kär, och åter igen kär

Kan inte mer än att bli kär i karln. Fyfan.. redan som liten vad han min drömprins. Nu ska jag sova så jag orkar jobbet i morgon. Godnatt alla fina !

Diego Luna.....


ugly betty

Hallå mina kära älskade! Jag hoppas det är bra med er.
själv är det kanon med mig, har jobbat idag och det gick kanon! :D jobbade nere med erica och jag kan inte mer säga att hon är en älskvärd tiger. Det var ganska lite folk, men det är bra ibland, då kan man få undan en massa saker osv. Nu sitter jag och väntar på besöket som kommer från.........ja.....nyfikna.......IRAK!!! nä.. dom kommer från umeå :) linn, isac, paula,  jessica och jimmy. TrevligtTrevligt!!! annars då? såg alla englands match idag?  hade gärna sett den.. men var på jobbet... Nu ska jag sätta mmig på balkongen! see yah!

snygg torres


SPANIEN!

som alla vet så är jag i spanien just nu..
där ljög jag.. önskar att jag vat där nu och såg matchen som spelas.. Jag är iaf glad idag, portugal vann matchen, jag for och käkade ute och nu ser jag på spaniens match. :) har jobb i morgon och jag känner mig faktiskt taggad.. Träffade 2 tigrar idag också, mange och brasse och dom var lika taggad som jag på midsommar!! åh så härligt! haha kikade igenom lite bilder på datorn och hittade 2 bilder, det är när jag och oskar sitter på stödmatten och äter vindruvor.. slutade med att  vi tryckte upp alla under läppen!! satan så äckligt ful man kan bli. lol.


KOMIGEN


övertrött!



JAJAJAJA.. Inget sova  ändå.. känner att jag är övertrött och dryg. Kanske en promenad hade gjort en trött, eller bara pigg.!?!?. vi får nog inte veta svaret.. aja.. kan ju klargöra lite saker iaf.. Den där texten som står på min header är inte för att hedrar persiska eller något sånnt tjaffs.. Bara att det är en vers ur en låt, som jag vill ha men ändå inte så att man kan läsa den.. den är som personlig och " min vers" känns det som.. kanske låter det hur töntigt som helst.. Men jag ville att den skulle få vara med och det fick den.. men på ett annat språk.. Känner ni mystiken?? lol det gör inte jag.. Nu vill jag sova! godnatt!


FINT VÄDER UTE (04.12)

ja eftersom brist på annat, så kan jag lägga upp lite bilder.. :) lite random sådär
lyssnar på ozzy också btw..

Kunde inte sluta skratta när jag såg vilket program som skulle komma sedan !!!!!!


YRAN! bland den slitnaste helgen i mitt liv, tror jag!


skräckfilm i thomas stuga^^


den här natten var jag och paula uppe hela natten.. satan vilka krigare vi var.. sov inte på typ 30 timmar


Grillning hos linn på skolavslutningen!! hon är helt galen i kött.. men det är vell det tigrar är bäst på??


paula=hungrig


Ehhhh....????


efter misstaget ( klippakort), eller misstag vare vell inte.. så har håret fan börjat växa igen.. inser knappt själv.


ALLA STUDENTER!  1 år kvar, 1 år kvaaar.. känns nästan bra att skriva det :S


mamma käpte xxl långa salta pinnar! stört goda också!!


försökte få lite bränna...


ville spy när jag såg dom här på godishuset :O satan vad vidrigt.. hatar sega råttor..-.-


var i stan och chillade med jocke, thomas, anton och andreas


nu orkar jag inte mer! NU SKA JAG SOVA OCH förhoppningsvis sola i morgon! godnatt!

