och mer kan man ju inte begära lixom. älska na baick som ingen spec julstämning på dagen när man jobbade, men på kvällen vid halv 7 när jag kom hem så hade vi uppesittarkväll och då kom julstämningen som en käftsmäll(: lade mig som ett trött barn runt halv 2 tiden kanske, i en enorm längtan på julafton.. haha.. kommer det alltid vara så här? 

nåväl, självaste julafton.. Blev väckt kl 11 då blev det julfrukost, som jag hade kunnat stått mig på hela dagen men(: Men men. kl 3 for mamma,jonna och jag till mormor där resten var, vi såg kalle, myste och sedan kom tomten, och tomtemor :D haha fan första gången.. aja, barnen öppnade sina paket, som tog timmar känndes det som.. glömde bort att jag själv hade paket, man var helt inne av att se barnen öppna.. oooh.. deras lyckliga ansikten är så mycket värt att se och lägga till minnet. (: Jag fick MASSA helt underbara julklapppar, och det jag ska exprimentera med idag bir ju den där paletten med 100 ögonskuggor eller hur många det nu är.. fick den av ida och robin, som jag också var och hälsade på igårkväll!! anyhow.. VAD HÄNDER IDAG!? JULDAGEN = FEST = BÖRJAR JU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu ska jag göra mig i ordning, ta en rök och ta mig en jävel.!! HA EN HELT UNDERBAR DAG!!!!!

har säkert en massa stavfel nu, men har inte tid att bry mig riktigt idag!! tjing! (:


Sirius

hoe hoe hoe !!
SItter här barnvakt till jonna, medans jag sitter och försöker tänka på allt pluggande.. Shit så himla mycket packande av läxor lärarna har tryckt på oss. Ganska orättvist faktiskt.. Men bara att bita tjuren i bollarna och gå vidare. Har julfika på måndag på skolan, men att få jullov på fredag låter så mycket mer lockande faktisk. (Y)  hihi ska ta tag i läxan nu!! hörs later!

snyggggggggggg





AAAAAH!

hallojhalloj era små köttslamsor :)

kom precis hem efter att ha köpt en ny töjning :) sweeeet!
skulle
plugga på min religionuppgift jag hade, men eftersom att datorn är virus drabbad och förståndshandikappad så kan jag inte plugga på det.. så jag får ta tag i psykosocialt provet i stället, känns så mindre kul när man kan ha flera olika val på olika prov man kan välja att plugga till.

JA men helgen? VAREN AWESOME elle? EEEH JO!!!
asså raubtier och sabaton var sjukt bra!! helt annorlunda att se dem live!! härligt folk och härlig stämning, och steelwing sångaren kan få bli far till mina barn, satan, han kommer ju nästan upp i samma höga toner som dio, helt galen! :D nu ska jag se till att få ngt i käften och sedan börja töjja och göra lite läxa! rolig måndag! (Y)
Peace!!



äntligen fredag

collection vår/sommar 2011
    
DESIGNERNA
              kan inte mer än att bara älska dessa skor. 


Kanske ska börja med vad fan det här är!! haha!! 
men jag satt och kikade på dsquared2 och deras kommande collection på tv. Och jag tyckte att stämningen på catwalken var jättehärlig, och jag gillade faktiskt vad dem hade att komma med. Men har som sagt inte lagt ut så mkt bilder nu, men om ni blir nyfikna så kan ni kolla in deras hemsida.. det tycker jag verkligen!! Sjukt äckligt snygga butiker har dem också.  (KOLLA BILDEN PÅ SKON BTW)

nåväl, fredag idag och det känns otroligt härligt, förutom att jag hade tänkt vara duktig idag och plugga lite men min dator har ju åkt på fetaste viruset  så kan tyvärr inte plugga i kväll. "synd" I morgon smäller det, för då ska jag ju in till stan och se sabaton och raubtier!! åååh så magiskt!  ses senare, tjing tjing!
                           

REDAN!?!?

håller jag på att bli en tant? är jag hjärndöd? åt jag en katt i morse? kan tyvärr inte svara på föregående frågorna, men en sak är säker och det är att jag ligger i sängen redo för att sova.. den tidigaste kvällen på otroligt länge alltså.. men ska iofs se en härlig film som jag ska somna till, så ett litet tag till blir jag ju vaken.. Har spenderat typ hela eftermiddagen och kvällen hos syster, fick ju träffa mina små ögonstenar och surra av mig med ida, och så klart KAFFE! Missade bonde ikväll och fällde en liten saltig tår, men får se det i morgon på skolan eller nått. Nä nu ska jag sluta babbla och visa vilken film jag ska se:
god natt mina små slask veck (L)


stop making fun of *** people

tjenatjena!!
vart ingen uppdatering igår tror jag , minns typ inte.. Skulle ju ta kort på vad som hände under hela min dag igår, men insåg efter halva dagen att det fan inte var lönt alltså.. hände så sjukt lite.  Typ. köpte en kaffe på stan innan skolan (en stor) för att överleva morgonen.. var i skolan till kl 5, var hemma kl 6, fick ut och gick med marcus och mattias på dirren då i typ en timme, for hem till ida, satt barnvakt till sovande barn, modo förlorade på straffar ( blev bara en poäng alltså) deppade över det, kom hem till pappa och sandra, såg på nån jävla slakt blod  mördare film och sedan så chillade jag lite dillen och sedan sov jag.. alltså inget spec att ta bilder på lixom.. Hur som haver så har jag nu fått så att jag kan visa bilder på hur min studentmössa kommer att se ut.. och som alla vet(dom som känner mig) så är jag verkligen VERKLIGEN ingen guldmänniska så jag körde min mössa i silver. Här får ni kika lite :






oooh

Hittade dessa godingar på chicy.se !!
godnatt!



jakedrakestake

hallådär!
tillbaka igen.. inte uppdaterat så mycket men jag lovar att det kommer bli mer.. Måste bli, mer lixom kåt i att ta mer bilder på allt som händer osv. nåväl, just nu ligger jag och ska ladda hem the pirates of the caribbean och få se nu, det ska ta..hmmm 4h 36 minuter.. WTF?!?!  HUR I HELA HELVETET kan det ta en sådan lång tid? aja, blir la att se den i morgon innan sovdax.. kanske känner att jag är sugen på lite död snö eller torkel i knipa.. eller nåra avsnitt av true blood..vattnas i munnen..  Gjorde ett religion prov idag också.. svarade på alla frågor utom 2, men bara för att jag svarade på resten behöver det lixom inte vara rätt.. är ganska bra på att bajsa, ordbajsarens konung eller nått sånt skit. lossar hår som en skabbkatt gör jag också.. jävlar..  Kan ju berätta att julbordet var jätegött, och huuuur trevligt som helst, har lite bilder därifrån faktiskt..  men dom får komma i morgon eller nått.. kanske ska dokumentera hela min dag i morgon? så får ni se hur lite jag gör på dagarna.. kan ju bli spännande.... hoho..  nu kommer en snygg kille alla tjejer där ute kan drömma om inatt :




morning morning

Nu äre snart dax för att dra sig till jobbet. Känns kul att träffa alla arbetsvänner igen :)
ikväll har jag herkligen inga planer på vad jag ska göra.. typ vara med pappa och sandra, de kom ju hemfrån thailand igår(: shit vad jag saknat dom..  lägger ut en myslåt faktiskt, ganska olikt mig :


holy night

aaah, chefen tillbaka!
men inte lika chefig idag som det brukar chefas...utan ännu chefigare än chef, därför att det är 2a december.. och den andra december händer vadå? har ärligt ingen aning.. en vanlig dag typ.. fin dag.. eller nått.. aja .. har klippt ihop en önkelista.. är inte så krävande tror jag faktiskt..  ni får ju se själva... men det jag minns nu att jag inte klippt in är en biljett till metaltown eller sweden rock.. aja där kom 2 nya sker in  på listan, lite osynligt sådär ..spännandee



RSS 2.0