02.33

Åh, känner att jag börjar bli galet cptrött nu.. ska försöka leta min kabel till telefonen så jag kan lägga in lite bildz. Har ju bara lagt ut en massa snygga bilder i tigigare inlägg.. Kan ju berätta lite att helgen var fin.. :) har varit i stan med thomas, paula, anton och jocke...sett en massa film..Igår var jossan och linn här, vi gjorde tacos, drack lite och sent som kl 01 begav vi oss på fest.. Låter sent men.. Kom inte hem förens kl 5 typ.. så.. det var fortdarande rave. inte enns bakis idag när jag jobbade. Ikväll så kom mamma till lägenheten, vi chillade och sedan så for vi till sophie och skulle se film :) så ikvällen idag har varit så bra som jag har förtjänat den. Ska ju jobba hela veckan nu fram tills midsommar. Btw, vad ska ni alla göra på midsommar. själv är min planerad ut i den minsta detalj ^^ Nu ska jag slå igång en film och sedan sova :) ska våldgästa syster i morgon och dricka kaffe^^ Nattinatti


SNYGGELISNYGGG!!!

Sitter och ser på fotboll med paula :) hon e de beste, a la beste lixom. Har kikat igenom varje, jag menar varje spelare nu i båda lagen och jag blev besviken.. ingen lixom som var.. WOW snygg.. aja.. inte det som räknas.. hehe.. Det är iaf mexico-frankrike och jag håller på mexico,tycker att dom spelat helt okej. och så klart hoppas vi på vinst.  nu ska jag bjuda på en snyggg spelare : njuuuut!

DAVID VILLAAAAAAAAAA


godnatt

önskar vi er alla!

Pula

är här nu , och snart ska vi till posten.. måste lämna några papper och så.. fan vad drygt det är att var 17.. vuxen..jobbigt.. hehe . lol. Ialafall så sitter hon nu framför och sminkar sig, SATAN vad vacker hon är.. sjukt..  Anton och thomas kanske kommer snart. lät så i telefonen iallafall..spännande.Sitter och lyssnar på en låt som ger nostalgi, kopiera länken ifall ni vill höra skiten.( gick på en tv serie ^^ HANE DÖ! http://open.spotify.com/track/4zIT3WduXRKcyb3oOKQuVC

BTW! känner att jag saknar oskar.. han.. ja.. han gjorde mååååånga av mina skoldagar. :)


SOOOOL

GOOOOODMORGON! hade nog legat och sovit nu, om jag inte satt klockan på 09.00. Gud vad skönt det är att vakna tidigt egentligen. Klev upp, la mig och solade lite.. Men det var ganska tråkigt så jag gick över till ida.. Där käkade jag frulle och drack kaffe i solen. :) fick även träffa mina 2 små älsklingar.. Nu sitter jag bara och vängtar på att paula ska komma. Hon ska sova här tills på fredag, eller ja till fredagmorgon. Börjar jobba kl 10. :) var sjuuukt längesedan jag jobbade nu. Nä, nu ska jag ut i solen igen. :) love u!


Ser fotboll...

blev ingen film. Ser fotboll och det är gött som FAN! men.. fick nyss en tanke.. och måste lägga ut en bild på den människan som finns i min tanke... Om jag säger så här, den där killen var med i mitt absoluta mest bästa band. Nämnligen slipknot. vad händer med slipknot nu? ska dom hitta en "ny" paul grey? NEJ... kommer inte finnas någon som honnom, kommer slipknot nu bli historia, och aldrig spela igen? den tanken vill jag inte enns tänka. Nu ska jag sluta tänka deppigt och se fotbollen... Hörs sen!!


hej hallå tja

Åh! längesedan tangenterna glödde.. Men nu kommer dom nog att göra det.
Måste ju berätta om de " vilda" dagarna.. eller ja.. dom har faktiskt varit vilda, om jag ska vara ärlig. Jag kan ju börja med : skolavslutningen (torsdag). Den var jättefin och alla studenter var hur fina som helst. :) chillade med alexander,krille,paula linn ,jessica och pikke, tror det var alla. sedan såg man alla studenter komma ut.. Blev faktiskt rörd. For sedan in till själva stan och där skildes jessica från jag och linn ( cyklade) hon är hurtig.. och jag och linn tog bussen. Väl framme hos linn så kom paula. Så hela tjejgänget samlat så begav vi oss mot affären.. Vi skulle käka grillat, blev förfest och styling innan vi drog ner på stan. Träffade en massa trevligt folk nere vid kajen!! helt awesome. Och sedan en massa glada studenter i centrum. senare så blev det böleäng och där träffade med underbara människor också. !! så jag kan ju inte mer än säga att torsdagen var huuuur lyckad som helst. typ 10+
Fredagen blev det fest i en stuga, och där var det hur trevligt som helst också. fick träffa massa nya folk också :) alltid lika kul.
På lördagen var det 40 års fest.
SÅÅÅ men adra ord så var jag ganska sliiiten på söndagen.
sedan har det inte hänt så mycket,
eller.. jo igår.. Var med anton, thomas och jocke, vi drog in till stan, chillade och käkade och det avslutades med film hos jocke..:) var hemma kring halv 3 tiden. Så nu ska jag se en film, eller vad det nu är med mamma och vänta på att anton ska komma hem från fiskningen, han var leksugen. hihi..
hoppas ni har en trevlig kväll. Love u !


JAG-KLARADE-DET

ALLTSÅ NATIONELLA!! satan är så jävla lycklig jag är, hann inte enns komma in innan för dörren hemma innan jag och pappa stod och vrålade ut våran lycklighet i tigerljud! Åh! allt slit, och sena nätter har verkligen gjort resultat!  sitter och ler som fan nu .. ont i kinderna.. nu har jag packat det sista av kläderna till i morgon och bara börjar tagga avslutning, se på alla fina studenter och så klart FEST! FEST!FEST!  vill bara ge alla fina en stor jävla kram!!  aja, nu ska jag duscha och raka benen osv.. Men vi hörs i morgon alla!! Love u!


nä. nu ger jag upp

har suttit och pluggat matte hela kvällen.. och nu känns det som att det inte vill in.. kan det bero på att jag inte sovit ngt sedan igår sedan 06.00? typ, ja. jag ska iaf ta med mig matteboken och läsa alla sammanfattningar. Kanske det roligaste man kan läsa innan man ska sova. Saknar paula lite, hon var ju här igår.. Men.. hihi .. kom kommer och hälsar på mig på draggen i morgon, innan hon ska på brännbollen.. (klassensdag) som jag nu missar när jag ska skriva nationella. Sovgott alla. Love u!


jag lever

fortfarande!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fan vad gött, nu vaken i ett helt dygn. Paula håller nu på att torka bordet, är lite fikasmulor här och där, hittade lite under min tröja också. najzZze. Är det fint väder nu på morgonkvisten kanske man ska lägga sig och sola? hojoh, får gåshud jag bara tänker på det. Nä nu ska jag fortsätta med pluggandet. hane dö.


snart 03.00

Nyss fikat och varit ute. Dricker cappuccino nu. Paula sitter och lyssnar på en gråtlåt och spelar spel. Jag ska ta tag i resten av min konfliktuppgift nu. haha, skrattade typ sönder när vi hede igång tvn och det var ridskolan lol.  7 timmar kvar tills bussen går till skolan. Vi har en plan, blir vi för trötta ska vi hoppa in i duschen, springa naken runt kvarteret, ellr bara bita varandra i lårtbenet. vad vet jag.. nu ska jag plugga. Hörs sen .


hHAHAH,  när jag var på en intervju för tv4 irak var jag lite spänd.

ännu en gång

så ber jag om ursäkt för att jag inte har skrivit på typ en evighet. Men snart är jag klar med mitt pluggande och då kommer det bli uppdatering dagligen med bilder och så.. Kan säga att på torsdag är jag "fri". Just nu sitter jag med paula och vi pluggar, vi insåg att vi inte kommer hinna med allt plugg om vi inte pluggar hela natten, så ikväll blir det ingen sömn, fika , tårta, kaffe och te kommer hålla oss vaken inatt. Nä nu ska jag skriva ett konfliktarbete och plugga matte. love u !! 

                                  Hade jag varit kille så hade jag runkat till den här bilden!


RSS 2.0